Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia_k_

Dermedic, Hydrain2 nawilzajacy, ktos uzywal?

Polecane posty

Gość kasia_k_

wlasnie kupilam , super pachnie, na poczatek ;)

Gość kaczuszkamaluszka
suer nawilza, ja jestem zachwycona, a maoja mama zakochana jest swietny

Gość kaczuszkamaluszka
i jak na krem z ateki w miare tani, a leszy o wiele od vichy

Gość blondine
uzywałam innego kremu firmy Dermedic i stwierdzam ze to najlepszy krem jaki miałam.dermedic ma naprawde kremy na wysokim poziomie jesli mozna sie tak wyrazic:)

Gość kasia_k_
ojej, myslalm,ze nikt sie nie odezwie, a nie dosc,ze napisaliscie to jeszcze same pozytywy, wlasnie dzisiaj zakupilam ten krem, o dziwo!! polecil mi go mezczyzna ;) , powiedzial,ze jest rownie renomowany i dobry jak te z Vichy, La Roche a tanszy przy tym.Otworzylam opakowanie i zapach mnie powalil ;) taki sliczny, ja duza uwage zwracam na zapach kosmetykow ;), zobaczymy jak bedzie sluzyl, gdyz mam wrazliwa cere :)

Ja byłam zachwycona. Do tego stopnia, że kupiłam kolejne opakowanie, ale teraz jakoś już nie widze takiego rewelacyjnego działania, chociaż zapach jest rzeczywiście nieziemski. I potwierdzam, że faktycznie jest lepszy niż Vichy. Chyba kolejnego juz nie kupię. Moja skóra się juz chyba przyzwyczaiła.

Gość byłaaierosnica
sróbuj jakiegos innego kremu i potem znowu hydrain. Moja przyjaciólka tak miała, jest tez zel hydrain, ale to chyba bardziej do tłustych cer albo na lato, ale nie wiem...

Gość kasia_k_
dzisiaj zakupilam mleczko do czyszczenia twarzy, zobaczymy, bo wlasciwie to chodzi mi o demakijaz, ale babka mi powiedziala w aptece ,ze swobodnie stosowala go do demakijazu, i ze jest super,

miałam próbkę kremu, b. dobrze nawilża, chociaż zostawia na skórze lepką warstwę. używałam też żelu - będzie lepszy do skóry tłustej, ja wolę jednak konsystencję kremu. z Dermedica polecam też tonik bezalkoholowy antybakteryjny Acne Expert, b. delikatny, ładnie pachnie.

ja mialam antyperspirant do stop hydrain 2 nawilzajacy krem pod oczy zel do mycia twarzy- anty tradzikowy krem na celulit za kazdym razem caluje tubki!!! dermedic ratuje moja skore, na serio dawno szukalam kosmetykow tej jakosci. MOja kolezanka mowi ze nie widzi efektow, no ale jak ze wszystkim zalezy od organizmu :)

Gość kasia_k_
no musze powiedziec,ze z kremu jestem poki co bardzo zadowolona, fakt jak ktos tu wczesniej napisal,ze zosatwia lekka maz na twarzy, ale nie przeszkadza mi to.;) Mleczko do oczyszczania twarzy , o ktrym wczesnije pisalam, nie jest tluste, mam wrazenie jakby nie zmywalo jmakijazu do konca Wczesniej mialam z Vichy i zuzywalam wiecej wacikow z ktorych kazdy byl brudny (od makijazu) a z tym melczkiem uzyje moze z 3 i nie sa takie brudne, oczywiscie pomimo tego dluzej wycieram twarz.

Mam bardzo sucha skórę, krem hydrain 2 bardzo dobrze ją nawilża. Twarz jest milutka i brak przesuszeń przez cały dzień. Krem ślicznie pachnie to pierwsza rzecz którą do siebie przekonuję ;) często w aptekach super pharm te kremy sa w bardzo dobrej cenie, ja właśnie poluję na takie promocje. Krem naprawdę godny polecenia.