Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maximusss

Dlaczego kobiety traktują się jak towar..?

Polecane posty

Gość Maximusss

Większość z was traktuje urode jako karta przetargowa, by się lepiej sprzedać ( czyt znaleść " lepszego chłopaka). Moim zdaniem to uwłacza kobiecie. Zazdrość w 90% dotyczy urody, jak krytykujecie jakaś dziewczyne to prawie zawsze krytykujecie braki w urodzie a nie np w charakterze. Z smutnych czasach przyszło mi żyć.

Gość nie w smutnych tylko
kure.............ich ;)

Gość Kobiety niedojrzałe
ja w charakterze. nie lubie dziecinnych bab. I głupich.

Gość Maximusss
reszta nie ma nic do powiedzenia na ten temat ???

Gość Jane E.
Moze dlatego ze mezczyzni traktuja urode w ten sam sposób?

Gość ja ci odpowiem na pytanie
dlatego że faceci traktują kobiety jak towar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zielonaszkiełko
masz rację. Wystawiają wszystko na wierzch - wystarczy wejść na allegro - bluzki eksponujące biust, kup nasz sweterek, a faceci będą się oglądać :o to straszne, ale takie czasy. Pełno sztucznizny i rózowwości, obwieszają się jak choinki... ech i ja też babą jestem ;) i ciężko być innym w tych czasach...

Gość Maximusss
No sory ale przystojnych facetów to może jest 5 % społeczenstwa, kobiet bym powiedział 60 %. Teraz nie ma niewolnictwa, skoro się wystawiacie, to faceci kupuja....

Gość Jane E.
To powiedz mi który facet zainteresuje sie dziewczyna która nie wyglada przynajmniej pociagajaco?

Gość BRAWO JANE E
!!!!!!!!! popieram!!!!!!!!! dlaczego żaden nie zainteresuje się skromną kobietą, tylko taką, która pokazuje swoje wdzięki?

Gość Kobiety niedojrzałe
bez przesady. Na sex to przecietne biora widziałam;) krzywe paluchy itp. a kobiety wiedzą, ze sexem urodą moga sobie faceta kupic. No i dziecmi:) to tez wiedza, ze one daja im moc rzadzenia nimi:) nie dajcie sie faceci:)

Gość Jane E.
No własnie, a jak Bozia urody nie dała to sie próbuje jakos to zrekompensowac. Bo taka jest smutna prawda, ze powierzchownosc dla wiekszosci liczy sie najbardziej.

Gość Maximusss
Nie mówie, żeby o siebie nie dbać. Ale nie oszukujmy się, jak nie masz faceta, albo ci co cię podrywają ci się nie podobają to prędzej będziesz starała się poprawić swój wygląd niż powiedzmy charakter. Praktycznie wolicie gdy facet zwróci na was uwage ze względu na wygląd a nie na osobowość..

Gość anonimowy nikt
Dlaczego? Bo facet nie poleci na dziewczyne ktorej nie widac kawalka cycka! Taka prawda, i przestan autorze oskarzac kobiety! :O

Gość Jane E.
NIe znam takiego faceta który by przedkładał charakter nad urode.Smutne, ale prawdziwe.

Gość bo faceci zwracaja
uwage najpierw na wyglad a potem na osobowosc, gdybyscie zwracali uwage na osobowosc, pewnie zaroiloby sie od pseudointeligentek, przeciez cialge sami oceniacie "o ta to fajna a ta to nie" "ta to ma fajne cycki a ta to nie" czemu w tv jest wiecej pokazywanych odpicowanych piosenkarek prezenterek aktorek itd? dlatego, ze uwage faceta latwiej jest przyciagnac ladna laska niz uwage kobiety przystojnym mezczyzna

Gość znowyu pieprzysz to samo o
niedojrzałych kobietach! jakaś złapała cię na dziecko? albo zdradzałeś ją i chciała cię dzieciakiem zatrzymac? i ty jesteś dojrzały???????????????????? :p

Gość Kobiety niedojrzałe
ja znam moj brat miał do wyboru age i dage. aga ładniejsza ale on mowi daga ma lepszy charakter:)

Gość pinecha
ja tez nie znam takich facetow. nie jestem super laska ale tak troche powyzej przecietnej i moj facet tez najpierw zwrocil uwage na oczy i cala reszte a dopiero pozniej poznal charakter. czyli jesli nie rzucalabym sie w oczy to nie mialabym faceta? smutne musi byc zycie przecietnych dziewczyn

Gość Jane E.
Taa a jeszcze smutniejsze brzydkich.

Gość ale my nie znamy twój brat

Gość pinecha
wielu facetow zarzuca tez dziewczynom ze sa materialistkami. mysle ze jest to ich zemsta za to ze oni sa zainteresowani wylacznie ich uroda, cialem i szpanowaniem przed kolegami jaka to maja super laske. oczywiscie wiekszosc tych lasek ma ciezkie zycie bo zaraz jak jest ladna i ma powodzenie do dokleja sie jaj latke latwej, bez wzgledu na to czy jest latwa czy nie. pozniej taki facet i tak ja zostawi i poszuka sobie ladnej dziewicy na zone.

Gość pinecha
Jane E.>>> nie ma brzydkich kobiet. po prostu niektore nie dbaja o siebie wystarczajaco i nie maja odwagi znalezc swojego stylu tylko chodza w workowatych ciuchach i bez makijazu bo sadza ze sa brzydkie

Gość Jane E.
Są, są... I one włąsnie próbuja wybic sie z tłumu strojem, czemu szanowny autor tak sie dziwi...

Gość Alicja w krainie kasyyy
ja chodze w workach i cicuchach z ciucholandu, wypłowiałym czarnym. Nie maluje się. I co i lece na kasee, jak cholera111

Gość a co się tak dziwisz autorze
? przecież wy faceci lecicie na takie lafiryndy!i nie lubicie szarych myszek! więc po cholerę ten topik?

Gość pinecha
odpowiedz na pytanie autora topiku jest wiec prosta - bo wszyscy faceci chca miec ladne dziewczyny duzo wiekszy odsetek ladnych dziewczyn ma przecietnych lub brzydkich facetow niz odwrotnie. ilu znasz przystojniakow ktorzy maja zwykla szare myszki?

Gość do pinechy
to niech nie pisze,że baby robią z siebie towary, bo przecież faceci na takie towary lecą!

Gość gargulec
walcie sie wszyscy na glowe dawno chyba faceta niwe mialyscie stare zrzedy zbaraniale

Gość sam się wal albo sobie wal ...
....bo dawno kobiety chyba nie miałeś :p