Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondina

wiecie co to jest ?????? pomocy

Polecane posty

Gość blondina

ja mam problem wydzieline mam biała jak białko z jajka i jeszcze inna taka dziwna boli mnie podbrzusze i zołądek hmmmmm i tez nie wiem co to a do ginekologa mam termin za 18 dni dopiero. Wiecie co to ?? Jak ostanio byłam u ginekologa to powiedział mi ginekolog ze mam mała nadżerke czy to mozliwe ze to z tego ??? hmmmm pomocy chyba nie jestem w ciazy??

Gość masakraaaaa
dupczysz sie, a nie znasz swojego organizmu gowniaro. ta wydzielina oznacza ze wlasnie masz okres plodny

po co mas czekac i sie meczyc, idz do innego lekarza jesli raz nie dasz zarobic swojemu to chyba wielka tragednia sie nie stanie, jesli cie boli, to pedz gdzies indziej, a wtedy wszystko sie wyjasni. a czy ta wydzielina jest moze z wygladu jak serek tzn bialy twarozek??bo jesli tak to niestety ale masz grzybice, ale ne wiem, nic innego nie moge ci poradzic, bo nie jestem w twojej skorze, naprawde idz do lekarza innego skoro na wczesniej nie mozesz sie ze swoim umowic!!!!!!!!!

Gość 11111111
do masakraaaa -sama nie wiem,autorka napisała,że ma białą wydzielinę a w czasie owulacji wydzielina jest przeźroczysta

Gość /*/*/*
Jasne...masz wydzieline i na pewno jesteś w ciąży. Pewno sie dotykałaś i doszło do zapłodnienia. Ludzie czy wy nie chodzicie do szkoły, czy wy nie czytacie poważnej lektury.

Gość um
to na pewno jakies zakazenie skoro masz nadzerke a skoro cie boli przy tym brzuch koniecznie idz do lekarza bo moglo dojsc do zakazenia przewodu pokarmowego

Kobieto , obserwuj swój organizm i poczytaj trochę! Taka wydzielina, jest zwiastunem dni płodnych, a bóle w podbrzuszu (częściej w okolicy jajników) to objaw owulacji.

Gość 19 latka
Jejku czemu jej jedziecie.. Idz do innego gin.. napewno masz przezroczysta wydzieline to ozn dni plodne.. a co do nadrzerki brzuch nie boli od niej :) lepiej z nia zrob cos za wczasu. Ja mialam mała i mialam wymrazanie na kase chorych nic nie placilam, a teraz ani sladu nadrzerki .Powodzenia:)