Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa.............

Wasze opinie na temat podkładu Soft Finish z Cliniqua.

Polecane posty

j.w.

Gość Cobibi
a jaki uzywasz obecnie?

Obecnie nie używam żadnego podkładu. :)

Mam suchą, a raczej odwodnioną skórę, cienką i bardzo skłonną do podrażnień. Pomimo jej niezbyt ładnego kolorytu jest gładka, a chociaż jest sucha, to delikatnie się błyszczy. To taka trochę mieszana, a trochę wrażliwa cera. Przetestowałam już kilka podkładów. Recover Rimmela był moim ostatnim i nieudanym zakupem. Zbyt błyszcząca się cera już po godzinie, słabo nawilżał, skóra nie wyglądała lepiej, wolę krem koloryzujący, który daje ładniejszy efekt od tego niby podkładu. Poszukuję czegoś, co nie wysuszy mojej skóry, nada jej ładny kolor, nie spłynie z niej po dłuższym czasie i nie będzie wyglądać jak maska.

Gość Cobibi
Hmmm to jednak ztego co piszesz masz zadatki na cere mieszana skoro sie swieci. Sucha s kora nigdy sie nie swieci no chyba ze nasmarujesz ja oliwka :) Jesli nie masz nic do zatuszowania dobry bylby dla ciebie podklad transparentny nadajacy ladny odcien lub krem tonujacy,koloyzujacy np.Clarins. Mysle ze podklad powinnas wybrac ktory rozpoznaje strukture skore iwie jak ma sie '' zachowac'' ja uzywam obecnie Lancome Maquimat mam mieszana ztendencja do przesluszania jest dobry nie narysza wrstwy lipidowej. A Clinique jeszcze niemialam.