Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytający człowiek

o co chodzi z tymi dziewicami?

Polecane posty

Gość pytająacy człowiek
wartości to dla mnie rodzina , miłość , przyjaźń szacunek do kraju i wiele innych , ale bycie z kimś w białym związku parę lat nie ejst normalne , uważam , że takie puszczanie się na siłę jest tragiczne , ale jak się z kimś jest ufa się mu coś się do niego czuje to czemu nie do jasnej ciasnej :o

po pierwsze primo: czytanie ze zrozumieniem, to nie jest twoja mocna strona - to ad tego postu tej pani, którego w ogóle nie zrozumiałeś; po drugie primo - te dojrzałe dziewice, są nimi, właśnie dlatego, że nia są w żadnym związku! nie są kochane i nie kochają!! Mogę się założyć, że nie znasz osobiście żadnego \"białego związku\". Może gdzieś tam, kiedyś tram - słyszałeś. Ale jeśli robią to w imię wiary - to ich sprawa, a tobie nic do tego:O

Gość Poznany ale jak
A tam gadasz glupoty, sa atrakcyjne kobiety ktore sa dziewicami. Wczesniej oddaja sie tytlko te, ktore wlasnie siebie nie doceniaja i maja kompleksy i chca tym sie wyleczyc. Nieraz wydaje im sie, ze to jest wlasnie milosc i sie decyduja na taki krok. A potem lament, ze nie wyszlo.

Gość pytająacy człowiek
seks to według mnie jedna z największych przyjemności w życiu , więc czemu jej sobie odmawiać i nie mówię tu z byle kim na dyskotece czy cos:o

Gość jeszcze jedna niedziewica
do pytającego człowieka--oczywiście, że się kochałam z moim mężem! nawet przed ślubem... ale chodziło mi o to, ze nie mając porównania , nie wiedziałam jak seks moze wyglądać.. nie wiedziałam ,że może byc lepiej... dopiero potem poznałam jak może być cudownie!

Gość pytająacy człowiek
o i to chodzi kobieto , czekałaś do ślubu i poźniej okazało się , że seks z twoim partnerem to klapa , uważam , że trzeba sprawdzić było przed slubem czy w tej kwestii do siebie pasujecie , bo jakby nie było seks jest cholerenie istotny w związku

Gość ło la boogaaa
Pzeczytaj ją uważnie, przecież ona pisze, ze nie czekala do slubu:O:O ja nie potrzebuje sprawdzania:). Jest mi dobrze tak jak jest, i nie chce wiedziec, czy moze byc lepiej:P.Bo nie potrztebuje tego, mam orgazm, on tez, zawsze jest piekny klimat, kochamy sie itp. Jest jak we snie, mam w dupie porownania:)

Gość ło la boogaaa
uwielbiam smak jego spermy :)

Gość jeszcze jedna niedziewica
ło la ->dziękuje , ze przeczytałas ,moje słowa I gratuluję, że masz to czego mi brakowało przez lata.

Gość pytająacy człowiek
ja to chyba na ślepotę cierpię niepszespana noc robi swoje , ok kochała się z nim przed śllubiem , ale nie miała porównania!!!!!!!!!!!!! i pozniej miala konsekwencje nieprawidlowego wyboru

Gość pytająacy człowiek
przespana :oide spac chyba mozg musi mi sie zresetowac:o

Gość lasekbrzozowy
co do białych związków itd. to przemyśl kwestię, że na świecie żyje bardzo wiele osób wierzących, dla których wiara jest na 1 miejscu - Świadkowie Jehowym, Mormoni wszystkie ruchy protestanckie, młodzież oazowa Taize itd. Bardzo często tworzą pary i mają udane związki. Po prostu problemy starają sie pokonywać razem, mają dla siebie wiele zrozumienia, cierpliwości. Nie dla każdego akrobatka w łóżku jest sensem życia. Co do kwestii seksualności i popędu, to znowu pojawiła się zagwostka, wraz z ujawnieniem sie aseksualnych. W tej kwestii seksuolodzy nie wiedzą co powiedzieć.

Gość lezeeee
buahahaha ake kwas

Gość no to sie dziewica wypowie
co ma 22 lata :) Bardzo, bardzo, bardzo kogos kochalam i chcialam pojsc z nim do lozka. Ale to on sie wykrecal, bo, jak sie okazalo, zainteresowal sie kims innym i juz wtedy wiedzial, ze mnie zostawi... Wiec nie chcial mnie tego pozbawiac. Pomijajac okolicznosci, milo z jego strony, bo gdyby chcial, to by mial :) Chlopak nie wiedzial, ile mnie kosztowalo podjecie decyzji, ze chce sie z nim kochac (tzn. nie wiedzial, ze jako dziewczynka przeszlam troche na tym tle...), ale to przeciez nie jest karta przetargowa... Bylo poza nim kilku w moim zyciu, ale po prostu ich nie kochalam. Tak wiec zyje sobie spokojnie, nie mam parcia na utrate dziewictwa, chociaz przyznaje, czasem mam wrazenie, ze mi zycie ucieka ;) A faceci nazywajacy niedziewice "uzywanymi" sa beznadziejni i widocznie tak niepewni siebie, ze nie moga zniesc faktu, ze ktos przed nimi mogl byc na tyle fajny i zasluzyc na czyjes dziewictwo 🖐️

Gość RMV
ja mam 25 i jestem dziewica mialam wiele okazji aby je stracic, ale nigdy nie dochodzilo do stosunku...wizja ciazy z tym albo z tym facetem mnie odpychala po prostu nie spotkalam tego jedynego poza tym wiele moich kolezanek samotnie sobie dzieci chowa :O ja podziekuje i poczekam na jakiegos odpowiedniego faceta :D

sluchajcie, ale bardzo generalizujecie, mam wrazenie, czy fakt, ze kobieta nie jest dziewica oznacza od razu ze zna ja cale miasto? no sorry...

Gość dziewica 24
Podpisuję się pod stwierdzeniem autora topiku - jestem 24-letnią dziewicą, wprawdzie nie paszczurem ani nie kobietą z drewna, ale jednak nieśmiałą, z kompleksami i problemami emocjonalnymi.