Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszlam

Sax analny a możliwość...

Polecane posty

Gość poszlam

Czy ktoś zna jakies statystyki , konkretne przypadki zajścia w ciąże "podczas" sexu analnego? Nie chodzi mi zapłodnienie przez odbyt rzecz jasna, tylko o ryzyko przemycenia plemników.W jaki sposób bezpiecznie się podmywać?Czy w odbycie plemniki giną szybciej, jakiego typu jest to dla nich środowisko, kwasne?jak sobie radzicie z tym?

Gość QSQSQ
JA KILKA RAZY WSPOLZYLAM W TEN SPOSOB NIE ZABEZPIECZAJAC SIE I WSZYSTKO BYLO OK. MIALAM PIETRA I TO NIEWASKIEGO, BO MOZLIWOSC ZAJSCIA W CIAZE JEST. JESLI DALEJ CHCESZ TAK WSPOLZYC TO POLECAM PO PROSTU PREZERWATYWY. I PROBLEM ROZWIAZANY:)

Gość poszlam
Hm, wlasnie o to chodzi zeby nie było prezerwatywy.Taki seks chcemy stosować własnie w dni płodne.Wiem kiedy je mam, od paru lat śledzę cykl (met naturalne) W dni płodne kocham sie z prezerwatywą, ale chcilabym też zeby mój partner mógl sobie skonczyć bez właśnie podczas anala w dni płodne.

Gość QSQSQ
NIE RYZYKOWAłABYM... Z RESZTA TO TROHE NIEHIGIENICZNE :)

Gość poszlam
tym sie nie martwię, myję sie jak moge:)

Gość WojtekAnalSpec
Eeee tam ... jak to od anala nie można zajść w ciążę? A niby jak się rodzą prawnicy?

Seks analny bez prezerwatywy jest - wg mnie - niebezpieczny. Można się myć ile wlezie, można robić lewatywę przed, ale i tak będą tam niebezpieczne bakterie. Podczas stosunku mogą łatwo skolonizować penisa, nie będzie to dawało żadnych objawów u mężczyzny. Ale Ty możesz się nabawić nieciekawego zapalenia pochwy, jeśli w dni niepłodne kochacie się bez prezerwatywy.