Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny_czlowiek

Jestem sam, nie mam dziewczyny i dlatego jest mi smutno.

Polecane posty

Gość z_drzewa
to będę tworzyć dalej zachęcona pozytywnymi recenzjami tym razem może umieszczę akcję w indiańskiej wiosce, albo karpatach ukraińskich

Z_drzewa, kiedy juz zacznę pisać ten scenariusz telenoweli na podstawie historii mojego życia, zatrudnię Cię żebyś podbarwiła całą opowieść.

helouu :) praca kąpiel a teraz nogi do góry :) a wieczorkiem hmmm może małe z pianką ;) tak na rozluźnienie stresów całego dnia...

🖐️ dobry pomysl z tym piwkiem:) po calym dniu potrzebne jest cos na rozluznienie:D;)

nie jestes sam:( naturalna potrzeba kazdego czlowieka,ze chce kochac i byc kochanym tylko gorzej z rzeczywistoscią:( ale ja sie nie poddaje,jestem dobrej mysli:)

a mnie nikt nie kocha :(:(:( .... i pewnie długoooo .... tak pozostanie .. bo jestem niesmiała ... e szkoda gadać .... :) a wam życze powodzenia :)

wlasciwie to zle napisalam, bo ja juz niedlugo UK:(...to dopiero bedzie samotnosc...

może nie będzie tak źle ;) ja chciałbym wyjechać ale jestem uziemiony więc ciesz się że masz taką możliwość doceń to co masz o wiele lżej się żyje :))))

hmm a czym jestes uziemiony, jesli moge spytac?A wyjazd ...wyjezdzam ale chcialabym kiedys wrocic, kupic wlasne mieszkanie w Gdansku, bardzo podoba mi sie atmosfera tego miasta i tylko godnie zyc,...ale to marzenia

uziemiony nie uziemiony, ale mam tu stałą pracę która przynosi mi zadowolenie :) i chyba dobrze mi z tym pomimo wypłat prawie kuroniówkowych ;)

przynajmniej masz satysfakce z pracy:).MNie troche zmeczyla rzeczywistosc polska, z tym ze kocham ten kraj..paradoksalnie,

liczy się podejście do życia, praca ta czasem daje w kość, wracam totalnie wypompowany ale czasami mała pochwała potrafi wiele :)

liczy się podejście do życia, praca ta czasem daje w kość, wracam totalnie wypompowany ale czasami mała pochwała potrafi wiele :)

Coś trudno sie tu dzisiaj do Was dostać. Nartnik ja tez pojechałam do Anglii szukać tego lepszego życia. Pozbierałam zaległe urlopy i w lipcu pojechałam. Z nastawieniem, że jakby co to zostaję....albo wracam. Jak widać wróciłam:D mimio, że mojej pracy w Polsce mam po dziurki w nosie. Podziwiam ludzi, którzy tam są i trzymają pion. Kornik, jako znawca tematu, powiedz czy rzeczywiście nauczyciele tak mało zarabiają?? Ja wiedziałam, że mało, ale osiemset ileś złotych to chyba żart??

Z tej tabelki, którą mi kadrowa podstawiła pod nos to wywnioskowałam, że lepiej bedzie tak po 50-tce:D o Ile do tej pory śmiercią głowdową nie umrę

hihi mam nadzieje że dożyjemy ;) a mi może zejść troszkę dłużej. Jeśli masz wyższe to szybciej przez te szczebelki przeskoczysz ;]

Zaczynam sie wahać. Nawet zrobiłam sobie dzisiaj wycieczke do Przemyśla, żeby w ładnym otoczeniu sprawę przemyśleć. Nadal nie wiem... Godzin mogę mieć albo 18 albo 32.

Mam wyższe, ale tego jak mu tam stażu na kontraktowego teraz nie mogę rozpocząć, bo nie pracuję od 1 września.A potem te staże takie długie plus jakieś okresy przejsciowe. Kto to wymyślił??

18 to chyba etat a 32 to masa nadgodzin ;) ooo to przejeżdżałaś koło mojego domu :P

ładnie to jest troszkę dalej bieszczadki to jest to, a Przemyśl hmm... ładny jest widok z kopca tatarskiego

Aaaaaa no pewnie. Ładne miasto ten Jarosław. Lubię stare miasteczka, z kamieniczkami, itp. Macie tam jakiś Rynek?