Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kala19

PO ROKU MAM SKUTKI UBOCZNE PO YASMIN

Polecane posty

otoz zaczynam miec skurcze w nogach,bolą mnie zyły--dziwne ale naprawde mnie bolą,mam tak jakby skurcze w piersi szcegolnie w prawej..kuje mnie czasem brzuch,dodam ze gin przepisala mi je bez zadnyc badan rok temu! a musze je brac bo nie boli mnie tak bardzo brzuch w czasie okresu.zawsze przyjezdzalo pogotowie,teraz juz nie.

a takj w ogole boje sie ze krew mi zgestniala i np cos teraz z tymi zyłami nie tak....

Gość 19 latka
nie musisz koniecznie ich brac.. Skonsultuj sie szybko z gin najlepiej jutro.. ona Ci przepisze inne..

jasmin to syf,juz kieddyś tu ostrzegałam ,ze w innych krajach były śmiertelne przypadki ale nikt oczywiscie nie zareagował:O ja osobiście miałam przy braniu jasmin bóle w klatce piersiowej..

oj tamto to nieprawda,tylko konkurencja,ale na poczatku byly wysminenite teraz mi psuja organizm..mam zle dobrane.

Kala, to jest możliwe. Yasmin zawiera środek moczopędny, więc \"odpompowuje\" wodę z organizmu, a hormony zagęszczają krew. Możesz więc po dłuższym stosowaniu mieć zmiany krążeniowe. Niekoniecznie groźne, ale odczuwalne. Na marginesie: nie masz problemów z pęcherzem?

troche mam...duzo robie siusiu ostatnio,albo czasemw ogole nie moge zrobic. od wczoraj bola mnie jajniki i mam cos nie tak z pulsem..to mnie przeraza zyly i moj puls i czasem kołatanie serca tak jakby mi powietrze bylo bańką i rozbija mi sie o szyje w srodku-dziwnie brzmi ale tak czuje. i ta piers dzisiaj boli jak cholera

acha i dostalam chyba jakiejs grzybicy ale nie wiem czy od yasmin czy od recznika wilgotnego,a moze to nie grzyb tylko drogi moczowe

też miałam straszne bolesne miesiączki, obywało się bez karetki, ale jak gadałam z koleżankami to żadna nie miała jak ja - koło 7h zwijania się z bólu i wymiotowania... gin przepisał mi aulin, bardzo mocne środki przeciwbólowe. może poproś o to raczej?

tez mialam silne srodki znieczulajace takie w bialo-zoltym opakowaniu,same byly brazowe,ale ich skutki uboczne byly gorsze o tabletek anty. byla cala lista typu ; stolec z krwia,niektore przypadki oslepienia,ogluszenia,piszczenie w uszach itd..poza tym tabletki anty pomoglyu mi na cere i oczywiscie dzialanie antykoncepcyjne,ale jednak wiecej zdrowia mnie to kosztowalo niz samej rozkoszy zycia

Kala, jak masz TAKIE doznania ze strony układu krążenia, to szybciutko skontaktuj się z ginekologiem. Nie mówię, że tabletki są złe, tylko przestały Tobie pasować, ale takie dolegliwości to powód do szybkiej zmiany tabletek na inne. A czemu czasem nie możesz zrobić siusiu? Tzn. na pewno nie możesz czy masz takie wrażenie?