Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juhyeter

jestem znowu, a mojej muzy nie widać

Polecane posty

Irysso czemu zaglądasz na moje topiki?? tak mnie to zastanawia, nie żebym nie chciał z Tobą popisać, ale zawsze tak jakoś wyczuwam, że się pojawisz:)

hmm ide swiatem ducha:) I tak jak z miliona rzeczy on wybiera te kilka, tak i w zyciu z miliona słow, wiesz kogo one i jakie ciepło niosą:)

ale ja nic nie wnoszę na kafe szukam mojej muzy, więc sobie tutaj siedzę a dlaczego Ty ze mną?? ;) skoro neguję Cię i Twoje Puciowate marzenia :)

ale ja nic nie wnoszę na kafe tak mówisz, ale chodiz o to cos, to ciepło:) Nie trzeba wiele, by być. Spójrz na JP2 zachwycał ciepłem i skromnoscią:)

:) no wiesz, chyba daleko mi do JP2, porównywać się nie ma co, bo nikt mu nie dorówna :) skromny? jestem tylko czasem, spokojny - chyba jak śpię. ale jestem wrązliwy, dominujący, romantyczny brutal :) takie małe przeciwieństwa :)

hi hi:) romantyka wiecej, czułe serce:) a nutka łobuzka - negujesz, ale i tak wiesz ze na puciowatym polu padłes, i nie neguj wiecej;) hi hi jets po mojemu:P A tu nie choidz o porownanie, tylko o to, ze cieplo ujmuje:) o tak samo. Nie trzeba wiele:)