Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rav 19

Prezent na osiemnastkę.

Polecane posty

Gość Rav 19
Wcisnął mi się przypadkiem Enter i nie dokończyłem. Chodzi mi o prezent dla mojej dziewczyny. Przewidywany wydatek to 100 zł (część pieniędzy odłożyłem już sobie na kwiety i kartkę). Zależy żeby to było coś ładnego i nie świńskiego. Wy kobiety zreszta wiecie :).Czekam na propozycje. Mogą być linki na allegro. Pozdrawiam

perfumy-to sie zawsze podoba kobietom,albo jakis inny kosmetyk np dobry tusz do rzes albo cos do pielegnacji ciala -zaznaczam dobry to tzn nie z bazaru tylko perfumerii zreszta tam ci napewno ktos doradzi co mozesz kupic za 100 zl na taka okazje-Douglas lub Sephora-tam poszukaj

hm...ciezka sprawa... znaszswoja dziewczyne, wiesz mniej wiecej co lubi itd. za taka kase to moze kup jej jakis ciuch fajny,jezeli wiesz co moze jej sie podobac:) albo wielkiego misia:)to moze takie troche przewidywalne i oklepane(tzn.niektorzy moga tak myslec:P) ale ja bym takiego chciala;)

Gość ja bym polecila
ja na osiemnastke dostalam lancuszek z wisiorkiem w ksztalcie slonika- mialo byc juz jako talizman na mature :) Z tuszu do rzes nie wiem czy twoja dziewczyna by sie ucieszyla. To juz nawet nie o to chodzi czy sie maluje czy nie, ale ja bym nie chciala dostac tuszu, ktory moge sobie kupic sama, a wydawanie kupe kasy na cos, co moge tez kupic tanszego a nie raz lepszego jakosciowo jest bezsensem. Mozesz kupic cos z bizuterii, perfum, bielizne, jesli znasz rozmiar i potrafilbys kupic dla niej cos, co jej sie spodoba to moze jakis sweterek?

ja na 18 dostalam od mojego ukochanego bilizne z triumpha, miniaturowego kochanego króliczka który zyje sobie do dzis i codziennie mi przypomina o moim kochanym , a na koniec byla kolacja i nocleg w super hotelu :) czego chciec wiecej

Gość aaabbbAbbB123
Wchodząc na forum miałam zadać takie samo pytanie, co kupić na osiemnastkę tyle, że dla bratanicy. Może ktoś podpowie?

BRAVIA - myślę że za100 złotych tego co opisałaś nie da się zrobić :D

Gość a może dogadać się
z innymi imprezowiczami, jeśli tacy są i złożyć się na np. kurs na prawo jazdy..?

nie mowie ze wszystko, ale cos mozna wybrac z oferty :) mi sie podobalo wszystko i nawet jakby to byla jedna rzecz z tego zestawu bylabym bardzo szczesliuwa :) chodzi przeciez o pamiec :)

Gość aaabbbAbbB123
odświeżam

a ja na osiemnastkę od - teraz już mojego męża- dostałam piękne, wielkie lustro :P Ale to już wydatek większy niż 100 zł ...