Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinkaaaaa

naturalne przedłużanie rzęs

Polecane posty

Gość paussskowa
To co ja moge powiedziec to ze po liftingu LVL są zdrowe nawilżone i wspaniale się prezentują. I otrzymujemy ładny efekt wytuszowanych rzęs

Gość gość
SPRZEDAM : Nowy, nieużywany zestaw do przedłużania rzęs firmy Looksus Lashes. W zestawie są wszystkie potrzebne akcesoria oraz rzęsy do rozpoczęcia przygody z przedłużaniem rzęs. W zestaw wchodzą : Kamień Nefrytu - 10zł Zmywacz do kleju Looksus Lashes remover-żel 15ml - 41zł Klej GOLD GLUE 10ml - najlepszy klej na rynku! - 89zł Primer do odtluszczania rzes - w pedzelku - 20zł Platki zelowe pod oczy 5 kompletów - 20zł Szczoteczki czarne dla klientek 10sztuk - GRATIS Pesety stalowe VETUS - komplet dwie proste - 32zł Taśma do podklejania rzęs- GRATIS Rzesy J - /0.25g/ - 4 opakowania - 100zł - SUPER PROMOCJA dł : 14,12,10,7 gr: 0,20 Rzesy C - /0.25g/ - 4 opakowania - 100zł - SUPER PROMOCJA dł: 13,11,9,8 gr:0,20 i 0,15 Cena zestawu - 420 zł Tutaj cały zestaw sprzedam za 380 zł już z przesyłką. Wszystkie rzeczy opisane są na stronie Looksus Lashes. Zainteresowane proszę o kontakt na aa.adamczewska@gmail.com

Gość Ulalalalaa
dziewczyny, nie warto przedluzac rzes !!! Ja robilam sobie przez rok i bylam bardzo zadowolona, az znudzily mi sie te co 4/5 tygodniowe "doklejania", szkoda mi bylo czasu . Wyprobowalam serum, nie bede reklamowac zadnej marki, ale jak poszukacie w necie, to znajdziecie! i przysiegam, ze wiele osob mysli, ze mam sztuczne rzesy!! wprawdzie, zeby efekt byl piekny musze je pomalowac, ale maja naprawde 10-12 cm. jak te przyklejane! oczywiscie sa ciensze i nie takie geste , ale wygladaja cudnie!! Dobre serum kosztuje kolo 100Euro, ale starcza na jakies 6-7 miesiecy, wiec imtak wychodzi taniej niz doklejanie :)

Gość malwina89
To wszystko zalezy od tego gdzie przedłużasz rzesy i gdzie byłaś na szkoleniu. Koniecznie trzeba wybierać sprawdzone firmy. Ja szkoliłam sie tutaj http://www.biarbeauty.com/ i zadna moja klientka nie zgłaszała takich reklamacji.

Gość gość
!!NOWOŚĆ!! RZĘSY W BUTELCE RENOMOWANEJ FIRMY DIVADERME DOSTĘPNE JUŻ W POLSCE!! Producent: Divaderme Pojemność: 9 ml Data ważności: 12 miesięcy od pierwszego otwarcia Marzysz o bajecznie długich i gęstych rzęsach gwiazd filmowych? Masz już dość doklejania rzęs i płacenia za fachowe doklejanie? O to prosty sposób, aby przedłużyć rzęsy własnoręcznie! Lash Extender Rzęsy w butelce to najszybsze przedłużanie i pogrubianie rzęs od firmy divaderm. Rewolucyjny produkt w dziedzinie przedłużania rzęs! Podbija serca kobiet w Stanach Zjednoczonych oraz Anglii, a teraz jest dostępny w Polsce!!! Divaderme Lash Extender to rzęsy w butelce a mianowicie mikrowłókna, które po nałożeniu sprawią, że Twoje rzęsy będą długie i grube!!! Jak to działa? Naturalne mikrowłókna zawarte w Lash Extender otulają Twoje rzęsy i błyskawicznie zwiększają ich objętość, dzięki temu osiągasz błyskawiczny efekt przedłużenia i zagęszczenia rzęs. Produkt zawiera odżywcze składniki aktywne takie jak pantenol, witamina E i glinka z Morza Martwego. Odżywia i przyśpiesza naturalny wzrost rzęs. http://www.sklep-vitality.pl/92-rzesy-w-bute l ce-divaderme-lash-extender.html

Gość paulibka23
To ja teraz zapisałam sie na szkolenie łączone z 2 metod nouvauScara i LVL – lifting rzęs. Te metody świetnie się uzupełniają, najpierw można wykonać zabieg lvl a następnie nouveauscarę. Rzęsy zostaną podkręcone a następnie wytuszowane tuszem półpermanentnym. Na pewnobędę miała dzieki temu więcej klientek.

Gość pamellaamella
Paulibka a ile kosztuje takie szkolenie ? Pytam, bo sama jestem stylistka rzęs, a chciałabym tez uatrakcyjnić swoją ofertę.

Gość paulibka23
Pamelaamela takie szkolenie kosztuje teraz 1999zł , jest promocja i to jest taniej bo wczesniej kosztowało 2500zł. Wiec warto sie na poważnie zastanowić.

Gość delllicja2
Na ile zabiegów kosztuje taki pakiet ? I czy na każde rzesy mozna wykonywac tą metode ?

Gość Marlena36
Ja też przedłużałam rzęsy w Centrum Estetyki dr Kulczyckiej we Wrocławiu. Jestem bardzo zadowolona, a rzęsy bardzo dobrze wyglądają już 3 tydzień :)

Gość gość
zapraszam na rzęsy w Olsztynie ;) - 791166369

Gość Korakora12
dziewczyny a w Zielonej Górze która z kosmetyczne robi dobrze rzęsy? jestem zdecydowana na przedłużanie rzęs ale chciałabym trafić na dobrą i sprawdzoną kosmetyczkę

Gość lennkowskaee
Polecam Wam obyc takie szkolenia tutaj http://www.biarbeauty.com/ jesli juz decydowac sie na takie zabiegi to tylko w profesjonalnych miejscach.

Gość vviolletowa
Dobrze jest wiedziec ze są takie profesjonalne szkolenia dzięki którym własnie mozna potem też miec nowe klientki którym mozna proponowac własnie takie zabiegi na rzęsach.

Gość kammmoska
Fajnie ze mamy takie mozliwosci wyboru jesli chodzi o różne metody przedłużania rzes. To na pewno jest wielka wygoda dla nas kobiet i takie zabiegi powoduja ze wygladamy jeszcze ładniej zwłaszcza rano.

Gość gość
Ja tez musze dodać ze po LVL efekt jest rewelacyjny, klientki po prostu zauroczone efektem. W zasadzie efekt jak po odżywkach tylko, że efekt mamy od razu. I do tego utrzymuje sie tez przez długi czas

Gość kasssowa
W sumie dla mnie to tez jest bardzo dobre rozwiązanie i fajna opcja ponieważ nie musisz przedłużac i uzupełniac.

Gość vvioletta222
To ja tez mogę polecić miejsce w Warszawie w którym ja przedłużam rzesy http://www.przedluzanierzes-warszawa.pl/ Polecam, ponieważ Pani Kamila jest jedną z lepszych stylistek rzęs w stolicy.

Gość bellliska76
Ja mam swój dobry sposób na piekne i naturalnie wyglądajace rzesy- to aplikacja NouveauScara, dzieki której rzesy są swietne, długie, naturalne. I sam efekt utrzymuje sie do 3 tygodni. Naprawde Wam polecam. To wszystko wyglada bardzo naturalnie.

Gość olaa_kovvalska
Ja mam pytanie o salon Pani Kamili Żbikowskiej o którym piszecie, ile kosztuje przedłużenie 1:1 a ile samo uzupełnienie rzęs ?

Gość mioduszkkkowa
Dziewczyny, ja ja pracuje na Nouveau Lashes – policzyłam kiedyś różnicę w zużyciu materiału 15, a 30 zł na Nl, a różnica w jakości jest. To tak jak porównanie taniej marki do makijażu z droższą. Nie muszę walczyć na cenę. Aplikację wykonuję za 150 – 200 pln 1 1,5 godziny i opłaca mi się to.

Gość do olaa_kovvalska
Najlepiej zajrzyj sobie na stronę salonu Pani Kamili i wszystko będziesz miała jasny obraz tego ile kosztuje taki zabieg. Albo po prostu tez zadzwoń sobie do salonu.

A w Katowicach polecam salon Prestige. Robią przedłużanie i zagęszczanie metodą 1:1 i są świetni. I atmosfera i ostateczny efekt zabiegu – warte tej godzinki leżenia. Polecam!

Gość gość
Faktycznie salon jest świetny, jak tam przedłużam rzęsy i również jestem bardzo zadowolono. Wróciłam później na piling kawitacyjny. Mają stosunkowo niskie ceny i bardzo wysoką jakość usług.

Gość jolalojallna
Ja też wybrałam Nouveau lashes ponieważ ukończyłam szkolenie z makijażu i to było najfajniejsze szkolenie na jakim byłam. Polecam I teraz dzieki niemu moge zakładać rzęsy i zyskać dzieki temu nowe klientki.

Gość lennkowskaee
Ja własnie umówiłam sie do Pani Kamili na Wole. Skoro tak zachwalacie to mysle ze własnie sama musze sie przekonać o tym jak to bedzie wygladac.

Gość gość
Zdecydowanie polecam salon Looksus. Mają bardzo szeroką ofertę zabiegów i bardzo dobrą jakość ich wykonywania. Zbliża się wesele mojej przyjaciółki więc zafundowałam sobie makijaż permanentny i przedłużanie rzęs i jestem bardzo zadowolona, i wcale dużo nie zapłaciłam, porównując oferty z innych salonów. Polecam serdecznie.

Gość wiosssenka
Jesli chodzi o Panią Kamile to na pewno warto jest odwiedzic jej salon na Woli. Ma naprawde jedne z lepszych cen jesli chodzi o ten zabieg.