Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaua

Krem tlusty z maslem kakaowym Ziaja.

Polecane posty

Gość maaua

uzywalyscie juz? kupilam go ale ostatnio slyszalam ze strasznie uczula.. to prawda? co o nim myslicie?

Oj mnie też nieźle uczulił ale... tylko na twarzy szyi i dekolcie. Wiec samruje nim całe ciało - wtedy jest naprawde super:)

mnie nie uczulil, a jestem uczulona na przerozne rzeczy :) ale stosuje go tylko zima, bo jest bardzo tlusty. Ja smarowalam sie nim na noc, a rano zmywalam reszte tlustego filtru. Dzieki niemu moja przesuszona zima cera doszla do siebie :) latem wole jakis lekki kremik wiec go odlozylam na kilka miesiecy, ale na pewno do niego wroce

Gość corinne
Tez uzywam, ale tylko na noc a rano przecieram twarz tonikiem... na zime tez tylko na noc bo w dzien za mocno bym sie swiecila... ale rzeczywiscie fajnie natluszcza i przyjemnie pachnie... za taka cene nie wymagam wiecej :)

ja również ten kremik używam non stop i jak dla mnie jest super i ten zapach :) ale również używam tylko na noc bo jest zbyt tłusty pod podkład ;) ale ogólnie wg mnie Ziaja to najlepsze polskie kosmetyki , które szczerze polecam :) inne polskie kosmetyki niestety nie są zbyt dobre mimo , że o wiele droższe :/

Gość nie uczulił
ten krem nikogo z mojej rodziny, tylko że bardzo tłusty jest, słabo się wchłania

Gość maaua
a czy faktycznie "poprawia koloryt skory"?

Gość corinne
ja nie zauwazylam poprawy kolorytu :)

Gość maaua
tak myslalam..

Gość hanaaaaaaaa
czyli nuei dziala?

Gość Kalamamamba
Ja korzystałam z niego, ale potem zmieniłam na inny z apteki (Floslek), bo po Ziaji miałam uczulenie. :