Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

Instynkt macierzyński

Polecane posty

Ja mysle, ze prawie kazda kobieta ma w sobie instynkt macierzyński.Tak juz nas stworzyła natura. No i nie da sie tego wyczuć w powietrzu ani stwierdzić na podstawie wyglądu, stylu ubrania itd. :D

aura wokół spodziewającej się dziecka i modej mamusi..to prawda:-) ale nie tylko phi. P. obniż poprzeczkę, coooo? :-)

Gość i LOVE
P. dlaczego nie zauważasz Minnie, cooo?

Gość i LOVE
Minnie, a co Ty się innymi przejmujesz:) ? Nie daj się zwariować;)

Gość i LOVE
no ale jakoś tak, b. mało serdeczności jej okazujesz:(, dlaczego nie zainteresujesz się nią jako kobietą:)

Pojde jeszcze raz do tej hurtowni zabawek i zrobie notaki bardziej szczegółowe i wam napisze jak objawia sie ten instynkt macierzynski i po czym go poznac

podejrzewam że P. to sray grzyb..ale to nic takiego, dla mnie nie ma znaczenie:-P taki grzybek/yby jakie moja mama dzisiaj kupiła więc idę cos z nimi zrobić:-P patrz-->ugotować :-)

🖐️ :) a czy ów instynkt widoczny jest tylko w wyglądzie tudzież aurze, czy z wypowiedzi na forum też można cosik wyczytać? całuję wszystkich gorrąco bo mam piekielnie dobry humor :D 😘

Minie ale mi dowaliłas z rana taki słodki waniliowy klaps....mysii klapsik...sezon na grzyby jest ale nie przepadam

Ciekawe dlaczego wszelkie pytania w celu podtrzymania konwersacji na forum zwłaszcza na topikach Pana Pucia spotykają się zawsze z zamarciem owej konwersacji i zupełne olanie mojego pytania...:O ale i tak nadal mam dobry humor :P

Minie nasza forumowa dziewczynka...najpierw chce wyjsc za maz potem narzeczonego wyobraza sobie jako grzybka i przez to staje sie niewiarygodna....albo zartuje

a za darmo nie można? ;) no doooobra.... nie będę Cię lała...instynkt macierzyński mi nie pozwala :P masz 😘 i spadam do pracy :) 🖐️

Kobieta z zywszym instynktem macierzyńskim: Oglada sie za wózkami z dziecmi, za dziecmi, wchodzi do sklepów z rzeczami dla niemowlat...mysli powaznie o pracy...mieszkaniu samochodzie..no i o mezczyznie który by do tego krajobrazu pasował...i który by taki krajobraz posiadał... wiec musze czesciej zagladac do takich sklepów upatrze sobie moze tam ja....

P...ale zazwyczaj taka ma już męża a Ty przeciez jesteś stary kawaler