Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam maly biust

czy male kształtne piersi - miseczka A tez sa podniecajace?czy wolicie duze cyce

Polecane posty

A tak apropos zwisania, to małe też potrafia wisieć niemiłosiernie i z wyglądu przypominać przekłuty balon (np. po ciązy, ok. 40-tki i później), więc nie bądźcie takie pewnie siebie.

Gość oj wole duze
Moja kochana ma D i absolutnie je kocham :) Wole jednak duze piersi, sa takie ... mmmmm :)

Gość duze
sa najpiekniejsze :)

Gość mam lepszy sposób
hehe...ja mam ponoć fajne cycki ;) 75 C...czasami D :P

Gość Edward X
Megalomani! Po co wam duże cyce. Liczą się ciepłe usta na Walerym!

Gość ja tam wole mniejsze
i sredniej wielkosci! wielki biust z wiekiem staje sie coraz wiekszy i co tu duzo mowic wrecz OBLEŚNY !!! male jest piękne ! (oczywiscie musi byc prporcjonalny do rezty ciala i zgrabny po prostu! ;)

ja mam 75 B i nie jest duży i nie jest mały - taki w sam raz :-) kształny i taki pasujący w dłoń mojego faceta :-P

Gość enigmaaa
a ja mam małe małe A i na powodzenie nie narzekam:)

Gość Ja mam duze
ale PIERSI, nie cyce! Kultury troche, zalozycielko topicu! I mialam dwoch facetow, ktorzy na poczatku marudzili, ze wola male. Bardzo szybko zmienili zdanie.. Moj eks powiedzial,ze to przeklenstwo, bo teraz kobietki z malymi piersiami w ogole go nie pociagaja...Ma mniejszy wybor ;) Pomijajac pierwotne instynkty, faceci tez lubia biusciaste kobietki za fajna opcje pieszczotek albo seksu ... Po krolewsku :) Kobietom z malymi piersiami moge jedynie pozazdroscic wyboru stanikow. Ja nie zaloze z delikatnej koroneczki, bo musze miec konkretne rusztowanie :) Ale i tak mam spory wybor stanikow... No i nie widze nigdy rozczarowania u facetow - ciekawe, ile razy sie biedacy dali nabrac na zelowe staniki. A po zdjeciu pannie stanika - ZONK! :P

Ja mam duze - za to ty sie kultura wykazalas niesamowita wysmiewajac kobiety z malymi biustami, ich zelowe staniki i zakladajac ze kazdy facet bedzie rozczarowany :/ najlepsze sa srednie i tyle... ja mam A/B i wolalabym miec troszeczke wieksze

Gość znafffffca
piersi zaczynaja sie od C i wzwyz mniejsze to porazka

Gość szafran
Ja wolę jak dziewczyna ma porządny biust niekoniecznie ogromniasty.Musi mieć kształtne.Tzw "zwisy" całkowicie odpadają.

Gość gogon
Dla mnie im mniejsze, tym lepsze. Nie dość że ładniej wyglądają, niż takie bezsensowne worki tłuszczu, to jeszcze są zazwyczaj znacznie wrażliwsze na dotyk i można z nimi robić takie rzeczy, o jakich kobiety cycate nawet nie pomarzą :)

Gość philip mexes. as roma
małe jest piękne :)

Gość Małe sa cudne ^^ Facet
Ja ze swojej strony dodam ze podobaja mi się najbardziej male piersi. Oczywiscie nie tak zeby ledwo widoczne byly ale takie po prostu male, zeby fajnie sie w garstke lapalo. Maly biust wyglada tak uroczo ;)

Gość peppa :)
a ja mam E :D