Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejjjjjja.

CO O NIM SADZICIE ??

Polecane posty

Gość ejjjjjja.

Byliśmy razem około 3 miesiace... mowil że mnie kocha bylo miło.. nazywal mnie swoim aniołkiem itp.. zerwaliśmy i luz... wrócil do swojej dziewczyny byłej ale utrzymywaliśmy spoko kontakt... raz poprosił o spotkanie u niego i sie całowaliśmy, przytulaliśmy - on byl ze swoja była... z poczatku nie chciałam sie z nim całować i w ogole ale wiecie ja nadal coś do niego czuje i tak nie mogłam sie powstrzymać.... teraz juz z nia nie jest i ciągle prosil o spotkanie piszac ze bedzie napewno fajnie i milo... nie zgadzałam sie. ostatnio napisal eska ze ma dola i czy go przytule pogłaszcze... nie mialam zadnych planow wiec sie z nim spotkalam ale z zamiarem czysto kolezenskim ze tylko pogadamy... ale on sie przytulil do mnie i w ogóle wiec tez go obielam... mowi otwarcie ze kocha tamta, ze my razem nie moglibyśmy być.. ze mnie nie kocha i nie pokocha, i wogole wiele dla mnie przykrych zecy.. a jednak spotkalismy sie i 2 godz tkwilismy prawie milaczac przytuleni. ja naprawde nie wiem o co chodzi, nie umiem z nim pogadac tak otwarcie zreszta przeciez mowi ze mnei nie kocha. o co mu chodzi? odnosze wrazenie ze nie wazne ze przytula sie do mnie ze poprostu chce sie do kogos przytulic i nie jest wazne kim ten ktos jest czy jestem to ja... proponowal jeszcze spotkana ale sie nie zgodzialam i mysle by napisac mu zeby sie juz do mnie nie odzywal. rani mnie, mysle o nim , placze. tesknie chce sie w niego wtulic ale wiem ze to zle i nie powinna ze to rani tylko mnie. ehhh co robic?? pomozcie....

Gość ejjjjjja.
????

Gość kjgjkdvhhjdbvhhjbvhjb
moze poprostu traktuje cie jak przyjaciolke...

Gość ejjjjjja.
o nie... napewno nie... bo czy przyjaciolke się całuje??/ nie napisałam tu ze jak się przytulal to zaczol mnie calować w szyje. heh..........

to teraz ty go wykorzystaj,.... zapros przytulaj i opowiadaj o jakims facecie... powiedz ze jest cudowny ze sie zakochalas i ze masz dola .... wykorzystaj i pojdz jakgdyby nigdy nic

Gość co sądze
jedno słowo mi się ciśnie na usta CIULA

Gość ejjjjjja.
hmm moze to jakis plan ale... to nic nie da.. sadzisz ze coś zrozumie? watpie................ chyba nie powinnam sie z nim wiecej widziec??? eh

Gość ejjjjjja.
yyyyyy "CIULA" ja czy on i o co w ogole chodzi ?? :))

w takim razie mow mu ze nie spotkasz sie z nim bo kogos poznalas ... i ten ktos moze sie zdenerwowac czy cos podobnego... moze bedzie zazdrsny.. a jak nie to kij mu w oko... powiedz mu ze jak szuka kogos do rozmowy to niech dzwoni do collgirl

Gość olej go
nie jest nic wart

Gość ejjjjjja.
collgirl ???? co to?? eh nie wiem co robic.. zazdrosny chyba nie bedzie............. zrsezta juz mi wszystko jedno........... zreszta on spotyka sie ze mna tylko zeby sie pozalic posmecic i przytulic............. a jak zapyatl sie czy suie z nim spotkam..... odpisalam ze nie a pozatym ze nawet mnie nie lubi. a oina na to wiecie co?? "lubie Cie przytulać "............................. NIE ZAPRZECZYL !!!!!!!!!!!!!!!!!! MOGŁ NAPISAC ZE LUBI. A ON LUBIE CIE PRZYTULAC. KURNA.........................

Gość Ola_25
Dobrze wiesz, co masz robić, ale jeszcze szukasz nadziei. Lizysz, że ktoś Ci napisze, że to jednak ma szansę. Niestety, to ewidentnie pomyłka. Facet jest niepoważny. Traktuje Cie jak maskotkę, bo wie, że lecisz na niego i mu nie odmówisz. A poza tym: czy chciałąbyś byc a chłopakiem, który poza Twoimi plecami spotyka się z innymi dziewczynami i to nie na czysto koleżeńskiej stopie?

Gość ejjjjjja.
NO NIE CHCIALABYM.....I ROZUM MOWI MI ŻE TO KRETYN I ŻEBYM SOBIE DAŁA SPOKOJ. ALE TO CO CZUJE TO INNA RZECZ. EHHH.

Gość ejjjjjjjjj.
??

Gość ejjjjjjj.
no właśnie olała... tylko ze latwiej to powiedziec niż zrobić ;((

Gość A JA POWIEM ŻE...
OLEJ GO !!

Gość ejjjjjj.
eh no musze.

Gość co za problem
lej na dziada tylko Cie wykorzystuje.

Gość ejjjjjjj.
a no trza tak zrobić. ;))

Gość o jaaaaaaaaaaaa.
daj se z nim spokoj dziewczyno ty.......... ;))

Gość eh tez tak miałm.
bardzo podobna sytuacja, ale zerwałam kontakt a on potem chcial wrocić i mowil ze kocha ;)) że tęskni. ale nie wróciłam i bardzo się z tego powodu ciesze :))

Gość tururururu.
;))