Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaa...

odczekac?

Polecane posty

Gość aaa...

co robic? kolega ktory jeszcze niedawno mowil ze zalezy mu bardzo na mojej osobie jest w dolku skradziono mu wazna rzecz i ogolnie jest niezaciekawie napisalam do niego bo przestal sie odzywac a tut taka wiadomosc napisal zebym zapomniala o nim bo jemu ciagle cos zlego sie przytrafia a mnie chce chronic .. nie wiem jak postapic znamy sie krotko bo miesiac a juz czuje ze zalezy mi na tym chlopaku .. nie wiem co w takiej sytuacji czy mam do niego pisac i pocieszac jakos czy odczekac az dojdzie do siebie? prosze o jakies porady

Gość pan
a mieszkacie w jednej miejscowosci?

Gość slJGEWIGRTDBGJASLG
PEWNIE MYSLI ZE TO TY GO OKRADŁAŚ,,HEHHEHE

Gość aaa...
eh to niemozliwe:P bo nigdy sie nie widzielismy on jest za granica:P a ja w polsce nasza znajmosc dopiero sie rowija tzn w tym momencie przestala gdyz stalo sie co zlego w jego zyciu i chyba nie chce mnie mieszac w to .. wiem tylko , ze bardzo mu zalezalo i taki nagly pstryk

Gość aaa...
tak mi to ciazy na sercu :( chcialabym mu jeszcze cos cieplego napisac ale nie wiem czy wypada sie narzucac czy odczekac az sam sie pozbiera bo moze moej smsy tylko go draznia kiedy ma problem nie wiem dobrzy byloby gdyby wypowiedzial sie teraz jakis chlopak czy jesli jestescie w dolku cos zrobiliscie nie tak przykladowo odebranie wam prawka jpomaga wam ta druga osoba czy wolicie wtedy byc sami ze soba?

Gość mam ochote ponawrzucac
to napisz mu ze chcesz byc jego aniolkiem :)

Gość aaa...
Iryssa ale jak? on tam ja tu przeciez ja nie moge sie narzucac:( wiem tylko ze bardzo mu sie spodobalam i doslownie tak nagle cos zlego sie stalo jest w dolku tak pisal i zdziwily mnie slowa , ze lepiej zebym juz zapomniala o nim bo jego to tylko pech sie trzyma i jeszcze przejdzie na mnie:(

własnie, aniołkiem ktory daje mu duzoo energii na dzien:) człowiek jest silniejszy, gdy wie ze ma kogos:)

noramlnie, napisz mu a zreszta jak sobie bedzie mowil, ze pech to tak bedzie:) niehc mowi mam wielkie szczescie i tyle:) ja wiem ze druga osoba jej sama obecnosc wiele daje, nawte to, ze jest, nawte jak z dali, ale jest:)

Gość aaa...
Irysa nie odebrali to byl tylko przyklad jedno jest pewne jest mu teraz tam zle :( a ja nie wiem czy sie narzucac piszac skoro napisal ze lepiej zebym sie z nim nie zadawala :( chociaz przed tym incydentem pisal jak bardzo mu zalezy

Gość aaa...
ale on naprawde ma pecha nic chlopak nie zrobil a ktos sie go uczepil tam jest tak niebezpiecznie strasznie sie boje o niego:(

Gość aaa...
iryssa nie wiem o co chodzi wiem tylko , ze za granica sa rozne przylomy on nikomu nic zlego nie zrobil a ktos zdazyl go okrasc ciagle mu sie cos zlego przytrafia haruje dzien i noc zeby zarobic a tu nagle takie cos nie dziwie sie ze sie zalamal :(

okradli go?? z czego z portwela??/ No badz z nim, czlowiek załamuje sie... szybko, ale szybciej jak jets sam czy on nie ma problemow finansowych? powinien szybko byc przetransportowany do Ciebie:)

Gość aaa...
ale jak byc znim ? wyraznie napisal zeby sie znim nie zadawac:(

napisał tak z zalu, złego poczucia.. przestan.. wiesz ze wiele luydzi gdy ich najabrdziej potrzebuje mowi nie? no wlasnie:) ja to wiem, stara psycholozka ze mnie:)

Gość aaa...
irysso juz sama nie wiem czy rozwijac ta nasz znajmosoc ja czuje ze powoli sie zakochuje, a roznimy sie badzo, ja jestem osoba spokojna , on mial podobno burzliwe dziecinstwo i cos nie tak musialo byc w jego rodzinie bo powtarza mi ze chcialby miec taka dziewczyne jak ja taka tzn inna od niego , chcialby zeby ktos pokazal mu jak zyc nie wiem czy wchodzic w to czy ja wogole jestem w stanie przeciez ja sama potrzebuje wsparcia jestem tylko krucha istota:(

Gość aaa...
powiedzcie czy da sie jeszcze zmienic czlowieka ktory nie mial skad czerpac wzorca w dziecinstwie ? ten chlopak chialby zyc spokojnie normalnie ale nie umie sam chcialby zebym to ja go poprowadzila . Tylko czy ja bede umiala przeciez ja sama potrzebuje ciepla i wsparcia owszem jestem spokojna i ulozona osoba ale czy to wystarczy czy ja bede umiec:( nie wiem jak zareagowac na to

Gość aaa...
czy ktos jest w stanie mi cos sensownego doradzic?? czy ktos znalazl sie kiedys w podobnej sytuacji czy powinnam pakowac sie w zwiazek gdzie chlopak ma ciezka sytuacje w domu gdzie nie bylo milosci ? jesli ten chlopak jest taki jak jego rodzice czyli nie umie kochac nie zostal tego nauczony czy jest mozliwe zeby nauczyc go zycia , jak kochac??

Gość anitka1
niestety nie bylam w takiej sytuacji mam kochajacego chlopaka i ciezko mi cos radzic ale mysle ze nie powinnas go odrzucac bo moze potrzebuje kogos pozytywnego w swoim zyciu kogos kto m\pokaze mu inne zycie

Gość CZY on ma na imie Adam

Gość o rany...
poczekaj kilka dni a pozniej napisz nie ma co sie na razie narzucac bo to tylko efekt przeciwny przyniesie ale niech tez wie ze sie martwisz i ze jestes z nim

Gość o rany...
jednym slowem nie daj sie latwo splawic:)

Gość aaa...
nie, to nie Adam .. o rany myslisz , naprawde myslisz, ze nie powinnam dac sie latwo splawic ? napisalam mu smsa wczoraj ze sie martwie chcial ze mna pogadac ale bylam w takim miejscu ze nie moglam zaproponowalam rozmowe dzisiaj ale nie bylo juz odzewu ...moze faktycznie teraz spasuje bo juz wie , ze sie martwie i jestem z nim

Gość aaa...
a jesli chodzi o dylematy powyzej czy jest ktos w stanie sie do nich ustosunkowac?? bardzo prosze o jakies porady

Gość daria1
mysle ze nie powinnas tak latwo rezygnowac ...

Gość o rany...
jak nie odpisala to na razie dzisiaj np daj sobie spokoj ale jutro mozesz znowu sie odezwac i zapytac co slychac i jak sie czuje tak po prostu zwyczajnie po kolezensku niech wie ze mimo iz jestescie daleko jestes obok niego dusza

Gość o rany...
odpisal mialo byc:)***