Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doświadczony facetttt

SPOSÓB NA TO BY WASZ PARTNER NIGDY NIE ZDRADZIŁ WAS..

Polecane posty

Gość podnosząca temacik

Gość podnosząca temacik
a swoja drogą czemu nie powiesz ile masz latek

Gość podnosząca temacik
zdradzona12345 czy ty nie kochasz za nadto? Faceci jednak nie sa godni naszej miłości

\"Jesli kobieta oddaje się CALKOWICIE facetowi i on wie, że ona jest na kazde jego skinienie, posluszna jak pies, wpatrzona w niego jak w obrazek - to on sie udusić od tego w końcu może! Facet lubi zdobywać. A jeśli czuje, że zdobył, to po co ma dalej walczyć? O CO??!! Więc idzie na łowy gdzieś indziej, Czy zgadzasz się ze mną autorze? \" Ja się nie zgadzam:P.

Gość zdradzona 123456
Amancie ..... dzięki za odzyskanie wiary w ludzi.

Gość zdradzona 123456
puk, puk, jest tam kto?

Gość bliska
autorze topiku, uważam, ze twój pierwszy post każda para powinna czytać powoli i ze zrozumieniem wprost i wspak kilka razy co jakis czas, a potem obowiązkowa medytacja :D fajnie to napisałeś i bardzo prawdziwie jakkolwiek zdecydowana większość jest gotowa zgodzic sie z toba, to już przełożenie tego na konkretne zachowania i niezapominanie o tym albo chęć, by pamiętać mimo, ze czasem trudno...ooooo to już łatwe nie jest..łatwo natomiast uznac to za utopię lub uznać, ze druga strona stara się za słabo i w ten sposób przerzucić na nią odpowiedzialność za wszystko co złe........co też przydarza się większości par, niestety pozdrawiam

Gość gdgfrg
swietne to jest ale tylko w teori..bo co z tego ze ja swojakocham jak mi sie inne podobają cizie bardziej na ulciy czy gdzieś i nmarze o innych ..

Gość zdradzona 123456
Bliska... Tak, autor topiku ma rację w 100%, bo związek to 100% a jedna ze stron to 50%. Dlatego ja teraz uważam, że jego słowa prawdziwe sa w połowie.

Gość zdradzona 123456
Autorze topiku, gdzie jesteś?

Zdradziłam....wiem, ze własnie dlatego. I seks nie jest tu najwaznejszy. Nie zdradziłam aby zaspokoic sie fizycznie. :(

Gość a wiecie kobiety co powinnyści
zrobić, aby wasi faceci was nie zdradzali? Codziennie obiadek, seksik urozmaicony o różności, jakiś striptiz, lodzik, anal, oral, itp, powinnyści pięknie wyglądać, kusić nas swymi walorami -cycki i dupcia, nie zrzędzić i nie pyskować. To tyle.

Gość bardzo zainteresowana
Autorze topiku, czyzbyś już sie nie interesował swym dziełem?

Gość doświadczony facetttt.
madre słowa `dobrze , że jesteś`..

Gość darisz
mam za soba kilka nieudanych zwiazkow, w tym malzenstwo pelne licznych zdrad ze strony mojego meza. od kilku lat jestem w szczesliwym, spelnionym zwiazku. co mnie sprowadzilo na ta lepsza droge? otoz godziny pracy nad soba, akceptacja siebie, wiara ze nie musze gonic za szczesciem, ze na nie zasluzylam a przede wszystkim zrozumienie roznic miedzy mezczyzna a kobieta. dzis nie wpadam w paranoje kiedy moj mezczyzna siedzi przed telewizorem zamiast przy moim boku. kazdy z nas potrzebuje czasu ze soba, mezczyzni oddaja sie bezmyslnym zajeciom, aby uspic problemy o ktorych nie sa gotowi rozmawiac. my kobiety musimy wyrzucic swoj bol tak szybko jak to mozliwe. zaakceptujmy ich innosc, nie wyciagajmy ich na sile z wlasnych swiatow. czy wyobrazasz sobie zaprosic faceta do lazienki podczas gdy golisz nogi? oni tez potrzebuja byc czasem sami. zajmijmy sie czyms przyjemnym a kiedy beda gotowi, dajmy na siebie liczyc. moj facet sam rozpoczyna rozmowe keidy jest na to gotowy. nie musi uciekac, zdolowany wyrzutami sumienia, ze ja taka samotna a on przed komputerem...kazdy z nas ma prawo do wlasnych uczuc, tylko milosc jest jedna, wspolna, wielka....o niej nawet nie trzeba rozmawiac, jej trzeba ufac i zyc z tym poczuciem pewnosci.

Już jestem kochane:) Byłem na imieninach w rodzinie:)

Gość Takiego sposobu ...
po prostu nie ma, mowię to ja osoba doświadczona :-D Kto mysli inaczej wiem, że się myli no wale kazdy ma prawo wierzyć w to co chce

Gość darisz
do doswiadczonego faceta: przemawia przeze mnie czysta ciekawosc. jestes facetem zdradzajacym , zdradzonym czy spelnionym w milosci?

na razie jestem facetem spełnionym w miłości. mówie jak najbardziej szczerze:) mysle ze to dlatego ,ze stosuje te zasady opisane wyżej w pierwszym moim poście:)

Gość darisz
czy dlatego oboje stosujemy powyzsze zasady, poniewaza jestesmy spelnieni? kochamy i jestesmy kochani? czemu twoje''na razie''? myslisz ze znalezlismy te rozwiazania tylko dlatego ze odnalezlismy milosc czy po prostu wiemy juz jak postepowac.

Gość darisz
haha , pisze jak doswiadczona starsza pani...mam nadzieje ze nikt nie wyciaga takich wniskow...

Gość doswiadczony facetttt
skoro jestem z moją kochaną partnerką juz 10 lat i świata po za sobą nie widzimy musi coś być w tym... nigdy nie zdradze bo kocham ją nade wszystko.. ona mnie też nie zdradzi ..jestem pewien..KOCHAMY SIE jak diabli.. to wystarczy..miłsoc niepielęgnowana umiera..nasza nie umrze bo stale ją podlewamy ..podlewamy ją brakiem rutyny ...drobiazgami ale zaskakującymi... p.s chciałbym powiedziec tylko jedno::KOCHAM CIE KOCHANIE NAJBARDZIEJ NA SWIECIE I NIE CHCE ŻYĆ BEZ CIEBIE .. KOCHAM CIE TAK MOCNO ... TO BYŁO DO MOJEJ KOCHANEJ LUSI:)

Gość doswiadczony facetttt
jestem pojebancem który onanizuje sie przy marzenie cieślik:)hahaha

Gość spokojnie to tylko awaria
a wiecie kobiety co powinnyści zrobić, aby wasi faceci was nie zdradzali? Codziennie obiadek, seksik urozmaicony o różności, jakiś striptiz, lodzik, anal, oral, itp, powinnyści pięknie wyglądać, kusić nas swymi walorami -cycki i dupcia, nie zrzędzić i nie pyskować. To tyle. Co to ma być wogóle???Czyli my wam wszystko a wy,jak będziecie obslużeni to nie zdradzicie?O władcy:)Panowie...stopy wam lizać a może wtedy zwyczajnie nie będzie wam się chciało iść na bok?

Gość KUDLATY
Powiec mi doswiadczony facecie,jakbys sie dowiedzial sie zona cie zdradzila to nadal wital bys ja slowami, dobrze ze jestes? Wyglondasz mi na takiego co ma to szczenscie ze spotkal mondra zone co wie co to milosc. I dlatego tak latwo ci o tym mowic.