Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna z grubymi łydkami

Czy Panie o grubszych łydkach kupują kozaki???

Polecane posty

Gość arcy ciekawy temat
kurde, napisałem się o łydkach, jeżu, jeża łydkach, itp, etc a post znikł :/ natrętny się już staję sam dla siebie z tym pytaniem o kozaki... :D

Gość ja mam w udzie tyle cm co one
w łydach :)

Gość kora82
Wydaje mi sie ze ten problem z kozakami ma wiele kobiet. Producenci butow cos powinni na to poradzic. Ja nie chca marowac skory to powinni wtawaic wiecj gumki. Ja bardzo bym chciala kupic kozaki ktore moglabym nosic na jeansy rurki. Podoba mi sie to moje koleazanki tak moga. Dla mnie to jest niemozliwe ponieważ ciezko mi dostac kozak na lyde bez spodni w rajstopie a co dopiero pogrubiona o spodnie. NIE CIERPIE swoich LYD. A wcale gruba nie jestem tylko te LYDY. A kozaki ladnie by je maskowaly. Na zachodzi maja wlasnie kozaki dla roznej tegosci lydek a my niestety daleko za murzynami.

Gość kora82
Ja tez mam ten problem. Na zachodzie maja kozaki dla roznej tegosci lydki. Bo to jest normalnie nie wszytkie maja je szczuple. Ja to w ogole chcialabym dostac kozaki, ktore mogabym ubrac na jeansy rurki bo tak mi sie podoba. Niestety mam problem zeby dostac kzaki na noge w rajstopie a co dopiero mowic o nodze pogrubionej o spodnie. Wydaje mi sie ze producenci mogliby cos z tym faktem zrobic. Jak nie chca dawac wiecej skory to niech powieksza szerokosc o gumke. A moze macie jakies namiary na kozaki dla grubszych lydek. wbrew pozorom lydka w kozaku wyglada szczuplej bo to maskuje fajnie.

Gość arcy ciekawy temat
jak tam zakupy drogie Panie ? :)

Gość arcy ciekawy temat
może do producentó petycje wyślemy ?!:)

Gość kora82
Zgadzam sie z ta petycja ale do kogo to wysłać. A zreszta wydaje i się ze oni wiedza o problemie. Wystarczy isc do obuwniczego i zobaczyc ile babek meczy sie zeby wcisnac na siebie kozaki, ktore im sie podobaja.

Gość Ang90
Ryłko;) miałam ten problem od zawsze. 42 cm. I kupiłam czarne,klasyczne skórzane kozaki. Zapytaj,mają cholewki dla pań o szerszych łydkach. A teraz są wyprzedarze....;) Ja dałam 399zł,ale raz a jakiś czas można,tym bardziej,że niełatwo mi znalexc kozaki.

Gość kora82
ja mam w udzie tyle cm co one A ja mam duzy biust i pupe/biodra proporcjonalne i dlatego mam grubsze lydki -typowa figura klepsydry. Nie wszyscy musza byc chudzi ale widocznie Ty tego nie rozumiesz. Bo np ja Ci nie zazdroszcze Ci chudych nog. Ja chce po prostu dostac na siebie pasujace kozaki.

Gość ppppoo
Ja mam w lydce 32-33cm a w udzie 52 moje nogi budzą podziw i są obiektem pożadnia taka lydka może się wydawać za chuda gdy ma się koślawe chude giry uda i szparę miedzy nimi ale jak uda są sexi to nózka palce lizać ja mam problem z kupieniem kozakow bo wyglądam jak w kaloszach dlatego kupuje we Włoszech w Polsce same buty na pontony z wielkimi obleśnymi lydami

Gość arcy ciekawy temat
kora82 hmm.. to musisz być fajna babka! :):) ale czy to wypada tak na forum się przechwalać ?;) Wciąż szukasz ?

Gość arcy ciekawy temat
ppppoo w polce też kupisz włoskie buty, więc może to jednak zbyteczny trud jechać taki kawał tylko po kozaki... ? hahah Jak tych nóg nie zobaczę, to nie uwierzę :P

Gość kora82
ppppoo No i poco sie w ogole wypowiadasz jak to nie tamat nie dla Ciebie!!! Zaloz sobie nowy. Gdzie dstac kozaki na chude nogi. MY wam nie zadroscimy. Pewniwe jest chuda jak szypior i wysuszona i zazdroscisz babka co maja czym oddychac i na czym siedziec. Ja z mojego idealnego biustu-opinia wielu facetow (75D) i tylka nie zrezygnuje na rzecz chudy lydek.

Gość kora82
arcy ciekawy temat Tak jestema fajan babka.Nie przechwalam sie po prostu wurzaja mnie osby ktore sie wypowiadaj a nie maja nic wspolnego z tematem.

Gość mam 33 cm w lydce, w udach
w najgrubszym miejscu 52 cm, jestem niska i szczupla, i nie uwazam sie za anorektyczke:) Tu, gdzie mieszkam, jest pelno sklepow z butami dla pan o wiekszych lydkach, ciezko za to znalezc kozaki na waskie lydki. Jedyne buty, jakie mi nie odstaja w lydkach to glany, ale od jakiegos czasu nastolatka juz nie jestem i nie zawsze wypada mi je nosic. Mam jeszcze dodatkowy problem - bardzo waskie stopy. Z butami na obcasach nie mam wiekszego problemu, ale znalezc kozaki, ktore sie nie "rozklapiaja" i stopa nie lata w nich na wszystkie strony, jest raczej ciezko, chyba ze zaloze kilka par grubych skarpet ;)

Gość ppppoo
Haha moje wymiary 96/61/95 mam idealne sexowne ciało biust 75DD/E I SEXOWNE ZGRABNE NOGI I ŁYDKI jak widać można mieć sexowne ciało klepsydrę i zgrabne nogi marzysz y tak wyglądać jesteś otyłym wieprzem paszczurem i masz wielkie syry jak kloce:-P:-P:-P:-P

dziwne, bo ja mam 36cm w lydce, w tym roku w Polsce kupilam kozaki wysokie na zamek i jedyny problem jaki zauwazylam to to ze wiekszosc z tych co mierzylam byla mi zbyt luzna - te co mam sa idealne i meega wygodne

Gość ppppoo
Niestety nawet się do mnie nie umywasz ja jestem egzotycna pięknością z ciałem idealnym cycki mam marzenie idealny rozmiar kształt i sutek i pupcie latynoski pewnie masz wielkie suty jak wentyle od kamaza:-P:-P:-P wielu facetów to chyba miałaś na myśli meneli i degeneruchow:-D:-D:-D:-D:P:P:P:D:D:-P:-P

Gość arcy ciekawy temat
moje wypowiedzi też właściwie niewiele wspólnego z nim mają... lecz wciąż się doskonalę starając się ja kmogę... ;d kora82, a Ty wolna jesteś ? Może razem pójdziemy poszukać kozaków dla Ciebie... ?:)

Gość kora82
arcy ciekawy temat Jestem szczesliwa meztaka ale dziekuje za propoyzje. do ppppp Nie nie jestem wieprzem oblesnym. Nie masz po prostu po co sie tu wypowiadac wiec poco to robisz!!! Jestes na maxa zakompleksiona osoba bo na kazdym kroku musisz pokazyc swoja wyzszosc i to ze niby jestes lepsza. A wlasnie zakompleksione osoby to robia. Zrozum kazdy jest inny. Ja jestem zadowlona ze swojego wygladu chce dostac tylko kozaki na moje nogi. Mam dlugie nogi bo mam 178 wzrostu wiec tak zle nie wygladaja a w kozakach wygadalyby jeszcze lepiej.

Gość ja mam 38cm w łydce, ale
rozmiar 36 i nigdzie nie moge dostać kozaków - po prostu nie mam żadnych, bo nie idzie znaleźć takisz szerokich. Czasami mierze, jak mi sie jakis wyda szerszy, ale wtedy okazuje sie, ze jednak sie nie dopina. Nie wiem gdzie są te wszytskie szerokie kozaki o ktorych piszecie

Gość arcy ciekawy temat
pppp nawet nie pytam o fote, bo raz, ze naturalnych ideałów nie ma, a dwa to są nudne niemiłosiernie... :P kto przy zdrowych zmysłach chciałby się na to gapić ? ;/ :P a i facetami się nie interesuje Kora82, nie wdawaj się w polemikę bo czasu szkoda. Lepiej iść i kozaki mierzyć ! :D