Gość gość Napisano Październik 14, 2019 Jeżeli chodzi o leki na koncentracje, to ja kupowałem na stronie pewnylek.pl/. Zobacz sobie takim jaką mają ofertę. Według mnie znajdziesz spokojnie to czego szukasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luza Napisano Październik 20, 2019 U nas ostatnio problemy z koncentracją zaczęła mieć moja babcia. Była u lekarza i powiedział, że wszystko jest w porządku i dobrze będzie kupić jej żeńszeń bo on ma na to dobry wpływ. Kiedy poszłam do apteki pani poleciła mi geriamoc bo to witaminy z żeńszeniem, pokazała mi kilka preparatów i uznałyśmy, że ten wychodzi najlepiej jeśli chodzi o jakość i cenę. Babcia bierze już dwa miesiące i zauważyłam, że o wiele lepiej się z nia rozmawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleksieja Napisano Październik 24, 2019 Od jakiegoś czasu regularnie biorę geriamoc, bardzo dobry zestaw różnych witamin łącznie z żeń szeniem. Mam więcej energii, lepeij się czuję, i w końcu moje problemy z pamięcią odeszły w "zapomnienie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seczi Napisano Listopad 24, 2019 Ja postawiłam na Ashwagandhę z Laventi. nie znałam wcześniej tego suplementu, ale poczytałam sporo i wydaje się idealny - ma bardzo dobre opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulijkka Napisano Grudzień 13, 2019 Moja mama już drugi miesiąc bierze geriamoc i twierdzi, że poprawiła się jej pamięć , już nie zapomina po co idzie do drugiego pokoju Mówi też, że ogólnie lepeij się czuje, że ma jakby więcej energii w ciagu dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mirka Napisano Styczeń 13, 2020 Ja osobiście polecam zapisać się na takie szkolenia gdzie nauczymy się takich technik pamięciowych. Osobiście polecam szkolenie z tematyki “ Techniki pamięciowe w Pigułce”, które oferuję Fundacja Fortis w Katowicach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jjkowalczyk 1 Napisano Czerwiec 12, 2023 Warto jest poczytać sobie o działaniu L karnozyny. Karnozyna odgrywa rolę w regulacji funkcji mózgu, zwłaszcza w zakresie koncentracji i pamięci. Niektóre badania sugerują, że suplementacja karnozyną może wspomagać funkcje poznawcze i ochronę mózgu przed uszkodzeniami. Zresztą zerknijcie sobie na stronę https://karnozyna.com/ Można poczytać sobie tutaj o wszystkich zaletach jej stosowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwwatujest 0 Napisano Czerwiec 13, 2023 Dnia 13.09.2006 o 18:23, sbinki napisał: może ktoś z Was mógłby mi polecić jakiś skuteczny środek na poprawę pamięci i koncentracji? może jakieś naturalne metody? kiedyś ktoś mi mówił, że orzechy są dobre na pamięć. może ktoś coś słyszał? proszę o konsultacje! dzieki! Może i orzechy (3- 4 włoskie codziennie) są dobre, ale trzeba je stosować systematycznie przez lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiaRgl 6 Napisano Lipiec 17, 2023 może warto spróbować ashwagandhy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anuleczek 0 Napisano Grudzień 23, 2023 Dnia 17.07.2023 o 20:38, AsiaRgl napisał: może warto spróbować ashwagandhy Popieram to kluczowy produkt o fajnym działaniu. Dodatkowo można dodać kwas nikotynowy (niacyna) czyli witamina B3 albo inozytol. Dobrym wyborem może być kompleks witamin B https://alphavit.pl/pamiec-uklad-nerwowy-c-79.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SOLERO 184 Napisano Styczeń 4, 2024 Orzechy najlepiej włoskie czy migdały hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pellina 0 Napisano Lipiec 8, 2024 Oraz generalnie, zeby nauka była efektywna, to trzeba zadbać o tzw. higienę pracy umysłowej czyli sen, odpoczynek, sycący i zdrowy posiłek, sport, świeże powietrze, jasne i spokojne pomieszczenie do nauki, etc. Jeśli jesteś przemęczona, zestresowana czy zwyczajnie śpiąca, to trudno siec dziwić, że nie możesz się skupić. Na pamięć pomagają też zioła https://loremvit.pl/herbata-na-pamiec Poczytaj sobie o polecanej herbacie na pamięć na stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motezz 0 Napisano Grudzień 5, 2024 Tabletki na pamięć i koncentrację - https://brainactives.pl Dla mnie jest to niesamowite odkrycie i produkt, który mogę zdecydowanie polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach