Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny_czlowiek

Jestem sam, nie mam dziewczyny i dlatego jest mi smutno.

Polecane posty

To tak jak ze mną. Najchetniej bym nie pracowała, wstawała w południe, w nocy coś tworzyła (jakies książki czy obrazy) i nie miała żadnego szefa nad sobą. Pięęękna wizja:D

Nierealne:( Do tej pory nie odkryłam u siebie zadnego talentu więc pozostaje bycie pracownikiem \"podległym\"

neeee trzeba już \"dziś\" zacząć, będziesz miała co wnukom opowiadać ;) :P a co tworzyłaś np?

Może chęć obajrzenia tego \"cudu\" będzie Cie trzymać przy życiu

Pewnie ktoś tam sie znajdzie. Chyba przysłowie \'każda potwora znajdzie swego amatora działa\', co?

ee nie przepadam za zimą, wole ciepełko słoneczko i wszystko co jest z tym związane

A ja lubię pod warunkiem, że jest dużo śniegu, świeci słońce i nie ma mrozu. No i lubię góry w zimie To cholerstwo znowu lata, brrrrr

hihi i dobrze Ci tak :P dużo śniegu to autem źle się jeździ, a co to za zima jak nie ma mrozów :P lato to wakacje ;)

A co niby Tobie nie lata??? Mnie tam śnieg w jeżdżeniu autem nie przeszkadza. Trzeba jecjać wolno to jadę. Fakt stłuczkę na lodzie zaliczyłam, ale to facet za mną nie wyhamował. A w zimie są ferie:D