Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angara222222

Gwałt na facecie...

Polecane posty

Gość oooooooooooooooooo
mnie leżący przywiazany facecik w gatkach lub tym bardziej bez tez nie podnieca:O a lesbijka nie jestem na pewno:O co za debilna opinia:O

Gość asasasas
ALe to ma być Twój chłopak, którego kochasz ;]

Gość oooooooooooooooooo
no rozumiem:) ale nie podnieca mnie taka akcja:) tak samo jak nie podnieca mnie anal czy jak nie podnieca mnie bdsm.

Gość sssaaaalama30
Mnie też nie podnieca anal, ale chłoptasia zgwałcić nie byłoby źle, oczywiście jeżeli by chciał tylko. Nic na siłę, on jest silniejszy, więc jeżeli by nie chciał chyba nawet nie byłoby to możliwe :)

Gość ktoś pytał
czy zdarzył się gwałt na facecie tak naprawdę. Otóż tak! W Norwegii babka zgwałciła oralnie (zrobiła mu loda) śpiącego faceta. Przed sądem tłumaczyła się, że on po przebudzeniu się uśmiechnął. Mimo to sąd uznał jej winę i skazał ją bodajże na 3 m-ce, ale nie pamiętam dokładnie. Więc uważajcie jak czasem się dobieracie rano do swoich facetów ;)

Gość dobra pani
A ja to bym cóś zgwałciła.... :( Mam 62 latka! ;)

Gość jolaaaaaaaa
hmm ciekawy temat :) Ja tam mojego juz zgwalcilam i on to lubi....Ale najlepiej sie bawie jak z kolezanka sie zabawiamy a moj pan jest przywiazany do lozeczka i sie nie moze do nas przylaczyc jego fujraka tak sterczy i sie napala gdy my sobie robimy dobrze...uwielbiam patrzec wtedy na niego jaki jest zly napalony i zdominowany...

jesli Twoj facet nie chce to wykorzystaj sytuacje jak bedzie za kierownica prowadzil auto.rozepnij mu rozporek i zrob mu ....bedzie w niebie, i moze przekona sie ze czasem fajnie byc dominowanym

Gość dobra pani
No! Apotem po wypadku policjant dobrotliwym głosem powie: no widzi pan jak ważne są pasy? Pan się przypiął i nic sie panu nie stało, a pana kobieta nie była zapięta i wala się teraz po krzakach z penisem w zębach. :O

Gość Allleeee...
:D :D :D

Gość lekarka
Złapcie chłoptasia za jądra, nie ściskajcie, ale wtedy mozecie robic, co chcecie :) Cały jest do usług... A czy wy robicie swojemu facetowi comiesięczne badanie jąder? Mnie jako studiujaca medycyne(naprawde!) podniecaja jajka mojego chłoptasia, a, ze jest prawdopodobienstwo chorob jader, totez uswiadomiliam mu o koniecznosci macania jader(najlepiej ogolonych) co miesiac. Jakie to fajne i w dodatku pozyteczne. Stoje przed moim ubrana w fartuch, on w samych bokserkach, sciagam mu je i badam :) P.S. Kazde badanie konczy sie seksem.

Gość o kurczę
nie wiedziałam, że mam zadatki na lekarza :) bo ja swojemu też tak często obmacuję a jestem księgową ...

Gość dobra pani
lekarko - nie rób tak. Zawód, który wybrałas nie może Ci sie kojarzyć z sexem ani odrobinę. Pracuję już długo w tym zawodzie, więc ostrzegam Cię jako przyszłą koleżankę po fachu. :)

Gość vghn
a ja bym nie oddal swoich

Gość jjjjjjjj

Gość ja bym nie oddał swoich
jaj w niepewne ręce to zbyt delkikatna sprawa..RAz babka wziela moje w swoje usta i sobie wymierzyła z liscia otwartą dłonią w policzek ...Tylko ,ze mnie ,a raczej moje jaja bolało bardziej niż ją ..

Gość szukam dominujacej
tez bym chcial byc zdominowany przez kobiete, jesli jest jakas Pani chetna prosze napisac bartex0@o2.pl. ;)

Gość seksowna kotka miau
o ja tez bym tak chciala mojego zgwalcic.....tak zeby jeczal.....z bolu i podniety....

Gość seksowna kotka miau
DO szukajacego dominujacej.....ja bym cie zdominowala....ale mieszkam za daleko.........teraz dominuje innych....chyba ze sie przeprowadzisz

Gość gwałtnik
poddam się gwaltowi na mnie prze z kobietę.

Gość trefniś
przecie gwałt jest wtedy gdy ktoś nie chce współżyć i sie przed tym bronii wszelkimi dotempnymi sposobami a nie daje sie przykuć do łóżka :O jakbyście go chciały zgwałcić to zanim byście go przykuły to by wam w morde dał . Zacznijcie rozróżniać pojęcia gwałt a zabawa to jest znaczna różnica...

Gość slowik
chłopcy czy chcecie normalnej miłości czy seksu , wybierajcie sami

Gość slowik
jakie macie marzenia chłopcy, mówcie, ja marzę o pię knej plaży sam na sam, jestem dziewicą

Gość prezesik1977
angara222222 moze powinnas pogadac tak doglebnie z factem bo niespelnianie sie w zyciu erotycznym to jeden krok od zdrady niestety jestetsmy tylko ludzmi.....

Gość angara222222
tomek,no dobra.To gdzie sie spotkamy,tak zeby moj facet sie nie dowiedział???

Gość kaczy2323232323232
tu karzdy sie potszywa zebyzwaliło sie na tego co pisał

uwielbiam wiązac mojego mężczyzne, wiązac mu oczy opaską i robić z nim co chce i tak jak lubię. można to w zasadzie nazwać gwałtem :P

Gość ja też jestem człowiekiem
po co dogłębnie rozmawiać z mężczyzną jak go nie mam, łatwo powiedzieć, nie jestem lalką barbi , jestem ładna i normalna, lubię podróże , pochodzę z opola , często jeżdżę do wrocławia , tam się urodziłam się , znam jana miodka