Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny_czlowiek

Jestem sam, nie mam dziewczyny i dlatego jest mi smutno.

Polecane posty

Gość Z_drzewa
cos w stylu w Kamiennym Kregu, dużo emocji i ekstra muzyka :) Lucilla Santos moze zagra jakiś epizod!

Gość Z_drzewa
Dooooobranoc, slodkich snóóóóów i królewiczów i królewek!

Gość Ja mam 21 latek
normalna wrazliwa studentka, i mam dosc facetow ktorzy chca tylko dostac sie do majtek dziewczyny, naszczescie potrafie wyczuc takich palantow, szukam kogos dojrzalego kto bedzie mnie szaonowal i komu w calosci oddam siebie i kto odda sie mnie, a nie gowniarza mlodego, 30 letni facet bylby w sam raz:D

Na dłuższą metę tacy są nalepsi. A czy istnieją...............no właśnie

już troszkę późno a jutro czas popracować, mam aż 10 godzin ;/ wrrrr.. ale jeszcze chwilkę posiedze jakoś nie chce mi się spać ;) jak humorek ?

na dłuższą metę tak, ale kobiety ogólnie poszukują innych facetów, ciekawych, rozrywkowych...

Kornik, ciekawych tak, ale w takim sensie, że z zainteresowaniami czy jakąś pasją. Ale rozrywkowych? Skądże. A telenowela jednak będzie:D Może nawet z nowym wątkiem;)

To może nie temat na telenowelę, ale generalnie utrzymuje się w obrębie zmian i zaskakujących sytuacji;)

ooo poprzednia praca była bee ? Ja tam swoją pracę uwielbiam, a że mam aż dwie to mam podwójne zadowolenie hihi ;) i tego życzę każdemu.... nowa praca nowe znajomości... ;) no to Gratuluję !!!! Trzeba to oblać ;)

Nie wiem czy jest co oblewać, bo według moich znajomych upadłam na głowę. Obecna praca zmusza mnie do powrotów do domu o 21-ej, noszenia 10 godzin butów na wysokim obcasie i oglądania mojego szefa przez pół dnia. Argumentów żeby odejśc jest dość

Nie........ i pracując w szkole jesteś sam?? Przecież to taki zfeminizowany zawód.Podobno nic tylko wybierać?:D

no niestety sami faceci :) a kobitki są ale w innym budynku niestety na warsztaty nie chcą przychodzić :P a to niedobre ;)