Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszyyyynka

sex a uczucia...

Polecane posty

Gość aeeee
Kruszynka, miałaś absolutną rację nie dająć się wypuścić na takie rozmowy. To jest pierwsza i podstawowa zasada w necie: jak ktoś chce rozamwiać o seksu, seks ma na myśli. Koniec, kropka, sprawdza się zawsze. Rzecz nie w tym, czy potafisz rozmawiać. Rzecz w tym, że to nie był właściwy kontekst na takie rozmowy. Twoje myślenie jest całkiem w porządku.

Gość maleeeńka
kilka mcy zchodziłam z tematu, bo czułam jak może zareagować. kiedy jednak znowu powróciliśmy do tematu, napisałam ,że nigdy nie spałam z mężczyzną ale byłam blisko z jednym. Wówczas on zaczął pytać..Zaintrygował mnie bo kazde z pytań było coraz bardziej...intymne. typu: czy czułaś go? czy ci się podobało? co wtedy myślałaś?? no szok! odpowiedziałam na kilka pierwszych - właściwie to z ciekawości jakie bedzie kolejne pytanie! gdy powiedziałam stop! powiedział, ze jestem "niedojrzała" . No ludzie!!! czy dziś już ze wszystkiego sie zdradzamy? czy nie mamy już zadnych tajemnić?? totalne obnazenie!!!??

Gość 11Co za ludzie
czytać mi sie tnie chce twoich topiców, tyle w tym dziwactwa i jakiejś takiej chęci wytłumaczenia siebie. Jesteś aseksualna..liczysz żę jak mu sie oddasz to jakieś fajerwerki przy tym będą i ziemia sie zatrześie?

Gość taka jedna 22 latka
Cóz chłopkl chciał wiedzieć ,czy normlanie reagujesz na pieszczoty. Czy sprawia Ci to przyjemność, czy jest obowiązek. seks jest w związku bardzo ważny i dopasownie pod tym wględem też. To nie jest tak,że z każdym jest tak samo dobrze.

Gość kruszyyyynka
a mi się już nie che pisać... chciałam bardzo poznać opinię innych i poznałam. Dzięki za wszystkie " za" i "przeciw". Wiem tylko jdno,że nie ma snsu robić nić w brew sobie... bo tak robią inni. Na wszystko przyjdzie czas... a jeśli ktoś nie potrafi tego uszanowac... no to sorrki ja się nie bede zmieniać.