Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dópa blada

Kto na forum jest największym hedonistą?

Polecane posty

Wg mnie albo wszyscy są hedonistami, albo nikt :P podobno tu obecni przegrali życie :O więc nie wiem czy są tu z przyjemności! POza tym coraz częściej słyszę o tym, że kafe to uzależniająca świnia :P Ciężko odpowiedzieć na to pytanie :) Ps Mogę odpowiedzieć za siebie :) JESTEM HEDONISTKĄ :p

Chodzi tylko o typowanie, czy coś z tego ma wyniknąć? Ja jestem dość dużym i co w związku z tym? :)

jak ten hedonizm się objawia, co rozumiecie przez odnajdywanie szczęścia w rozkoszy? Czym dla was jest ta rozkosz?

Gość no ja nie mogę
taaaaaaaaak na kafeterii baaaaaaaardzo łatwo zauwazyć hedonizm :O:O:O puknij się w łeb nieuku :P

puknij sie w swoj pusty baniak na kregach szyjnych czerwonku :O widac, ze jestes czlowiekiem, ktory nie wie co to radosc zycia :O

jesteś, czy widzisz innych hedonistów obok siebie? Czy widzisz innych hedonistów tutaj? Czy jesteś, a może chciałąbyś być, albo tylko ci się tak wydaje. Skąd ta pewność?

ja jestem hedonistką :-) niestety za duzo odpowiedzi się nie spodziewaj na swój topik bo wiekszosc nie wie o co chodzi, albo zaraz w google będą wpisywać ;-)

Gość no ja nie mogę
no jak można zauważyć , rozpoznać, który bywalec kafeterii jest hedonistą???no jak??? ty chyba nie masz bladego pojęcia O CO PYTASZ TŁUKU :p

można, można, skoro człowiek sam się tak nazywa... Zresztą, szkoda czasu na rozmowę z tobą czerwonku. Zreszta - ten czerwony to bardzo ciekawy przypadek, taka zlosc bije od niego, ze czlowieka jest poprostu zal. Czuje sie glupszym, dlatego wszystkich w kolo uswiadamia o ich glupocie. Biedak zniego, biedak :( Ale taki temat porusze kiedy indziej

Gość no ja nie mogę
Kto na forum jest największym hedonistą? 11:36 dópa blada Typujemy jeżeli już to pomarańczku no i wytypuj jakiegoś nicka- najlepiej czarnego - hedonistę :P

lekcje odrobiłeś czerwonku :P idź się zajmij czyms innym, bo tylko piana z gębusi ci leci :) śmieszny jesteś i tyle.

Gość no ja nie mogę
jeżeli już to pomarańczku :P naucz się rozróżniać kolory tłuku :P

Gość kikikikiki maupa
Największym hedonistą czy największym onanistą ? :P

Gość no ja nie mogę
największym onanistą jest onan :P

jesteś bardzo ograniczony :) i tak mnie nie obrazisz, bo jestem ponad toba, jestem za wysoko jak na twoj poziom intelektualny. Mozesz sobie na mnie pluc ile dasz rady, bo wszystko i tak spadnie na ciebie :) jestes tak beznadziejny. NIe trace juz iwecej mojego cennego czasu na takiego czlowieczka jak ty. MOze kiedys sie rozwiniesz na jakis wyzszy poziom :O

Gość no ja nie mogę
nie tobie oceniać mój intelekt - a sama próba którą czynisz świadczy o Twojej a nie o mojej ograniczoności :P

Gość no ja nie mogę
jestem mądrym intelektualistą bo codziennie się masturbuję i wbijam w odbyt szczotkę, którą myję klozet.

Gość faktycznie ma jakis kompleks
na tle inteligencji :O

Gość ma kompleks bo brak inteligenc
nie jest intelignetny a bardzo tego chce i dlatego kazdemu docina. Sam pewnie nie potrafi sklecic zdania publicznie a wielce obraża innych :O