Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angara222222

Gwałt na facecie...

Polecane posty

Gość do kaczy
ja się nie podszywam , jestem w porządku , nie wszyscy są tacy , niektórzy ludzie są nieśmiali , wypowiadają się więcej na forum

Gość slowik
gwałt to okropność, nie wybaczyłabym, zabiłabym, z tego może być ciąża, codziennie słyszy się o takich tragediach , jacy ludzie są okropni, nie dziwię się dziewczynom ,że mają uraz psychiczny, nie ufają , teraz są testy na wykrycie pigułki, dzieci też są krzywdzone , a nie prowokują zachowaniem, to jest najgorsze zło , które nisczy człowieka, gdyby ktoś powiedział ,że jestem winna , wściekłabym się, nie odpuściłabym kanaliom, zdarzają się fałszywi znajomi i to jest najgorsze

a to dla dziewczyny jest jakaś różnica czy da pod przymusem czy dobrowolnie? Ja myślę, że nie ma.

Gość slowik
zdecydowanie jest różnica, branie kogoś siłą jest gwałtem, trzeba być jakimś psycholem , jestem ładna i spokojna, nie lubiłam dyskotek, wolę chodzić do kina i kawiarni,nie ufam ludziom, nigdy nie piłam , papierosów nie palę, w życiu jestem nieśmiała , ukrywam to , bo nie chcę , żeby ktoś mnie skrzywdził, życie nie jest łatwe, nigdy nie zaczepiałam chłopców, i co z tego, też trafiali się okropni

to punkt dla Ciebie za styl życia, przywracasz mi wiarę, że są na świecie jeszcze dobre i porządne kobiety :) Pozdrawiam

Gość slowik
dziękuję , przepraszam , że mówiłam to w emocjach, niewszyscy są tacy, zdenerwowałam się niektórymi wypowiedziami, jestem wrażliwa , nie potrafię być obojętna los krzywdzonych , ja cię też pozdrawiam

Gość do slowik
zapomniałaś dodać "skromna" :P

Gość slowik
dziękuję ,że mnie bronisz ,ale powiedziałeś tamtemu

Gość ten ktoś powiedział do mnie
zapomniałaś dodać skromna jakoś tak ironicznie

Gość do wszystkich
not night is too long

Gość tra la la la
hej kolęda heeeeeeeej

Gość do jarka 84
szkodzi , gwałt jest gwałtem i koniec

Gość do jarka 84
mam nadzieję czy sam nie jesteś gwałcicielem, jesteś młody, tak myślę, nie miej głupich fantazji,

Gość berber27
Powiem wam,że kiedyś ja zostałem zgwałcony. Spałem na łajbie z jedną laską z którą kręciłem a jej kol. przyszła potem i położyła się koło nas.Tak kręciła dupcią w nocy i ocierała się o mnie że strasznie się napaliłem i doszło w koncu do tego że to ona wsunęła sobie mojego członka a leżeliśmy na boczku a ja nie mogłem się ruszyć żeby moja się nie obudziła. A na drugi dzień udawała że się nic nie stało. To jak to nazwać...chyba to był gwałt hehehehe :)

Gość berber27
Powiem wam,że kiedyś ja zostałem zgwałcony. Spałem na łajbie z jedną laską z którą kręciłem a jej kol. przyszła potem i położyła się koło nas.Tak kręciła dupcią w nocy i ocierała się o mnie że strasznie się napaliłem i doszło w koncu do tego że to ona wsunęła sobie mojego członka a leżeliśmy na boczku a ja nie mogłem się ruszyć żeby moja się nie obudziła. A na drugi dzień udawała że się nic nie stało. To jak to nazwać...chyba to był gwałt hehehehe :)

Gość do berbera 27
pewnie tobie było miło cha cha , powiedzialeś kręciłeś z laską, mogłeś odepchnąć ją chłopie, jestem dziewczyną i to ładną , mieszkam w opolu, nigdy nie podrywałam chłopców, ale tak oglądają się za mną, moje oczy brązowe podobają się im szaleńczo , mam typ urody jak ta kasia z serialu barwy szczęścia, lubię bursztyny i muszelki, nie lubię zarozumiałych ludzi, kocham podróże

Gość Pawel21
Berbera 27 lat powiedziala:" pewnie tobie było miło cha cha , powiedzialeś kręciłeś z laską, mogłeś odepchnąć ją chłopie, jestem dziewczyną i to ładną , mieszkam w opolu, nigdy nie podrywałam chłopców, ale tak oglądają się za mną, moje oczy brązowe podobają się im szaleńczo , mam typ urody jak ta kasia z serialu barwy szczęścia, lubię bursztyny i muszelki, nie lubię zarozumiałych ludzi, kocham podróże" O matko to sie nazywa samoocena

Gość do pawła 21
sory , żartowałam , może to jest samoocena , chciałam was sprowokować do rozmowy, podobało mi się co pwiedział paweł21

Gość Pawel21
Ale to nie ma nic w tym zlego dystans przedewszystkim chyba.... Bejbel ja ty tzn jak pani to robi tzn ta wysoka samoocena z czego wynika moze sie czegos naucze. Bo u mnie z tym gorzej

Gość do pawła 21
uwierz w siebie, nie podawaj się, niczym nie przejmuj się ,też doznałam różnych przykrości , znam to uczucie, ale nie pozwolę się ranić się, w szkole nie miałam łatwo

Gość do jarka 84
życzę tobie, żebyś znalazł dziewczynę , która jest w twoim typie, taka co ciebie zrozumie, niech będzie mądra i miła, ma to w sobie coś, szukaj...., traktuj ja dobrze i z szacunkiem, to bardzo ważne w życiu,bądzcie ze sobą na dobre i na złe, trzymaj się

Gość Brutal_00
hahaha ! zastanowcie sie nad soba ! Jezeli facetowi stoi to jest chetny na sex !! jezeli zas psychicznie nie jest w stanie to wowczas jest gwalt ale psychiczny !! ale mimo wszystko gdy facet ma erekcje to porzada sexu obojetne w jakiej postaci ! a to co piszecie to mozna nazwac gra wstepna lub urozmaiceniem sexu ! pozdro

Gość do brutala oo
człowieku zrozum niewszystkie takie są same, tyle ludzi jest na świecie, nie można oceniać zbyt pochopnie, każdy jest inny, dla mnie liczy się miłość, akceptacja i szacunek, przecież są mężczyzni normalni, wszyscy mamy wady i zalety,niewszystko sprowadza się do seksu,są inne ważne sprawy, ciesz się tym co masz, ja zazdroszczę talentu innym, sprytu i przedsiębiorczości, nikt nie jest doskonały

Gość Gracka
ciekawy temat. piszcie dalej.

Gość niemozliwe to jest zeby
kobieta nie moze zgwalcic mezczyzny to fizycznie nie mozliwe przeciez nie postawi mu penisa ani nie napompuje go czym go usztywni eeeeeeeeeeeejakies brednie o! co innego kobiete to mozna zgwalcic