Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justalala

jaki pierwszy smoczek kauczukowy czy silikonowy?

Polecane posty

Gość justalala

czy kauczukowe sa bardziej miekkie? i z jaka koncowka? poradzcie prosze-mam silikonowy ale synek nie chce o przyjac

Gość a to ciekawe
no to po co go zmuszasz? nie kazde dziecko musi miec smoczek, nie chce to nie chyba ze chodzi o smoczek do butelki

Gość justalala
ale nawet chodzi mi o butelke tez bo widze ze nie chce herbatki własnie ze wzgledu na smoka

Gość a to ciekawe
możesz sprobowac zapytac w sklepie o butelki przeciwkolkowe, one mają smoczki takie specjalnie profilowane, trochę inne od wszystkich, może to mu przypasuje

Mojej Małej jest zupełnie obojętne czy smoczek kauczukowy czy silikonowy, bardziej o kształt u nas chodzi, musi być ten anatomiczny, z okrągłego i ze smoczka Aventu za nic w świecie nie wypije....

Gość justalala
ja mam własnie z aventu brrrrr:(to jaki ja mam kupic ten smok?głownie o butelke mi chodzi-przymierzaąłm sie do okragłego ....

Chyba pozostaje metoda prób i błedów a Mała jak z Aventu próbowała pić to miała odruch wymiotny bo jakieś długie te smoczki a poza tym strasznie twarde ale mojej znajomej córcia tylko Avent z kolei i żadnego innego nie tknie.

Gość MirtyW
Ja mam silikonowy z Suavinexu i z mojego doświadczenia ten jest lepszy, ale oczywiscie spotkasz się z roznymi opiniami. Jak jesteś zainteresowana to spory wybór z tej firmy jest w kinderland24, bo możesz mieć problem z dostępnoscią ich produktów. W sumie nie wiem czemu bo naprawdę mają dobrej jakości produkty.