Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemnica_spowiedzi

Która pani mnie ukołysze do snu?

Polecane posty

Strusiu, żeby się od dna dobrze odbić to trzeba najpierw go sięgnąć, więc... teraz już tylko lepiej może być. :) Nie przezywaj się, bo to kulturalny topik. :P

Gość struś pędziwiatr pibip
jestem na drugim dnie.....glupol mi przyniósł chyba pecha dzięki kochani, juz nie smędzę :P:D:P;)😭

Tajemnico, nie chcę Ciebie meczyć, ale zbyt łatwo poszłaby pierwsza odsłona i nie poczułbyś smaku. ;) Jednak to nie to imię, choć też zaczyna się na tę literę... tylko dużo dłuższe - ma 10 liter i powiem, że to ...wręcz pospolite imię. :)

Alee mnie zostaje satysfakcja, ze faktycznie tak było:) Mam okazję Cię pomęczyc przed snem.No więc moje imię ostatnimi czasy stało się również powszechne.Własciwie na codzien stosowane w dwóch formach.To tak na poczatek;)

:P;)iha.... :( ...(nie przeszkadzajcie sobie)

Nie masz nade mna litości, o tej porze trudno mi już zmusić moje szare komórki do pracy. ;) Jednak spodziewałam się zemsty. :D Dwie formy... to to kojarzy mi się z ... Jakubem. :)

No i pięknie się Tobie kojarzy droga Gosiu:) Wystarczy odpowiednia czestotliwqosc fal i nawet zmeczenie jest skazane na porazke;) Pozwolcie drogie panie,ze zostyawie was same.Wyjatkowo czuje zmeczenie.

zesłać go!!!!!!!!!!!!!!11

sam się zesłał ....:o:P.....faceci na drzewa! ps.przepraszam za swoje kompromitujące zachowanie przejdzie mi, jak poprawi się moja sytuacja zyciowa... to moze ja juz sobie podziękuję 🖐️ za uwagę ...

Niemozliwe! :D Muszę przyznać, że masz bardzo ładne imię. :) Ja tez już idę się położyć. Spokojnej nocy i pięknych snów Jakubie. :) Strusiu i Tobie milutkich snów zyczę. Głowa do góry, jutro będzie, lepiej. :)

PN>>> [ściska i tuli ] TS>>> ...... dobranoc Wam;)🖐️:P

na drzewaaaa......

Takiemu to dobrze... śpi sobie do południa. :D Ciekawe gdzie się całą noc się podziewał Pan Tajemnica ;) Łezka na ukołysanie do snu czekała i ... się nie doczekała biedactwo. Pewnie smutna spać poszła. :(

faceci na drzewaaa spadać.... :o :P