Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny_czlowiek

Jestem sam, nie mam dziewczyny i dlatego jest mi smutno.

Polecane posty

ahaaa no to ja dziś nie mam święta bo praca straszliwie dała mi w kość, do tego musiałem z językiem na brodzie jechać na pogrzeb bez obiadku :( ale później nadrobiłem podwójnie ;) obyś miała więcej takich pozytywów... :)

Ten pogrzeb, to mam nadzieję nikogo bliskiego? Ja codziennie obiadkiem nadrabiam, bo niby przerwa w pracy sie nalezy, ale nikt o tym nie pamięta. Więcej takich pozytywów będzie jeśli zacznę pracować w szkole. Doedukowałam się dzisiaj na forach nauczycielskich. Podobno można pracę konczyć o 11-tej. Nieustające święto:D

Dzisiaj serwowałam faszerowane roladki z filetów drobiowych i sałatkę z brokuła :D Pyszności........ ale to oczywiste, hehe

ciocia zmarła w sumie miała 86 lat ale każdego szkoda młodego czy starego, no tak to są atrakcje święta ferie wakacje... ale bez tych wolnych dni przyszło by zwariować w szkole

A krzyw się, krzyw. Kazdy je co lubi, a niektórzy nie wiedzą co tracą:)

jutro 10 godziun w szkole :( dziś po 6 miałem dość, mam nadzieję że będzie mniej chodzenia i roboty :) w tym roku szkolnym piątki będę miał tragiczne ;/

W święto??? Normalniejsze to na codzień. Zupa z torebki i mrożonka albo pizza,hehe

dodaj do tego jeszcze połowę, mam trochę napięty program a wyobraź sobie że mam do tego poniedziałki wolne :D

Aha. Ja się zastanawiałam czy dam radę ciągnąć te 32. Jak wyczytałam na forum to trochę dużo, a gardło to ja mam takie sobie. Po wieczorze na karaoke na drugi dzień mam problem z mówieniam ;)

wolne poniedziałki są rewelacyjne, bo poniedziałek jest zawsze najgorszym dniem w pracy ;) ale wtedy też nie siedze w domku tylko pracuje

bo w poniedziałek po weekendzie nie chce się pracować, ciężko zaskoczyć do roboty ;) no i czasami się zdarzają imprezy niedzielne a wtedy w poniedziałek tragedia ;/ wielka i boląca głowa, kacyk i takie tam inne objawy...