Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

Instynkt macierzyński

Polecane posty

ja sie nie denerwuje tylko mysle o instynkcie macierzynskim...a Tobie dostarczam gamy uczuc..do re mi sol fa re mi do..:)

niekoniecznie. możesz sobie nawet najpierw obejrzeć kanddatkę, lepije niż w tv :-P P. masz kamerke? jeśli tak to moglibysmy sie poogladać :-)

nie Minie tylko Minnie no cos ty to tylko zwykła domowa kamerka :-P zastanów sie i kup ;-) albo chociaz wymien sie ze mna fotkami :-P

ooo nieee P. :-D nie ma tak w jedną stronę :-D a skąd ja moge wiedzieć czy Ty tego zdjęcia do jakichś niewiadomych celów wykorzystasz???

jesli jestes sympatyczna nie ma sie co wstydzic a z fotki.pl nie da sie sciagnac zdjecia wiec jestes bezpieczna

no oki. nie wiem jak to sie robi ale może tak zrobię :-) chociaz niecierpie tego typu stronek :o no ale czeg ne robi się dla P. :-) ...który nawet mnie nie lubi

na razie to wzbudzasz we mnie same sympatyczne uczucia wiec Cie lubie...mozesz wzbudzac i te złe to moze bede Cie lubił

dobra juz sie tak nie przymilaj bo jestem jedyna czytelniczką twojego topiku :-P