Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana z małym cycem

Po co komu w ogóle takie cycki?????

Polecane posty

Gość do załamanej
spokojnie o mój tyłek, napewno bym mu dała :)

wiesz co? Ja mu nie daję dupy:o Jeszcze tego nie robiliśmy. Chociaż znamy się dwa lata ale parą jesteśmy ok. 7 miesięcy. Nie myślałam o powiększeniu biustu. WIesz... nie jestem az tak próżna. Niektórzy ludzie umierają na białaczkę, zawały, raka, niektóre kobiety muszą amputować piersi, a ja jestem absolutnie zdrowa. Po co mi operacja? Trudno- mam małe cycki. Ale z tego powodu się nie umiera. Jeżeli zostawi mnie z powodu cycków- droga wolna. Ale myślę, że jemu to nie przeszkadza, jego poprzednia dziewczyna też miała małe cycki. Zresztą- wielu mężczyzn się mną interesuje. Mam ogólnie powodzenie, bo jestem strakcyjna. Tyle że mam małe cycyki.

Gość do załamanej
mi się wydaje, że ten teks był raczej do mnie, ktoś napisał pod tym samym nickiem

aha, myślałam, że to Ty:)

Wiesz co, nasraj na złe opinie o Twoim biuście. Mojemu koledze nie podoba się wszystko powyżej 70 B i ma dziewczynę która nosi 75 A. Wszyscy są zadowoleni - on, ona i całe towarzystwo, bo mamy dowód, że małe biuściki też mogą być ok. Pozdrawiam. A poza tym moje też mimo 80 C nie są idealne - rozchodzą się na boki :D I tak je kocham i pozdrawiam :D

Gość grzyb atomowy
e tam , wcale nie sązłe jest zaokrąglenie , widać , że to kobieca pierś; mnie się tam podobają , sama jestem baloniasta , mam 28 lat , a cycki dość obwisłe , nie ma mowy , żeby założyć sukienkę wieczorową bez pleców , bo musi być stanik - inaczej wszystko majta; do tego przy sporcie dość przeszkadzają , no i góra dość masywnie przez to wygląda; jak byłam przy kosci , to te cyce były jeszcze wieksze , wysmykiwały się ze stanika i robiły się jakies dziwne fałdki , żadna przyjemnosć , musiałam co chwilę poprawiac; ale takie są i nawet je polubiłam , bo co mam zrobić; a są i większe , moja koleżanka ma takie bimbały , że nie może znaleźć stanika , a i niezbyt ciekawie to wygląda fajne masz cycki , przy okazji dziecka pewnie spotka cię miła niespodzianka , bo na bank sie powiększą i istnieje nawet nadzieja , że nie obwisna za bardzo ;)

Eeeetam, przy okazji dziecka:p Mam nadzieję, ze to szybko nie nastąpi;) Wiesz, ja też musze zakłądac stanik do sukienek wieczorowych, bo by mi wypadły cycki, ale z innych powodów- sukienka by się nie miała na czym opiąć:p Ale np. latem chodze sobie bez stanika, po domu to samo- bo i tak nie mam go na co zakładać, a komu takie małe cycki mogą przeszkadzać?:)

Gość wejdz wejdz
www.wiekszepiersi.forumer.pl

Gość na pewno ktos tam wejdzie
:o nie gadaj głupot! Małe piersi przynajmniej nie są takie prostackie. Wolę taką sylwetkę niż jak baba ze wsi od kopania buraków- wielki cyc, wielkie tłuste ramionka, bebech i nóżki jak u chłopka:o

Gość najlepiej się pieśc
najlepiej się pieści co się w garści mieści głowa do góry-wyluzuj

Gość Mowie bo troska jest duza
Wcalenie nie piersi są kwintesencją kobiecości i muszą być przynajmniej duże b. To cy ty masz nie nazwal bym nawet pryszczami a "szybka potrzeba operacji". Dziewczyno ty nawet na hiszpana nie możesz!!!

załamana z małym cycem - Masz bardzo ładne piersi, powinnaś je polubić. Dlaczego tak wiele kobiet nielubi swojego biustu? I to niezaleznie od jego kształtu, czy wielkości. Ja jako facet uważam, że niema nieładnych piersi. Wszystkie są cudownym obiektem piesztot :-) Nosek do góry :-)

Gość activvia
załamana, też mam problem z piersiami-uważam że są za małe, brzydkie i obwisłe...a raczej miałam, bo jakis czas temu kupiłam sobie wreszcie dobry biustonosz.najpierw nosiłam 80 B, potem schudłam i 75 B, i gdzieś przeczytałam że trezba kupiować biustonosz o nr mniejszy w obwodzie a miseczke o nr większą.tak tez zrobiłam czyli kupiłam 70 C i po jakimś miesiącu moje piersi zmieniły kształt :D stanik zebrał piersi do środka i nabrały bardzo ładnego kształtu. uwaga! nie każdej firmy stanik 70 C na mnie pasował, niektóre były za małe, musisz pochodzić i poprzymierzać.głowa do góry ! :D

Ja mam podobne, tylko bardziej opalone :O Ale tylko czasami, gdy patrze w lustro mi smutno... Nie martw się, ja się nie martwię :D

Gość zniesmaczonaW.
mi też byłoby smutno... wyleczyłaś mnie z kompleksów raz dwa :-)

Gość do pana z hiszpanem
gościu, ale co ci przeszkadzają cycki jakiejś dziewczyny? Szukaj sobie takich z wielkimi. Nie mów nikomu, co ma robić, bo to żałosne:o Może dla niej to nie jest najważniejsze? A jak masz taką potrzebe wsuwania fiuta między coś, to sobie wółóż między drzwi a framugę:o

:) Witam ponownie. Widzę, że pojawiły się miłe komentarze:p A ja tam lubię swoje cycki:) Tyle że sa małe. Ale za to milutkie:) Dzieki za radę z tym stanikiem. Tyle że ja zawsze nosiłam 75 A czasami B, ale po tym jak schudłam, wszystkie staniki sa na mnie za duże... Chyba teraz musiałabym nosić 70A, więc żeby nosić jeszcze o rozmiar mniejszy, nie wiem, gdzie musiałabym go szukać:D Mam 72 cm pod moimi piegami, 83 w nich, także na razie daruję sobie staniki, bo nie wiem, czy takie w ogóle produkują:D Ale dzięki za radę:)🌻

uwazam ze cycuszki masz ok ,ja jestem po 30 mam dziecko i w ciazy to byly duzo wieksze ,a teraz znowu malutkie B i uwazam ze takie sa sliczniejsze ,zreszta nie tylko ja :P

Gość najgorsze co może się
przydarzyć cyckom to nie rozmiar, tylko obrzydliwe, ciemne włosy wokół sutków:o Obrzydlistwo! Te, które ich nie mają powinny się cieszyć i szanować to, co mają.

Gość najgorsze co może się
no nie wiem... Może i mozna, ale jeżeli mały rozmiar jest niekobiecy, to włosy na sutkach juz w ogóle sa katastrofa jak dla mnie...

Gość jak nie jesteś próżna
to po co zakładasz taki topik?weź się lepiej do nauki,bo twoje byki rażą bardziej niż twoje cycki

Gość a co ma wspólnego pokazywanie
pryszczy z próżnościa? Chyba z masochizmem:)

Ja Cię doskonale rozumiem też mam małe cycki i dość push-up myślałam że po dziecku to się zmieni ale jest jeszcze gorzej.

teraz to już nawet wsydzę się własnego męża,chociaż mówi że przesadzam ale co zrobić jak to siedzi w mojej psyche pozdrawiam

Ja nie nosze push upów:) To i tak bez sensu. Przeciez jak kiedyś pójde na basen, na siłownię, na plażę i tak będzie widać, że mam małe cycki, więc po co? Poza tym, gdybym była wolna i poszukiwałabym faceta, czułabym się jakbym kogoś oszukiwała... Kiedy byłam juz ze swoim chłopakiem zdecydowałam się na desperacki krok- po prostu stwierdziłam, że jeżeli chce ze mną być, to musi coś zobaczyć i pokazałam mu ycki:p Na załamanego nie wyglądał, nawet wręcz przeciwnie, więc wiedziałam, że nie będzie się musiał dla mnie poświęcać. Ale szczerze mówiąc, mimo tego, że pod ubraniem tez widać, że są małe, jednak trochę się obawiałam jego reakcji. Niesłusznie:)