Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Devils Son

Sens życia wg. Shorty

Polecane posty

eee, sorry, myslalam ze Ci to nie przeszkadza, to z przywyczajenia do nicka niski i brzydki. ok stanczyku, wiec co porabiales.

dobra to nie dawaj, nie bede sie prosic i przekonywac po raz setny ze cie nie wysmieje nie wyszydze i nie wysle innym.

Dobrywieczór wszystkim:) widzę ,że temat fotek ciągle wraca i wraca pod różnymi postaciami... zaczyna być to męczące, shorty mi się podba, pozdro wygląda jak dziewczynka z dorosłą buzią, TMT wygląda normalnie, stańczyk pewnie też, ja pierdziele jak by innych problemów nie było😭

ja stanczyka chce zobaczyc z ciekawosci, zeby sie przekonac czy to co o sobie mowi ma jakies potwierdzenie w rzeczywistosci, a zaloze sie ze nie ma :D

Gość prosze napisac na meila
tak, tak- a ty shortt mialas mi wyslac zaproszenie do grona i nic nie dostalam :( pamietsz?? margaret_26@o2.pl

gdybym miał męczyć swoją osoba jeszcze ludzi na gronie to chyba przegrałbym zycie podwójnie:P

kto widział samotność w sieci?? bo nie wiem czy mam powód ,żeby znajomą na miasto wyciągnąć?? książke czytałem więc jestem kumaty, ale co z filmem??

I po przeczytaniu książki chcesz jeszcze film oglądać? Ja jestem po lekturze , i do kina na pewno nie pójdę. Dobry wwieczór :)

prosze napisac na meila - wyslalam ci zaproszenie pare dni temu, jest napisane ze jestes juz zaproszona. yrek - nie idz na samotnosc w sieci, bylam wczoraj - ksiazka zdecydowanie lepsza, 100 razy lepsza. film przeciagniety, sceny dluza sie i w ogole caly film to picie wina i spacerowanie bez celu.

ech no nie dla filmu a dla kontaktu z kobietą:P wiem jestem prosty ale cholera jeszcze trochę niedoborów w relacjach międzyludzkich i uduszę się kablem od modemu:P

Wypadłam na trochę z tematu- Ty masz Yrek niedobory w kontaktach międzypłciowych?

mhm no dzieki za odzew:) książke przeczytałem jednej nocy pokiwałem głową nad kobieca rasą i połozyłem się żeby odespać:classic_cool:

yyyrek idz na Miami Vice albo Step Up, po tym drugim odnowisz kontakty z kobietami, gwarantuje Ci to ;) :D

Tak mam niedobory...a może inaczej mam nadmiar i zarazem niedobór....czytaj w prost, w pyte kolezanek itd ,żadnej w znaczeniu kobiety mojego życia

oj shorty no ja już wiem dlaczego MIami Vice:classic_cool: chyba ,że ktoś ma do zaproponowania coś z kina niszowego to nawet sam się wybiorę do ludzi, byle dobre było, w sensie z przesłaniem

Dzisiaj tak strasznie chciałam isc do kina , ale byłam u przyjaciółki na obiedzie , ale chyba mnie otruła , bo dostałam strasznych mdłości :9 i strach przed jazda srodkami komunikaji zbiorowej mnie zatrzymał w domu. A tyle ciekawych filmów w małych kinach.Czeskich szczególnie 😭 Teraz sobie siedze , czerwone winko piję , i marze o lepszych czasach. W pyte? Ty z Krakowa moze jesteś?Tutaj tak ładnie mówią;) Ja to sobie ubzdurałam , że jestem stworzona do samotnego zycia.AJk mam potem zyc z kimś tak mało zainteresowanym moja osoba , jak mąż bohaterki \"s@motności\" , to dziekuje , bez seksu mogę się obejśc , z kim pogadac będę miała zawsze.

Gość prosze napisac na meila
shorty--- aha, no nie widzialam nic na meilu, przypatrze sie dokladniej :) dzieki jesli tak serio jestem zaproszona , A jak to wyglada, przeciez jakies haslo trzeba miec czy cos chyba Co do filmow- zaobaczcie Wszystko gra - woody allen- prze-super film ze Scarlet Johannson,. no rewelacja, a nie tam sieci czy inne pajeczyny

ja z czeskich ostatnio obejrzałem samotari czyli samotni.....został mi jeszcze do zaliczenia ten o akcji z hipermaketem , seks w brnie czy może już mylę całkowicie.....w pyte heheheh, ja nie z Krakowa....regiony połnocne ale gwarę mam dość dobrze opanowaną allena już widziałem i jest ZAJEBISTY:P

Pamietaj , że nie zawsze kiedy piłka spadnie po Twojej stronie siatki , przegrałes...;) Ale to juz stare.

LOST IN TRANSLATION mogę oglądać na okrągło:P scarlett była fajna w dziewczynie z perłą😭 ma takie ogromne usta :P

dziewczyny nie oglądałam , mam poważne braki kulturalne ostatnio. A wszystko przez to , ze nie lubie oglądać w domu , a nie bardzo mam z kim do kina chodzic. A \"rodzinny dom wariatów\" widzieliscie?

Miami Vice nie ze wzgledu na Colina tylko ze wzgledu na klimat i na Miami :classic_cool: ahh... WSzystko gra nie widzialam jeszcze, trzeba sciagnac :D Allena ogolnie srednio lubie. a Lost in Translation super bylo, scena z Japonczykami zwlaszcza :D

a ja w domu oglądam😭 nawet nie pamiętam na czym ostatnio byłem w kinie... nie widziałem tego filmu, dziś w nocy zassałem ICE STORM z 1997r. film traktujący o zblazowanych ,zyjących w dobrobycie amerykanach...widziałem kiedyś w nocy w naszej kochanej państwowej TV i postanowiełm do niego wrócić

Ja w domu albo zasypiam , albo (częściej) , nie mogę wysiedziec w spokoju i sprzatam czeszę psa , grzebie w szafiwe , porządkuje dokumenty... MAcie film , który ogladacie co jakiś czas? JA Czułe słówka, przyznaję z lekkim wstydem .I Przekręt.

zawsze gdy w Tv leci gorączka \"HEAT\" to nieprzepuszczę:) a z filmów , które widziałem po parę razy to własnie Broken Flowers i chyba bedzie to anim.jap.AKIRA

ja Honey ogladam raz na dwa tygodnie, motywuje mnie strasznie, to film o tancu, dotyczy to mnie w duzej mierze i po obejrzeniu tego dostaje kopa do dzialania :D