Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniunia

zapraszam Wszystkich chętnych na pogaduchy

Polecane posty

Gość jula********
Charakterku szybko doszło do Ciebie,teraz Ty mi zrób tą przyjemność :)

A co mi tam, wyśle ci też ale jak sie nie zrewanżujesz to ci rzucę gigant focha!

Gość jula********
Charakterku liczymy na Ciebie :) Zaraz wracam moje drogie istotki,idę szybko rozwiesić pranie :)

Nie ma sie co śmiać moniunia, nie pozbiera się jak to zrobię to tylko tak niewinnie brzmi :P

Liczę na to, mam nadzieje, że charakter pójdzie za twoim przykładem :classic_cool:

To moja wina 😭 Wysłałam mu swoje zdjęcie, przestraszył się i uciekł 😭😭

:(:(:(:(:(:(:(:((:(:(ale mnie teraz zasmuciłes!!! ja wbrew pozorom nie patrze na wyglad!!!!! tylko na wnetrze wiesz........:(

Gość jula********
juz jestem :) Charakterek masz u mnie ogromnego plusa już za sam fakt wysłania zdjęcia :)

Cieszę sie :D Kurcze ale mi dzięki wam dzisiaj czas szybko leci, zazwyczaj tu umieram z nudów i śpię z głową na biurku. Ostatnio przyłapała mnie na tym p Dyrektor wiec wole już tego nie praktykować :P

Gość jula********
nie, jeszcze nie doszło :(

Gość jula********
Masz bardzo ładne imię i bardzo fajny chłopak z Ciebie, musisz tylko się uśmiechać,bo twarzyczkę masz ładniutką :)

Przepraszam was ale byłam w toilet room:D zaraz sprawdze charakterku:0i wiesz ze sie bardzo Ciesze:):):):):)

ojjjj Macku ale nam tutaj nasciemniałesss!!!!!!!!! dzewczyny widzialyscie tam jakiegos brzydkiego facetaaa??? bo ja nie bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość jula********
ja już myslałam,żę może cośala Frankenstein a tu masz ujrzałam przystojniacha,że hej :)

Gość jula********
oj charakterek ale nam nasciemniałeś :)

Mam! Też sie nastawiłam na nie wiadomo co a tu surprise :) Wiec tak: na kafe małomówny nie jesteś, rozmowę podtrzymać umiesz, tępy nie jesteś na 100%, czepiać też się nie czepiałeś. Na kurdupla mi nie wyglądasz i jesteś przystojny. Stopki możesz się oficjalnie pozbyć!

Gość jula********
mój Drogi po prostu trafiasz na nieodpowiednie a szkoda :(

oooo nawet ich nie zauważyłam powaznie:) może dlatego ze masz okularki!!?? mowisz ze Cie nie zauwazaja?? nio a mysle ze to sie da zmienic tylko potrzeba troszke zmienic nastawienie:)::):):)

Oj jak się tak przedstawiasz na dzień dobry to się nie dziwie! Więcej pewności siebie!

Gość jula********
dokładnie, najpierw musisz zmienić podejście do samego siebie. Więcej optymizmu, usmiechu-dziewczyny niekoniecznie lubią pięknisiów, pamietaj usmiech to połowa sukcesu :)

dokładnie helgus ma racje:):):):) wiecej wiary w siebie bo masz w sobie cos na prawde fajnego:) ja nie mowie tego aby cie pocieszyc uwierz:):):):) a poza tym wiecej sie usmiechajjj:):):):)))

Gość jula********
Moi mili bedę musiała niebawe mWas opuścić :(,bo muszę się wyszykować na wieczorne spotkanie z ukochanym