Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angara222222

Gwałt na facecie...

Polecane posty

Gość dgjd
hihii, no... kiedyś zrobiłam coś takiego, z użyciem dużego, kuchennego noża... mrrrr... było naprawdę ostro ;DDD nie, nie, nie skaleczyłam oczywiście ale mój skarb był nieco zaniepokojony, a raczej bardzo, no i było ciekawie

Gość 17tratrata
A właśnie myślę, że mnie by takie coś też podniecało, bo leżę na silnym, umięsnionym facecie i kontrastowo, to ja wykonuję wszystkie "przedsięwzięcia" :D :D muszę kiedyś to wypróbować na moim chłopcu :)

Roznie to mozna zinterpretowac.Mam znajaoma co wlasnego faceta przeleciala wibraksem w kakaowe oko.Az strach pomyslec co tam sie dzialo hehe

Gdy kobieta jest na górze jest super. Jest tylko jeden problem, a propo kajdanek, wiązania itp. Penis po wytrysku robi się bardzo wrażliwy i jest bardzo nieprzyjemnie gdy się go dotyka. Związany facet nic nie poradzi, jeśli kobieta się napali i nie będzie miała ochoty przerywać. Wtedy to faktycznie przypomina gwałt ;)

Gość Agniechha
napalonym panom powyzej pewnie sie wydaje, ze wsiadzie na nich 20-letnia napalona Pamela :P a co powiecie na gwałt przez grubą pomarszczona 50-tkę z obwislymi piersiami, wielkim tylkiem i nigdy nie goloną cipeczką :D

Ciekawe czy takie rzeczy się zdarzają.. nie piszcie, że kobiety są za słabe, bo do gwałtu może dojść też w wyniku szantażu, zastraszenia, podstępu itp . :P

Gość Szaleniec.
jest jeszcze jedna możliwość - mianowicie sztuczna fujarka przypinana do bioder przez kobiete.

No niestety ostatnio coraz wiecej na tym świecie własnie takich uległych facetow, ktorzy marzą o tym aby dziewczyny zdomoniowały ich w sposoby opisqne powyżej! Dziwie się więc że ne możesz takiego znaleźć ? Bo CUDEM jest dzisiaj np. znaleźć uległa (ładną a nie jakąs grubą i brzydką) dziewczynę która chciałaby być ulegla !!! Dlaczego teraz wszystkie ładne kobiety chcą tylko DOMINOWAĆ ???

Gość zaineresowany
chetnie jestem zaineresowany mzoe napiszze kobieta z warszawy

Dominujące kobiety gotowe np. na zmuszanie partner do seksu istnieją tylko w wyobraźni facetów nie mających odwagi na założenie normalnego związku.

Gość Bożenia
A ja sobie marzę o takiej sytuacji. . chciałabym przeżyć choć raz coś takiego, żeby to faceta traktować jak zabawkę do robienia dobrze. Żeby kazać mu lizać moją cipeczkę, nieważne czy ją dzisiaj myłam, traktować go przedmiotowo (jak mnie często traktowano), a potem związać i kopulować tak długo i w taki sposób jak miałabym ochotę.. mm... nie zważając na jego przyjemność :P Czy nie tak często robią faceci, powinno być trochę równouprawnienia. Chociaż na co dzień wolę jak to facet przejmuje kontrolę nad wszystkim, ale raz na jakis czas nie zaszkodzi uswiadomić mu paru rzeczy w ten sposób. Pozdrawiam autorkę :)

Gość dla bozeny
Chetnie cie poznam napisz prosze Bozeno poznajmy sie

Gość Wrom
Faceci boją się kajdanek, gdyż kobiety mają "chorą" wyobraźnię i do końca nie wiadomo co im może przyjść do głowy, szczególnie kiedy ona zawsze jest uległa i nie znają jej od tej strony. Poza tym panie bywają niestabilne emocjonalnie i mają jakieś ukryte urazy do swoich partnerów. Opisany wyżej nóż kuchenny czy wibrator skutecznie zniechęcają. Ale ze stałą partnerką, którą dobrze znamy część mężczyzn nie miałaby nic przeciwko.

Często właśnie ten strach i niepewność mogą być wyjątkowo przyjemne ;) oczywiście z dobrze znaną kobietą, która cię nie okaleczy, nie zamęczy a po wszystkim uwolni.

Gość Wrom
No właśnie strach może być fajny ale bez przesady i tylko z partnerką, którą dobrze znasz.

Gość straszne jest to
ja tak juz mialem.... ciekawe:) acz moja kobieta musi jeszcze potrenowac. przewaznie to ja dominuje, takze w ramach zabaw lozkowych (wiazanie itd.). ona lubi byc ulegla.

Gość mam 26 lat i nigdy..
ja tak jeszcze nie mniałem :(

Gość baracuda
A ja chcę - marzę o takiej sytacji , by kobieta mnie zdominowała:)

Gość *niki*
ja tam wole współprace, chociaz dominowac tez lubie bardzo:)

Gość lalatalara
No bo to włąśnie nie o to chodzi, by kobieta ciągle dominowała nad chłopakiem/facetem, ale od czasu do czasu, dlaczego nie? To byłoby bardzo miłę, ale oczywiście trzeba uważać na wrażliwość męską po stosunku... bo ja o tym np. ostatnio zapomniałam, a jakby był jeszcze przywiązany :( :( a nie chciałabym komuś, kogo kocham zrobić krzywdy... choć mnie bardzo nawet podnieca :P

Gość mamaaaammmmijaaaa
zrobienie krzywdy podnieca???:(

Gość lalatalara
nie robienie krzywdy, ale on mnie podnieca!!!!!!!!

Gość rafal
pozwalam sie kopnąc w jajka dziewczynie za 50 zł/raz

Gość baracuda
*niki* - Wiesz- marzę o tym... chciałbym współpracować ... bardzo...

Gość baracuda
angara222222 - ja poprosze :) Oddam Ci się w całości we władanie:) co Ty na to ??

Gość zloooooooooooooo
ja czesto mojego w ten sposob gwałce jeszcze oczy mu zawiązuje:)

Gość musisz poszukac sobie uległego
faceta, ktory lubi slużyć i to jest jak najbardzij normalne

Gość angara prawdziwa
nie służyć, tak może i ma dominować, ale co jakiś czas w seksie chciałabym, ale chłopak nie chce i jak widzę mało któy chce. Jeszcze z zawiązanymi oczami... to nie wiem, bo mój ma takie piękne iście arabskie :D naprawdę piękny jest, czasem aż mam sama kompleksy :P

Gość piter69
dam sie przeleciec lasce sztucznym fiutkiem w dupcie

Gość asasasas
JA nie wiem, co wy macie, ja raz na jakiś czas(miesiąc czy parę tygodni) robię tak, że całościowo przejmuje inicjatywę nad chłopakiem, łącznie z jego przywiązaniem. Tylko tak samo, jak on, gdy mnie rucha :) wiem, że muszę uważać, bo jest całkowicie bezbronny. Ja nie widzę w tym nic złego, a mojego chłopaka takie coś bardzo podnieca. Dobrze być pożądanym i samemu kochać. P.S. Któraś tu napisała, że nie podnieca go sytuacja w której jej chłopak(załóżmy w samych bokserkach) leżałby na łóżku przed nią. Widać, że jakaś lesbijka. Mnie mój chłopak bardzo podnieca :)