Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica 25

Kto ma ponad 25 lat i jest dziewica lub prawiczkiem?

Polecane posty

Gość . bono
34LETNI PRAWICZEK Z ZASADAMI TO JA

Gość dziewica26
Ja mam 26 lat i jestem dziewicą i trzymam dla takiego co da mi miliona to dam mu zdeflorować. Za darmo nigdy, bo miałam tyle okazji że chłopcy odchodzili z kwitkiem, bo im nie dałam się przebić.

Gość ja prawie 30 -tke

Gość KolugA
KTO odswiezyl to starocie...?

Gość ja jestem mam 26 lat
dziewictwo strace za kilka miesiecy w noc poslubna ;]

Gość oprawiczek maciej
Ja prawie 35 lat Dlaczego bo nie mialem nigdy dziewczyny Jestem zakompleksionym nieatrakcyjny To szczera prawda

Gość ciekawe czy autorka
nadal jest dziewicom :P :D :D

Gość oto jest pytanie
Nie, już nie jest. Pożarł ją smok :P .

Gość Sensor
przebieranie się jest fajne i faceci to kochają www.dyskrecja.pl/sklep.php/k221-Stroje.html?

Gość Janek8301
Z jednej strony pragnę mieć ten pierwszy raz już za sobą. Mam 27 lat i nie chce tracić młodości na życie bez seksu, ale z drugiej strony jest to trudne, bo jednoczesnie chciałbym to zrobić z uczuciem i z nie byle kim a z kobietą dla której uczucie też będzie wazne i dla której tez będe tym jedynym..

Gość Nic strasznego
Mi stuknęło 27 lat i jestem prawiczkiem, ale uparłem się że nie zrobię teg z byle kim i z nie dziewicą..nie po to tyle czekałem. Jestem uparciuchem i dla zasad moge zostać 40 letni prawiczkiem...moze nakrecą o mnie film ;p

Gość stary ale jo
zgłaszam się, jaka jest nagroda? :classic_cool:

Gość dziewica 25
mam prawie 26 lat i jestem dziewica, to nie wstyd, jeśli miałabym się czymś wyróżnic spośród wiekszosci moich rowiesmikow to właśnie tym, spotykalam sie z dwoma chlopakami i ciesze się ze nie podjelam glupich decyzji, wtedy wydawalo mi się ze kocham jednego, pozniej ze drugiego ale teraz wiem ze nie. Mysle ze milośc miedzy kobieta a mezczyzna przytrafia sie raz w zyciu. Tej drugiej i jedynej osobie nalezaloby oddac wszystko a nie tylko cos, z czego ktos już dostal kawalek i dostac to samo.

:(:(:( Ja mam 33 lata i nadal jestem prawiczkiem. Nie daje juz rady z tym. Chce byc z jakas kobieta. Potrzebuje bliskowsci i ciepla kobiety. Chce miec kogos komu bedzie na mnie zalezalo. Ale nic z tego nie wychodzi. Ja nie mam odwagi do kobiet zagadac. Zadna mna sie nie interesuje. Na dyskotekach tez nic nie wychodzi z tego. Ja nie chce zostac sam w zyciu. Nie wiem co mam robic. Moje kolezanki calowaly sie z brzydalami, maja juz facetow porabanych nawet ale maja, a ja brzydki nie jestem i nie mam nic. Zadna nawet nie chce mi w tym pomoc zeby mi to ulatwic. Wola swirowac na moich oczach do innych. Ja juz nie mam nadziei. Chce miec kobiete ale jednoczesnie boje sie jakas poderwac, boje sie ze sie zakocham a nic z tego nie wyjdzie ze uzna mnie za malo atrakcyjnego i malo samodzielnego z kompleksami i z malą ilością testosteronu. :(:(:(:(:(

Gość Do stary ale jo:
w nagrodę dostaniesz kobietę, która w dziewictwie wytrwała najdłużej

Gość jeszcze nie jest za późno
No ja ma 27 lat i chyba już dłużej nie wytrzymam bez dziewczyny :) Zawsze byłem takim typem samotnika ale to już jest silniejsze ode mnie. Nie jestem zdesperowany po prostu mam chęć poznać jakąś fajną dziewczynę, skromną, troszkę nieśmiałą w podobnym wieku. Ja też taki jestem i czasami nie mam z kim o takich sprawach porozmawiać. Te tematy szybko idą na dno więc zostawiam mój adres tablecik85@o2.pl Chętnie się podzielę swoim brakiem doświadczenia;)

Też jestem dziewicą. Typ samotnika, ateistka (zatem "cnota" nie jest umnie podyktowana wymaganiami religijnymi), woj.małopolskie. Myślę, że już do grobowej deski.Może zostanę kolejną (po karolinie kózkównie) świętą katolicką i wzorem WIECZNEJ CNOTY? :D

Gość gość
Mam 24 lata i jestem prawiczkiem. Raz w życiu miałem okazję jednak nic z tego nie wyszło. Tak naprawdę to nie wiem czemu nie mam tego za sobą. Może to przez mój wzrost. P.S Jak ktoś chce pogadać to mar919191@gmail.com

Gość gość
Ja mam 25 lat i całkiem niedawno straciłam dziewictwo, więc niemalże się łapię. Znam dziewczyny w moim wieku, które wciąż są przed swoim pierwszym razem

Gość romantyk13
Ale chociaż warto było stracić :)? chcesz o tym pogadać :)?

Gość gość
@Romantyk Było ok, troszkę bolało, ale teraz już po kilku razach nie. Czasem tylko odczuwam lekki dyskomfort, ale wtedy zmieniam troche ułożenie i dalej jest w porządku. O orgazmach nie ma mowy, ale mam wrażenie, że z każdym kolejnym seksem jest coraz przyjemniej. Z tym facetem łączy mnie uczucie, ufam mu, więc to pewnie też ma wpływ.