Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a po co mi nick

facet 12 lat starszy i za cholere nie wiem jak go poderwać

Polecane posty

Gość a po co mi nick

;) no właśnie, ja mam 26 on 38, jak potrafiłam ocenić czy mam szansę u kogoś w moim wieku to u niego nijak nie potrafię. Zwłaszcza że gość jest po rozwodzie, ma chyba dystans do kobiet a to że móglby mieć szanse u kogoś o tyle lat młodszego to chyba mu nawet do głowy nie przyszło. Widzimy sie bardzo często - ja z jednej strony baru on z drugiej, częsty gość, przesiaduje przy barze po kilka godzin nieraz a ja jak na złość zaczęłam języka w gębie zapominać jak przychodzi...:O ciekawi mnie jedno, czy faceci w tym wieku wyłapują sygnały czy traktują je jako zwykły flirt - zwłaszcza ze strony barmanki...moze oni myślą że w pewnym stopniu na tym polega moja praca:O

A zwyczajnie, ale kulturalnie, zagadnąć nie można? Przy okazji podawania czegoś tam, co zamówił? Tylko niestety wszystkie \"cholery\" itp trzeba schować głęboko. Dla mężczyzny \"budowlany\" język u kobiety to prawie całkowita jej przegrana.

rozmawioałaś z nim już ? no tak przecież wiesz że jest po rozwodzie a rozmowny jest czy nie?

Gość KUDLATY
Broszkie mu pokasz i bedzie twuj! Zobaczysz to dziala.

Gość a po co mi nick
;) ja go znam i to dość dobrz, często z nim rozmawiam, tylko najgorsze jest to że jak siedzi jeszcze ktoś trzeci albo w ogóle kilka osób (jest spora grupka stałych gości którzy siedza przy barze i dobrze się znają) to nie ma problemu, ale jak siedzimy we dwójkę to prawie zawsze głucha cisza co jakiś czas panuje...cholera z innymi nie mam takich problemów, o dupie marynie się gada z nim jakos tak... i to samo zauważyłam z jego strony, jak są ludzie to mu się buźka nie zamyka a we dwójkę jakoś sie klei:O

Gość a po co mi nick
te kudłaty, ja broszki nie mam :P ale skoro działa to chyba jakąś kupie:P musi być jakaś konkretna czy zwykły plastik wystarczy?? :P

Gość KUDLATY
Nie o to chodzi! Chodzi o twojo broszkie, o te co masz miedzy nogami. Przeciesz chcesz mu ja dac. Prawda?

Gość a po co mi nick
wsumie to najbardziej ciekawi mnie odpowiedź na pytanie z tematu: czy faceci w tym wieku wyłapują sygnały czy traktują je jako zwykły flirt - zwłaszcza ze strony barmanki...moze oni myślą że w pewnym stopniu na tym polega moja praca

Gość a po co mi nick
kudłaty, broszek między nogami nie nosze: po pierwsze nie mam broszki a po drugie nawet jakbym miała to nie wiem jak bym ją przypięła:P

Gość KUDLATY
Nie o to chodzi! Chodzi o twoja ci...ke! Teras rozumiesz?

Gość a po co mi nick
kudłaty, ja rozumię ale ty chyba nie za bardzo :P:P:P

Gość hehehe*
KUDLATY, ale ty mlotek jestes

Gość KUDLATY
hehehe odczep sie odemnie!..................................................

Gość KUDLATY
To po co udajesz ze nie rozumiesz?

Gość hehehe*
nie udaje tylko jaja sobie z ciebie robi...:)

Gość A nie przyszło ...
tobie do głowt, że facet po prostu nie jest toba zainteresowany ? :-D

Gość albo nie ma ...
zamiaru zaczynac nowego związku :-D

teraz ta babcia z m jak miłośc reklamuje jakis nowy klej do protez !!!! kup go i podaruj mu !!!! na pewno sie ucieszy ;-) nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja w starych jajach nie gustuję

No tak:o ale teraz już nie możecie pozyczać sobie z dziadkiem tej samej protezy, więc masz kolejny wydatek - musisz kupić sobie nową :o

nie powiedziałabym że 38 letni facet to już jest jak to napisałaś \"stare jaja\". to dopiero jest odpowiedni wiek na miłość.

Gość ...taaak...
bo ło matko świnta lubi być posuwana przez nastoletnie byczki, byle młodszy, byle więcej, mocniej i szybciej ilu jeż takich zaliczyłaś?

Gość a po co mi nick
no ładnie się tu podziało :O szkoda tylko, że się powyzywaliście i pokłóciliście a ja dalej nie wiem czy on cokolwiek czai:O A nie przyszło--> nie wiem czy jest zaiteresowany, tego się próbuję dowiedzieć...ciekawi mnie poprostu czy moje tzw "sygnały" traktuje poważnie czy jak uprzejmość barmanki, poza tym patrząc na siebie widzę, że zatyka mnie tylko jak jestem z nim sam na sam..jego też, więc drugie co mnie ciekawi to to czy zatyka go z tego samego powodu co i mnie:P :D cholera nie mam doświadczenia z facetami w tym wieku na tej stopie (normalnie to się z nimi doskonale dogaduję, prawdę mówiąc to lepiej się z nii bawię niż z rówiesnikami, mam iść na mecz czy na narty jechać, czy w kule pograć to najpierw d tych moich 40-sto, 50-co letnich gości z knajpy wydzwaniam czy sie gdzieś w podobne miejsca nie wybierają a potem do znajomych "w moim wieku") ło matko świnta-->kleju do protez on nie potrzebuje, to uno, po due 38 lat to kwiat wieku a nie chlupak więc starymi jajami na pewno nie śmierdzi:O wiek jest kwestia gustu a o tym się nie dyskutuje:O