Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalalalalala

depilacja miejsc intymnych

Polecane posty

Gość kalalalalala

hey dziewczyny, jak wykonujecie depilacje miejsc intymnych, czy w specjalnych zakladach kosmetycznych czy same? piszcie

Gość fakttttttttttttt
sama.......

Gość jiko
hey, ja robie to sama, ale pamietam ze jak pierwszy raz to zrobilam to dostalam wysypke wy tez?

podtrzymuje temat-ZAINERESOWAŁ MNIE! Czym się depilujecie? Używacie plastów, maszynek, depilatorów? Ja używałam maszynki ale...denerwuje mnie ze tak szybko włoski odrastaja:( Depilatorem z kolei boli :( Jesli używacie czegosi nnego proszę, napiszcie - i koniecznie podajcie nazwe preparatu. DZIEKI WIELKIE - BEDE TU ZAGLADAC:p

Ja też używam maszynki ale włoski tak szybko odrastają. Próbowałam pastą cukrową bo co niektórzy tutaj na forum tak zachwalali i wiecie co- ból nie do zniesienia a dodam że nie należe do osób wrażliwych. Chyba najlepszy byłby laser raz czy dwa ale za to porządnie i na zawsze :)

Moja kolezanka chodzi na laserowe usuwanie wloskow-bikini, nogi i pachy... Drogi zabieg jak cholera, no i wloski wracaja po 5latach... Wole cos tanszego, ale nie wiem co!!!!!!!!!!!!!!! A buuuuuuuuuuu:):):)

Ja tez nie słyszalam o paście cukrowej? To sie samemu robi czy kupuje?

Z pastą cukrową jest strasznie ciężko bo niby przepis jest jeden ale żeby otrzymać odpowiednią konsystencję to trzeba się nieźle namęczyć. Mi się udalo dopiero chyba za 3 razem ale i tak nie byla chyba aż taka idealna

pasta cukrowa: 1/3 szklanki wody sok z pol cytryny i pol szklanki cukru. mozna dodac tez miod. i podgrzewac to az nie zbrazowieje i nie skarmelizuje sie

oj to przeciez bedzie gorace jak to naloze na nogi , bo przeciez jak wystygnie to twarde sie zrobi .....a mozna bez cytryny , bo akurat nie mam..?

Gość kolik
o metodzie cukrowej nie slyszalam, ale musi chyba bolec:(

ja tam depiluje sobie pachwiny woskiem, a w okolicach tyłeczka robi mi chopak. wzgórek przycinam specjalna koncowka w depilatorze, która goli a nie wyrywa.

Gość nooona
a ja po calosci depilatorem:) mało boli i nic nie wrasta, efekt super, włoski odrastają cieniutkie, jasne delikatne. ps. jestem brunetką