Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P.m

Czy ktos mi powie co ja mam robić??

Polecane posty

Gość P.m

KOCHAM JA MIMO TEGO ZE ZOSTAWILA MNIE DLA INNEGO, MIMO TEGO ZE JUZ NIEJESTESMY RAZEM TYLE CZASU. PRUBUJE DONIEJ NIE DZOWNIC, NIEWYSYLAC SMSóW I SIE NIE SPOTYKAC, ALE TO JEST SILNIEJESZE. KURCZE POWIEDZCIE CO JA MAM ZROBIC ZEBY ONA TO ZAóWARZYłA, A SWOJA DROGA WIEM ZE JEJ ZEMNA JEST PRZYJEMNIE, WSZYSTKIE NASZE SPOTKANIA SA BARDZO MIłE, ZAWSZE SIE SMIEJEMY, MIMO TEGO ZE NIECHODZIMY RAZEM, ONA MI CIAGLE POWTARZA ZE SIE ZAKOCHALA ITP. WEDłUG MNEI TO ZAóROCZENIE, WIECIE NOWA PRACA NA WAKACJE ITP. MY BYLISMY RAZEM PRAWIE 2 LATA, NIE JESTEM IDEALNY (A KTO JEST) ALE NAWET NIEPODAłA PRZYCZYNY CZEMU MNIE ZOSTAWIA.. TYLKO TYLE ZE SIE ZAKOCHAłą :/ A JA NAPRAWDE TESKNIE I KURDE OSTTNIO NASłąLA NAMNIE KOLEZANKE KTóRA MIAłą MNIE ZNIECHECIC DONIEJ, ALE PUKI CO TO TA KOLEZANKA JESZCZE BARDZIEJ MI UDOWADNIA ZE JE KOCHAM I ZE JESTESMY DLA SIEBIE..PISANI!! pOMóZCIE CO ZTYM FANTEM ZROBIC??

Gość mysle ze..
powinienes starac sie zapomniec i zajac sie czyms na tyle zajmujacym ze nie bedziesz o niej myslal ale nie staraj sie na sile zapominac bo wtedy ciagler bedziesz pamietal czas zagoi rany i trzeba przez to przejsc a to moze bolec staraj sie jej nie widywac

Gość mysle ze..
na to potrzeba czasu i nic na to nie poradzisz