Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna z grubymi łydkami

Czy Panie o grubszych łydkach kupują kozaki???

Polecane posty

Gość ja tez...
Ja mam az 40 cm w lydce, piszcie ile macie...

Gość innnnnnna
mam problem z kozakami, ale odwrotny- w najgrubszym miejscu mam 31, a pod kolanem 30, moge nosic tylko wciagane, ocieplanych na zamek nie moge dostac od lat, ałuuuuuuuu

Gość łydka
łydka-39cm.....a zaraz nad kostka25!!!koszmar:(

Zaraz nad kostką mam 22 cm i często jest tak, że już tu nie mogę dopiąć kozaka. Cholercia, znowu będzie obciach w sklepach... Nie cierpię mierzyć czegoś w co się nie mieszczę.;)

Gość Panna z grubymi łydkami
a znacie jakies sklepy gdzie sa jakies takie kozaczki?? A moze w sklepie dla Pan puszystych sa butki o szerszych cholewkach? Albo na allegro???

Gość niestety nie ma

Ja nie wiem gdzie wy widzicie same waskie kozaki?! Przez kilka sezonow szukalam najprostszych, czarnych, wysokich kozakow i nigdzie nie moglam znalezc takich, ktore by na moich nogach nie wygladaly jak kalosze! Mam lyde 34cm i na prawde ciezko jest znalezc ladnie przylegajace. No chyba ze takie ze streczu - ale to nie sa buty na zime :O W koncu w zeszlym roku trafilam na odpowiednie, ale i tak sa ciut za szerokie..

Nie wiem ile mam,ale nie kupuje wysokich kozakow,bo nie ma takich na mnie:)Nie mam bardzo grubych łydek:) Jak kupie dzis miare to napisze.Paa.

Gość bucik bucik
Mam podobny problem , zawsze zazdrościłam kobietom jak widziałam u nich kozaki z długimi cholewami.. Chodziam na aerobik i na basen , wtedy wyobrażałam sobie ,jakie piękne buty kupie , ale te ćwiczenia te zna nic..W tym roku udało mi się kupić takie z przeceny już za 300 zł. Za nic nie mogłam ich załozyc na nogę , ale pani ekspedientka zadbała o mnie .Pomału zapinała mi bucika na nodze , rozgrzewała skórę w dłoniach .. ja wiem ,ze ona chciała sprzedać te buty .. a ja chciałam kupić ii udało mi si e. jestem dumna ze swojego zakupu .Od razu zaczęłam w nich chodzić i jeżdzić autem , co w takich butach długich jest utrudnione.. Do tej pory zawsze tylko popatrzyłam na wystawie i odchodziłam , bo nie chciała nawet stopa wejć do buta . mam wysokie podbicie. Tak ....kobietki trzeba cierpliwości . noi przełamac ten wstyd ,ze gruba noga,, powiedziałam w sklepie ,ze mam problem i sprzedawczyni pomogła mi.. życze Wam udanego zakupu..

Gość ten sam problem
witam i ja mam taki sam problem a zbliża się już zima. Może ktoraś z was juz znalazła kozaczki dla siebie?? Dodam że ja mam w łydce 45cm i to udręka :o

Gość nie pojmuję za bardzo
ciekawe......... bo ja, jak sobie chcę kupić kozaki to we wszystkich prawei wygladam jak kot w butach :o wszytskie są mi za szerokie, jedynie takie do pół łydki mogę kupowac, bo te robią dosć szczupłe, ale jak chciałam wyższe, do kolan to makabra, dopiero w zeszłym sezenie trafiłam na takie ryłki, ale też wciagane. a mi sie marzą takie z zamkiem, echhhhhhhhhhh i zmierzyłam przed chwilą, mam 33 cm w łydce, no to w końcu na kogo robią te kozaki co sa w sklepach???????????

Gość kDFDF
33 CM W LYDCE TO TRAGEDIA JEST MASZ LYDKI JAKL SZCZUDŁA DZIEWCZYNO:(

Gość a ja mam odwrotny problem
mam łydki 36cm i wszystkie kozaki mi odstaja... :o

Gość ale przeciez ty wysoka jestes
33 cm w łydkach to naprawde za malo...kate moss juzma wiecej w łydach napewno.

no właśnie-gdzie te wąskie kozaczki? :o mi wszystkie odstają! mam 32 cm i proszę znowu nie pisać,że Moss ma grubsze ;)

Gość OBST
Nie mierzylam ile cm.ale mam grube lydki i prawie nie ubieram kozakow bo nie moge ich do konca zasunac i wogule sa niewygodnie.

Gość klonowa zielen
33 cm w łydkach to masakra] czy wy nog nie macie wcale.tylko patyki??

ja niedawno kupiłam fajne ocieplane kozaczki na szpilce... obcas wysoki bo 10 cm ale super wyprofilowany :) i dobrze przylegają do mej łydki, której obwód wynosi 34 .... kupiłam je w Max Mara ale polecam też Prima Moda i Gino Rossi bo wybór jest tylko ta cena:o ale myślę, że warto ;) Na allegro też są fajne buciki ..... na pewno coś znajdziesz na zimę pozdrawiam

Gość maleńka zabijesz sie na tych
szczudłach :D

Gość o jaaaaaaa
ja mam 36 w najgrubszym miejscu

Gość o jaaaaaaa
wlasnie a ile macie w udach?????????

don't worry :D ja od lat chodzę na min 8 cm szpilce i jeszcze nie wywinęłam orła ;) wszystko zależy od obcasu i jego profilu :)

Gość anoreksja sieklania
wy jestescie za chudas skoro macie 34 w lydach w idach pewno macie 52 ...tragedia same anorektyczki

Gość nie każdego stan na kozaki
z MaX Mary za 2tyś...

Gość o jaaaaaaa
ile powinno miec sie w udach by byly idealne????????????/piszcie ile macie

klonowa jesień- nie widziałaś naszych nóg, to nie gadaj :p ja jestem niska i nogi mam w sam raz :p Dla niejednej masakra to mieć 40 cm i więcej , więc nie krytykuj!