Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cialo XXXXX

Potrzebuje rady ...K i M !!!

Polecane posty

Gość Cialo XXXXX
A jednak , nie jestem sama ktora przezywa taka sytuacje ... Informatyk zadajesz mi bardzo konkretne i bardzo madre pytania....wybacz ze lzami w oczach nie potrafie Ci odpowiedziec.... Cos sie we mnie dzieje , co powoduje ze nie potrafie okreslic swoich uczuc...

Gość terra25
ciało ile jesteście po ślubie..? Twój mąż nie widzi tego,co się z Tobą dzieje?

Ale czy spotkanie z osobą, której się nie widziało od X czasu to walka o własne szczęście tak jak pisze Informatyk ( bez urazy)

Gość Cialo XXXXX
Po slubie 5lat , a czy widzi naprawde nie wiem , nie wiem nawet czy ja sie zmienilam , jestem osoba z natury bardzo skryta i powsciagliwa w okazywaniu uczuc...

Gość terra25
ale chyba widzi,że-nie wiem-posmutniałaś,płaczesz..

Gość Cialo XXXXX
Magda , odpowiedz mi skad jestes tak na 100% pewna ze mezczyzna z ktorym teraz dzielisz loze jest ten wlasciwy?

Ja czuję, że spotkasz się z tym mężczyzną. Nie potępiam i nie krytykuję bo każdy ma prawo do włąsnych wyborów. Wyraziłam swoje zdanie ale po to aby ci doradzić dla twojego dobra ciałoXXX. Pozdrawiam i życzę powodzenia. ,, Największą mądrością jest czas, który wszysko ujawni\" Dobranoc.

Gość Cialo XXXXX
Magda....dziekuje!

Cialo XXXXX Magda , odpowiedz mi skad jestes tak na 100% pewna ze mezczyzna z ktorym teraz dzielisz loze jest ten wlasciwy? Odpowiadam. Przed ślubem chodziłam kilka lat z moim mężem. Po ślubie jestem 2 lata. Były momenty, że brakowało mi porywów namiętności i przyznam, że ja również popełniłabym błąd. Jednak nie doszło do najgorszego. Czas mi pokazał, że na męża mogę liczyć, czuć się przy nim bezpiecznie, ufam mu. Nie zawiódł mnie. Kocham go i cieszę, że z nim jestem. Trzeba docenić to co się ma i jeśli już się ma to nie szukać czegoś nowego. Nowe nie znaczy lepsze.

Uczucia nie wygasają. Miłość to przypływy i odpływy, a nie jednostajność. ci którzy tego nie rozumieją szukają czegoś nowego.

Chodzi mi o to, że ja w moim mężu odkrywam cały czas coś nowego. Tak jakbym cały czas na nowo się zakochiwała.:-)

Gość Cialo XXXXX
InformatykNieMusiBycZleUbrany , jesli powzwolisz , chcialabym spytac czy byles lub jestes tak zakochany do bolu?

Gość Cialo XXXXX
Magda zazdroszcze Ci tej pewnosci siebie w stosunku do swoich uczuc do meza!

Gość Cialo XXXXX
Dobrze , dziekuje ale mam nadzieje ze nie jestes z Warszawy!

Gość Cialo XXXXX
InformatykNieMusiBycZleUbrany , zastanawiam sie skad wiesz ze kobieta z ktora jestes , jest ta wlasciwa?

Ciało XXX życzę ci powodzenia. Jesteś wrażliwą osobą i uważaj na siebie. Nie daj się!!! Uczucia, wielkie namiętności są piękne lecz mogą również wyniszczyć człowieka .Ważne też aby nie stracić rozsądku i nie zgubić się w tej całej matni namiętności, bo to wcale szczęścia nie daje, a może wyniszczyć. Zastanów się, którą drogę wybrać. Pozdrawiam i Dobranoc.

Gość Cialo XXXXX
Magda jeszcze raz dziekuje -Dobranoc!

Gość Cialo XXXXX
Wiesz ja juz tak pomalu zaczynam myslec ze nie zasluguje na milosc , tak bardzo boje sie ranic ludzi , a zarazem nie potrafie przyjmowac milosci ktora dostaje ...

Gość Cialo XXXXX
Chcialabym miec taka pewnosc jaka Ty posiadasz....

Gość Cialo XXXXX
Masz racje , potrzebuje odpoczynku ...zycze Ci spokojnej nocy!

Gość Cialo XXXXX
🖐️