Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Devils Son

Sens życia wg. Shorty

Polecane posty

nie popuść z tych nerwów malkontencie :D jak już Ci nerwy puszczają z powodu topiku który Cie w zadnym stopniu nie dotyczy to moze warto zaczac sie leczyc. wynocha 🖐️

Jeśli cos Ci sie nie podoba to po co tu siedzisz? Tak więc zgodnie z forumowym powiedzeniem ... . . . . . . tak, tak... . . . wypier*alaj pomarańczowy 🖐️:classic_cool:

Twoja wypowiedź była skierowana do shorty, dwa zarzuty + jedno uogólnienie. Nie odwaracaj teraz kota ogonem, bo tylko się ośmieszasz :o nawet nie masz odwagi pisać pod stałym nickiem, taki chojrak z Ciebie :o koniec \"dyskusji\"

jak ten ktos sie mna interesuje, chociaz raz na dzien musi mi dopierdolic bo nie wyrabia. zgadzam sie z powyzszym postem - wypier*alaj i nie pchaj sie tam gdzie Cie nie chca🖐️

Bez czytania ,sobie napisze.........sens zycia jest piekny....piekni faceci,piekne krajobrazy...piekne lato i piekna zima... Pozdrowionka

skoro juz czepiamy sie bledow - dla powodu czy z powodu? :D na to juz sobie sam odpowiedz.

polonista od siedmiu bolesci :D wyjdz stad najlepiej bo zal patrzec na Twoje jakze yntelygentne posty. zegnam poraz wtory prostaku.

a jak bylam nat jezirem to latal tam goly facet,i mial clakiem pozadny rower,i tak strasnie zapragnelam go mjiec ze spac tera nie moge....i nie widze sensu zycia,,,,czy ktos mi pomoze???

Gość Optymistka
No tak, jak to mawia moja serdeczna kumpela po fachu - Moderator śpi, można szaleć... Chwilę mnie nie było a tu już jakieś wymądrzanki, sraty taty dupę w kraty. Ludzie, jak wchodzicie na forum tylko po to , żeby rozwalić czyjś miły topik, to najlepiej od razu strzelcie sobie w głowę... Ale zajmę się tym, spoko. ;) Tymczasem, drodzy koledzy i koleżanki. Wroniecka Rada Ruskich part two, czyli jak zapić kaca, właśnie dobiegła końca. A ja idę spać, bo nie można tak codziennie, dojdzie do alkoholizmu... :D Pozdro pozdro.

znow wczoraj bylas na popijawce? :D prosze prosze, a nie chcialas nigdzie chodzic jeszcze pare dni temu ;) dzien dobry wszystkim life-loser\'om 🖐️

śmysie trafili :P Jak tam dzień mija ? :) Ja dosyć niedawno wstałem ... a teraz pochłaniam pokarm :D

wielbiciel 🖐️ wlasnie, powiedz mi jak masz na imie :D tez wlasnie przeżuwam, lać zaczelo i nie chce mi sie nigdzie wychodzic, a mialam isc do kina :(

U mnie pieNkna pogoda - słońce i nieba błekit ... :classic_cool: Za to wczoraj była ostra burza ... A na co do kina ?