Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzaaa

szukam oprawy muzycznej na ślub - kogo polecicie?? warszawa

Polecane posty

Gość gość
Ja polecam http://www.zespolformat.com/ - grali u mnie na weselu, są fantastyczni! Świetnie prowadzą wesele i mają świetny sprzęt. A na ich stronie możesz przesłuchać sobie demo. :)

Gość Karolina00099
funtasticevents.pl są na prawdę dobrzy, ja miałam ich na weselu. Czy zajmują się również ślubami to już musisz się zorientować bo szczerze ci powiem że się nie orientuję. Mi ta firma bardzo przypadła do gustu.

Gość tomek50
Fletnia Pana na ślubie to cud nad cudami. Czy słyszeliście to kiedyś w kościele? ISTNY CUD! Poza tym gitara, skrzypce, organy i wokal. Zespół nazywa się gloria. Mam nawet telefon 607 478 946

Gość eMKaaa123
Jeśli ktoś poszukuje profesjonalnych muzyków, który uświetnią swoim występem ślub, to zdecydowanie proponuję zwrócić uwagę na Orkiestrę Symfoniczną Marcina Wernera.Namiary znajdziecie na ich stronie: www.orkiestranaslub.pl. Ich występ był przepiękny. Goście byli zachwyceni niecodzienną oprawą muzyczną. Cudownie uświetnili naszą uroczystość i nadali niezwykłego klimatu całej mszy

Gość gość
Ja osobiście byłam zadowolona z mojego zespołu, który grał na weselu, dlatego polecam. Zespół nazywa się Focus. Właścicielem jest Pan Janusz Klimek. Grali bajecznie. A głos wokalistki uzależnia!

Gość Aga wokalistka
Witam, Polecam swoje usługi wokalne. Mam wieloletnie doświadczenie. W jakim terminie oraz w którym mieście odbywa się ślub? Proszę pisać na: musicians86@wp.pl Pozdrawiam, Agnieszka

Gość gość
Również polecam Monikę i Mateusza. Stworzyli magiczną atmosferę, było pięknie!!!

Gość gość
Zajmujemy się oprawą instrumentalno-wolkalną ślubów: gitara, skrzypce, flet, wolak solowy i na głosy. Zapraszam do kontaktu a.gata6@wp.pl

Gość Fresap
Dobre wskazówki kogo wybrać do oprawy muzycznej, podobają mi się takie wskazówki :D Dobry sklep muzyczny Warszawa - https://www.megascena.pl