Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz wynik och

zrobilam test beta Hcg i zaraz wynik.....

Polecane posty

Gość zaraz wynik och

zrobilam go 16 dni po stosunku (czytalam gdzies ze ten krwi juz nawet po tyg mozna robic bo wykryje)prawda??????i zaraz mam dzwonic po wynik!!!!!!!!!1och dziewczyny juz tak zestresowana jestem

Gość zycze powodzenia

Gość a co to za wynik
spiaca jestem i zbytnio nie w temacie, to czy masz wirusa hiv czy wirusa watroby???

Gość zaraz wynik och
to jest na wykrycie ciazy we krwi

Gość a co to za wynik
aaaaaaaaaaaa nie lepiej zrobic test?? od razu sie kluc??? no i co jestes w ciazy??? bedzie dzidzius???

Gość zaraz wynik och
bo ten test krwi jest pewnym wynikiem i juz wykrywalnym po kilku dniach.a testy ciazowe z aptek -roznie wychodza i im nie mozna ufac do konca. kurcze nikt nie odbiera tam telefonu!!!!!!!!!!chyba zaraz sie ubiore i tam pojde bo juz nerwy mnie zezra!!!!!!

Gość a co to za wynik
lepiej sie przejdz sama jak masz lisko wynik dadza ci di reki...

Gość zaraz wynik och
i dalej nikt nie odbiera och, wolalam wynik przez telefon tylko uslyszec czy tak czy nie a isc nie chcialam bo jak na wstepie powie do mnie gratulacje to padne...........

Gość zaraz wynik och
dobra nie moa co czekac....ide

Gość zycze powodzenia
a czy to planowana ciaza?? cos mi na to nie wyglada :O

Gość fdskhfjfdhf
No i jak?????????

Gość zycze powodzenia
ale trzymasz nas w napieciu ....

Gość f n gfb
czekamy...ehhe ;)

Gość bellarossa
znacie jakies miejce w wawie gdzie to mozna zrobic?

Gość bleblus
w kazdym szpitalu

Gość wynik negatywny
och odrazu lepeij mi sie zrobilo!!!!!!!!!mam stezenie surowicy ponizej 1.0 mlU/ml czyli nie ma ciazy!!!!!-tak sie ciesze i dostalam odrazu tabelke . bo robilam ten test 17dni po stosunku-a do ewentualnego zaplodnienia dochodzi do 72h czyli 3 dni czyli jakby co to w tabelce sie pqatrze ile powinno wynosic stezenie w 2 tyg ciazy i powinno byc16. a jaq naszzczescie mam ponizej 1.

Gość bellarossa
ja dzis ide zrobic sobie ten test.. tzn zapisac sie chociaz.. tez chciałabym juz miec to soba..

Gość wynik negatywny
powiem wam ze robilam wczesniej testy z apteki -niby wynik negatywny ale wiecie jak te testy plataja figle, tzn przewaznie dobry wynik pokaqzujaq ale po takim tescie niggdy nie mialam takiego wewnetrzenego spokoju!!!!!! a ten test krwi kosztuje 26zl(u mnie w miescie)poszlam normalnie do laboratorium prywatnego rano na czczo(chociaz nie wiem czy trzeba)i zrobilam.a wezmy pod uwage ze ten test jest pewny -bo wykryje nawet tygodniowa ciaze .wiec spokojnie mozna go robic juz 10dni po stosunku.i to jest krew-wszystko wychodzi, wiec tu nie moze byc pomylki jak w testach z apteki.wiec jesli macie mega schizy to lepiej zrobic ten test i jego wynik jest pewny i nie trzeba sie martwic!!!!!!a po takich z apteki jestem pewna ze jak wyjdzie negatywny to i tak dalej schizujecie (tez tak mialam)heeh

Gość wynik negatywny
no i opowiem wam jak to bylo:przyszlqam tam po wyniki i tylko czekalam zeby powiedziala TAK czy NIE a ona do mnie gada ze stezenie surowicy jest ponizej 1 a ja na nia oczy bo nie wiem co to znaczy heeh i jej sie pytam wiec?a ona ze nie ma ciazy ......uff ulzylo mi i dala mi wlasnie ta tabelke (dla mnie mam ja przy sobie)i tam jest napisane ze 1-2tyg ciazy powinna byc stezenie 16.odrazu mi sie lepiej zrobilo. masakra dziewczyny jaqk my sie musimy meczyc-facetom dobrze, a my sie schizujemy i dajemy kluc zyly do tego-ciekawe czy oni by zniesli nasze comiesieczne rozterki

Gość zycze powodzenia
a na co ta tabletka?? bo nie bardzo rozumie :O

Gość wynik negatywny
dala mi TABELKE z ilosciami jakie powinny byc w roznych tyg ciazy.ze moglam sama sobie sprawdzic wynik

Gość zycze powodzenia
kurcze, wy o tabelkach a ja tabletki czytam ; hehe :D