Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinkaaaaa

naturalne przedłużanie rzęs

Polecane posty

Gość ulek9
hej alex88, zdradz gdzie robilas, bo ja sie wlasnie waham z wyborem salonu! jaka byla obsluga chodzi mi o to czy wizazystka ci je doradzila czy sama wiedzialas czego chcesz i nie sugerowalas sie jej radami, jak to wygladalo pozdrawiam

Robiłam w salonie w Tarnowie koło burku, obok takiego nowego parkingu, jak znajdę wizytówkę to podam Ci adres. Częściowo ona mi doradzała, również ja wiedziałam czego chcę. Pierwszy raz robiłam 12-stki, a potem już tylko 13-stki i przy tym już chyba zostanę, bo bardzo mi odpowiadają. Aczkolwiek 12-stki wyglądają bardziej naturalnie.

Zabieg trwał półtorej godziny, leży się z zamkniętymi oczami. Za pierwszym razem bałam się, że może boleć, ale moje obawy okazały się złudne. Nie ma czego się bać, ja z tego salonu jestem bardzo zadowolona. A za pierwszym razem wychodząc z salonu jedna kobieta zaczepiła mnie pytając czy to moje rzęsy, bo tak jej się podobały, po czym sama poszła zapisać sie na zabieg.Również robię tam sobie tipsy.

Gość misia353
hej alex88 moszesz dac jakies namiary na twoja wizazystke skoro tak dobrze ci je zrobila. Tez jestem zainteresowana prZedluzaniem w tarnowie ale nie orientuje sie kompletnie gdzie moglabym pojsc w w necie bardzo skromniwe siie reklamuja wizazystki z tarnowa i zadnych opinii nie ma pozdro

Gość ulek9
A pamietasz moze ulice albo nazwe salonu, a moze nazwisko wizazystki, sama ja wynalazlas czy ktos ci ja polecił?

Salon mieści się na ul. Św. Anny i nazywa się 'Promesse'. Jest tam również fryzjer 'Profesja'. Już wcześniej chodziłam do tego salonu na tipsy. Rzęsy najpierw zrobiła sobie moja siostra i jak zobaczyłam to też chciałam takie mieć. Także polecam.

Gość ulek9
a jest tam wiecej osob od rzes czy tylko jedna pani je przedłuza? mam pytanko odnosnie tez tego fryzjera, pracuje tam niejaki pan slawek moglabys mi cos o nim powiedziec bo zastanawiam sie czy sie do niedo nie zapisac bo jest akutar wolny? slyszalam tez ze w ogole w tym salonie pracuja sami dobrzy fryzjerzy wiec nie wiem, bo rowniez duzo dobrego slyszalam o trendach na targowej

Gość ulek9
a bylabym zapomniala wiesz moze jak tam cenowo sie wszystko przedstawia, zdzieraja czy nie? dzieki

Gość remina
Laseczki zaśmiecacie wątek,już w całej Polsce wszyscy znają tarnowski salon od rzęs więc starczy już reklamy,resztę dajcie sobie emailem ;). Ja na temat-mam założone rzęski w kształcie J ale widzę że coraz więcej ma pozakładane w kształcie C i bardziej mi się podobają,czy utrzymują się tak samo długo?

Tak, jedna Pani przedłuża - Pani Malwina. Salon Profesja to prawdziwy profesjonalizm. Ja właśnie tam robię sobie włosy. Sławek jest ok, dużo dziewcząt do niego przychodzi. Na pewno są lepsi od tych na targowej. Cenowo jest to samo, ale na pewno mają lepsze farby i większe umijetętności - dużo ludzi tak mówi.

Gość ulek9
to nie zasmiecanie tylko wymiana pogladow :-), skoro tak to widzisz to kilka postow wczesniej tez pasowaloby usunac bo same reklamy z gory do dolu a nie zauwazylam zeby ktos protestowal, tarnow jest po prostu mniej znany i dlatego probujemy niektorych poinform gdzie warto isc, a zeby sie dowiedziec kilku podstawowych rzeczy nie musze sie gnebic z privami i znowu wracac na forum lepiej za jdnym zamachem a moze wiecej osob odpowie na moje pytanie

Gość nie J dluzej sie
utrzymuja niz C..... niestety u niektorych przy J efekt jest marny i musza miec C ,sama nprzedlzuam rzesy i mam tylko w ksztalcie C bo wiem ze te kazdemu pasuja.

Gość misia353
hej popieram ost 2 posty, ogolnie slyszalam ze wszystko zalezy od rzes i kleju, jak ktos ma zbyt proste to wtedy podobno szybciej odpadaja

Miłe Panie, dziś założyłam sobie rzęsy kolorowe i jestem bardzo zadowolona. Sa niesamowite. Teraz tylko zostało mi o nie dbać. Jeśli będę mieć jakieś zdjęcia to prześle paniom, które będą chciały zobaczyć jak to wygląda. Aha, podkręcenie rzęs jest typu C.

Kolorowe?Myslalam ,ze chodzi o to zeby bylo jak najnaturalniej.Wrzuc fotke ciekawa jestem jak to wyglda.

Gość nie J dluzej sie
wlasnie lepiej jak ma sie prsote rzesy niz podkrecone = zarowno naturalne jak i sztuczne - prsotsze dluzej sie beda trzymac bo jest wiekszy obszar na ktorym jest klej.

Gość nie J dluzej sie
z kolorwych sa fajne grantowe- wygladaja jak czarne ale pod swaitel daja taki fajny niebieski odcien...

A ja wyleczylam zapalenie spojowek i w srode znowu zakladam rzesy.Mam nadzieje,ze teraz nie bedzie tych problemow co poprzednio.

Kurwa jak nie marokanski sklep to pasty -w cholere z wami!!Spier i tak nikt nie bedzie klikał!Szukaj forum M3 albo piekne zeby,a nie o rzesach!

A ja juz jednak nie zrobie nigdy rzes,znowu oczy swedza nigdy nie mialam nic z oczami.To sie jednak zdarza,bo juz pare osob mi mowilo,ze ich znajome nabawily sie zapalenia spojowek.Fajnie maja te,ktore moga nosic rzesy.

Gość dorcia33 i 1/3
Bo sobie zakładam najtansze rzęsy i chińskim klejem z allegro z toksycznymi oparami u licealistki która sie szkoliła z dvd i youtube

Gość do dorci
wiesz co mozliwe ze ci te rzesy za blisko skory przyklejaja i masz uczulenia na klej- bo wlasnie rzesy nie moga dotykac skory !! powinny byc najlpeij 1-2 mm od skory ....

Nie wlasnie nie zaklada blisko powieki.Skoro wiecej osob to ma to widac,ze sie zdarza .Zreszta ta babka ,ktora mi robila mowila,ze jestem u niej akurat pierwszym przypadkiem.A rzesy robilam w renomowanym salonie nie jakies najtansze.

Gość no to widocznie jakies uczulen
nie....no trudno jak nie mozna to nie mozna,na szczescie mnie to nie dotyczy ;-) !!!!

no niestety te wszystkie kleje badziewia nie maja tak naprawde atestu.kumpela pracuje w jedynym salonie,ktory ma klej atestowanyale zrobienie rzes kosztuje tam 900zl,a dopelniienie 250.szkoda kasy za duzo

Gość pink00
Dziewczyny to że w renomowanym salonie robicie rzęsy nieznaczy że koniecznie musża one pracować na produktach dobrych firm.Często przecież słyszy się że aby uciąć koszty salony do zużystych opakowań profesjonalnych firm przelewają tańsze produkty. W salonie pracują ludzie którzy jak każda z nas mogą zakupić produkty na allegro. Maja one łatweij z pozyskaniem klientów bo przecież to salon i klienka przecież nieposądzi Pani kosmetyczki że pracuje na produktach z allegro.Baaa wogóle nieśmie jej oto zapytac. Co do swędzenia oczu to przyczyny moga byc dwie: 1. Klej moze byc faktycznie jakis tańszy, niekoniecznie chirugiczny. 2.Może masz alergie na pyłki ,które właśnie najbardziej w okresie wakacji daja popalić alergikom.Ja osobiście jestem alergikiem i własnie w okresie wakacji niemoge mieć rzes bo tak tre oczy że niemoge ich oworzyć.A rano są całe zaropiałe. Pracuje na Clarenie i mi równiez od ponad roku niezdażyło się by któraś z klientek miała problem z swędzeniem oczu. A może spróbuj założyc rzęsy u innej stylistki.

Gość pink00
adrianna12 jeśli nadal szukasz dobrej stylistki rzęs zapraszam do siebie. email: annabrowko@tlen.pl

Pyłki raczej mnie nie ruszaja,bo nie uczulaja mnie takie rzeczy.Narazie dam sobie spokoj z rzesami.Jestem pewna,ze swedzenie jest wlasnie od rzes,bo nigdy wczesniej nie mialam problemow z oczami.Moze sie skusze na te drogie nie wiem sama.

Gość traszka/fraszka
Sprawdź czy ten renomowany salon używa kleju tej samej firmy co certyfikat.wszystkie firmy międzynarodowe ,XLashes,Lash Perfect i Nova Lashes mają kleje z atestami,nie stać ich na ryzyko utraty renomy i utraty rynku,ale salony przez nich przeszkolone często "tną koszty" i kupuja kleje na allegro.Co do clareny to wiem że dopiero od niecałego roku wprowadzili rzęsy i mogę zaryzykować twierdzenie że jakość jest taka sama jak ich pozostałych rzeczy ,kupowanych w chinach i brandowanych w Polsce.

Gość pink00
Niemusisz wcale szukać salonów w których zapłacisz za przedłużanie rzes kupe kasy.Poszuakj stylistki w swoim mieście która ogłasza się właśne na tego typu portalach i zajmuje się właśnie przedłużaniem za niższą cenę. Posiadając oczywiście certyfikat z danej renomowanej firmy. Co do Clareny to pracuje na ich rzęsach już od ponad roku. A rzęsy w swojej ofercie mają juz o wiele dłużej. Niejestem osobą która zajmuje się anty reklamą dla innych firm. Szkoda mi na to czasu ;-) Dlamnie czy XT czy NL czy wiele innych marek to porównywalnie dobr firmy w tym co robią. Gorzej jest właśnie z stylistkami które zajmuja się czymś do czego tak naprawde niemają umiejetności. Szkodząc właśnie taki firmom. Wiele moich klientek pozyskałam właśnie przezto że Panie pracujące czy to na Nl czy XT czy innych markach wykonały zabieg z koszmarnymi efektami. I klientki musiały szukać kogoś kto skupia się nie na ilości tylko jakości wykonywanych zabiegów. Ja pozostanę w polsce ;-)))) Jak narazie moje klientki równie z Niemiec wolą przyjeżdżać do mnie.