Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama się gubię

kto tu z kim z czarnych się nienawidzi? parami proszę!

Polecane posty

Lusi - dopóki to tylko podejrzenia...... ;) musztarda - nie wyczułaś, że żartuję? ;) znudzona - wydaje mi się, że szefu z powodu takiego, a nie innego rozumku jest chyba w tej grupie i pewnie nawet o tym nie wie :O

Perła - brak świadomości swojej odmienności jest dla takich ludzi błogosławieństwem - w pewnym sensie - (teraz Szefu mnie wyzwie od niekumatych ;P)

musztarda - no nie moge.... Hihihihi.... Na biurku, podłodze i koszuli nocnej mam kawę!!!! Nie ściemniam! Przez Ciebie się oplułam! :D :D :D

Perła, szczęściaro. Środek dnia a Ty w koszuli nocnej kawkę pijesz. :D Zazdroszczę jak nie wiem co

znudzona - nie ma czego, bo zanosi się na to, że dzisiaj będę w pracy do 19.00.

Lusi, to jest świetne, ale ja to bym sie obawiała, że mając takie majteczki nie potrzebowałabym już chłopaka. ;)

no coś Ty, Perła. Klejnoty są najlepszym przyjacielem kobiety, ale wcale nie tylko perełki

znudzona - no tak, ale jakby już perełki zrobiły swoje, to wtedy mogłabym się wykazać absolutnym brakiem zainteresowania wobec wszelkich innych klejnotów! ;)

Musimy sobie takie gatki kupic i spróbować! Znudzona, moje możliwości są......jednorazowe, bo zbyt silne na powtórkę. Umarłabym z braku powietrza! ;) I zwariowałabym!