Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica 25

Kto ma ponad 25 lat i jest dziewica lub prawiczkiem?

Polecane posty

Gość dziewica 25

Ja mam 25 lat i nadal jestem.. do niedawna mi to nie przeszkadzało ale teraz zastanawiam sie czy w moim wieku i w dzisiejszych czasach jest to normalne??

Mój znajomy ostatnio wziął świeczkę i poszedł do gimnazjum szukać dziewicy :) W dzisiejszych czasach, to już takie, poniekąd \"zboczone\" z zakrawą na perwersję :), więc jak dla mnie, super sprawa. Osobiście, nie znam dziewic ani prawiczków powyżej 25 r.ż.;

hej:) mój pierwszy raz był z przyszłym mężem i to po 30 r.ż. Nie żałuję, warto było czekać

Gość do zaczepnego
jesteś prawiczkiem:)?

Gość jestem facetem 26 lat
nadal jestem prawiczkiem. boje sie kobiet , wale konia 24 godz .na dobe :O

Gość cisss
po 20 roku zycia wiecej jest dziewic niz prawiczków, chociaz niektórzy faceci wstydza sie przyznac ze sa prawiczkami szczególnie wstydza sie przed kolegami

Gość wstydliwa dziewica
mam 24 lata jestem nadal dziewica ale ostatnio nachodzi mnie zeby przestac nia byc i umówic sie z kims na sex..! ale troche sie wstydze

Gość Begus
@dziewica 25 A ladna chociaz jestes?

Gość Begus
Z takim podejsciem to sie nie dziwie, ze jestes dziewica. Zaden chlopak nie wytrzyma z taka dluzszej chwili :/

Gość ma podobnie a
jestem w wieku 26 lat i juz nie wytrzymuje tak barzdo chce kobiety cos czuje ze nigdy nie bede jej mial a do burdelu nie pojde takze z taka ktora mi sie nie podoba nie zwiaze sie a w tym wielu coraz trudnie o wspaniala kobiete, wolna oczywiscie

Gość 24-latek
A ja sobie powiedzialem, ze jak bede mial 25 lat to nie bede prawiczkiem. Mam jeszcze rok. W ostatecznosci pojde do burdelu :/

Gość siekiera i piła
Mam 24 lata, jestem dziewica. Chyba juz nie bede miala faceta, jestem za bardzo niesmiala. Umre w dziewictwie...:(

Gość trewof
byłam dziewicą do 28 roku życia, teraz jestem i chcę być na zawsze z mężczyzną, z którym miałam swój pierwszy raz uważam że te 28 to nie za dużo, gdyby trzeba było, czekałabym dłużej, wybredna jestem jednocześnie nie uważałam tego dziewictwa ani za powód do wstydu, ani za powód do chluby, utrzymanie dziewictwa jest wypadkową wielu czynników

Gość hmm ja mam 30 na karku
I jestem prawiczkiem, mialem sobie zamowic prostytutke, ale kolega opowiadal mi, ze on tak zrobil ale nie byl zadowolony, wiec odpuscilem, potem probowalem drugi raz, znalazlem dziewczyne, ale ona mnie oszukala, niby chciala seksu a jak co do czego to nic nie wyszlo. Potem probowalem 3 raz i tylko kase stracilem, a czwarty raz kolega zaoferowal mi pomoc, bo ma kolezanke porstytutkje i jak cos to mnie z nia umowi, moze nawet mi taniej policzy w koncu to z prawiczkiem no nie ;), ale dzis sie ciesze ze nadal jestem prawiczkiem, poznalem dziewczyne i wiem ze z nia bedzie 1 raz, ale czy ona jest dziewica to chyba w to nie wierze, w koncu dzis takich ludzi szukac ze swieca.

Gość Ja jestem i jeszcze
pewnie kilka lat upłynie zanim to się zmieni. Nic na siłę. Wierzę że poznam Kogoś kto wprowadzi mnie w tę tajemną (jak narazie :-)) sferę życia. Po prostu czekam na odpowiedniego partnera.

Gość nie powiem+_+
Czekać do można do usranej śmierci :/ Trzeba działać... tylko ze nie mam odwagi :( I tak leci rok za rokiem :/

Gość czuje ze przegrywam
jestem facetem i nigdy nie grzmocilem kobiety. czuje ze przegralem zycie:O po wielu latach masturbacji mam slaby wzwod i dochodze w 10 sek :O chyba nie zasluguje na kobiete, choc jestem przystojny. Mialem setki okazji zeby kogos przelecec, ale czesto byly one pijane. Gdy czuje zapach alkoholu to mi nie staje:O czasami tez cos smierdzi i tez mi nie stoi:O dlatego trzepie kapucyna :O

Ciekawa jestem jak taka późna utrata dziewictwa przekłada się na dalsze życie seksualne. Czy, skoro się później zaczęło, dłużej będzie można utrzymać sprawność seksualną? Bo jeśli nie... to przyjmując, że niektórzy w wieku 30 lat są dziewicami/prawiczkami, mają jakieś 10 lat aktywności w tej materii w plecy. Nie, żebym krytykowała.... tak się tylko zastanawiam... :D

Gość ja też mam prawie
25 lat i też technicznie jestem prawiczkiem, tzn. nie byłem w środku w kobiecie i nie skończyłem dzięki "byciu w niej". Inne rzeczy się zdarzały ;)

Gość już nie jestem ale
miałam 26 lat jak straciłam dziewictwo. :) Nie żałuję, jestem z tym mężczyzną, będzie moim mężem. Jak późne dziewictwo przekłada się na późniejsze życie seksualne? To zależy nie od samego faktu zachowania cnoty, ale od przyczyny tego. Jeśli tak długo zwlekamy z powodu jakichś zahamowań, problemów w tej sferze, to potem może być różnie, ale to właśnie z tego powodu. A jeśli tak nam się po prostu życie ułożyło, to przekłada się nijak :) Uprawianie seksu to nie operacja na otwartym mózgu, zdolni szybko łapią :P Myślę, że jestem niezłą kochanką, wystarczy spojrzeć na reakcje mojego ukochanego... ;)

Gość już nie jestem ale
Oj, chyba źle zrozumiałam pytanie słoika :) Ale nie szkodzi. :)

Gość plusz
w marcu szkończe 26 lat i cały czas jestem dziwicą ani z powodu przekonań, ani zachamowań, ani wierzeń religijnych, poprostu nie złożyło się bym mogła przeżyć ten pierwszy raz tak jak tego chcę, a i brak jak dotąd odpowiedniego partnera też ma tu swój udział Nie chcę byle jak, z byle kim

Gość ja też mam prawie
jeżeli któraś panna jest ze śląskiego i chce poznać prawiczka to dajcie znać ;)

Gość hggjlhbjk
a ja myslalam ze to ja mam problem,bedac dziewica w wieku 20 lat ale widze zde inni maja gorzej.Pozdrawiam wszystkie wieczne dziewice:)

Gość hhhhh
Najbardziej smiać mi się chce z tych , którzy piszą łooo a ja mam już tyle i tyle lat i jestem dziewicą/prawiczkiem. Takie jakieś rozpaczanie, że się straciło życie czy coś. Chcesz stracić dziewictwo, prawictwo to dzisiaj nie problem. to po co rozpaczasz. Sama decydujesz. a najlepsze są te małolaty, które się napędzają wzajemnie i gadaja w szkole i jedna drugą nakręca. Ja pierdolę ale wy maciw problemy!!!!!! NORMALNOŚĆ gdzie jest NORMALNOŚĆ!!!!!

Gość podniesiono
Temat sprzed paru lat, ale moze ktoś się jeszcze wpisze.