Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BARDZO TESKNIE

BARDZO TESKNIE ZA TOBA...

Polecane posty

a to dobre;) a nie pisze ktoś za Ciebie? nawet mysli nie są Twoje:) czyjeś mysli czepiają się Twojej głowy:) przychodzą i odchodzą

To prawda ja to napisałem, ale w kontekście tęsknienia za czymś co było niedawno i za chwilę powróci. A nie tęsknocie za czymś ulotnym, nieosiągalnym ...

no co?:P jeśli stosunek trwa pól godziny jesli mężczyzna jest wystarczająco agresywny a kobieta oddana tworzy sie obwód elektryczny, nie wiedziałaś?

tak naprawdę nie sięga głeboko i nigdy nie daje zadowolenia obojętnie czy z chemią czy bez

Kiedy nie ma Ciebie, Smutno płynie czas. Nie ma gwiazd na niebie, Nawet księżyc zgasł, Ciągle pada deszcz, Wolniej krąży ziemia, Płaczą gałęzie drzew. Kiedy Ciebie nie ma, Smutek pada cieniem Na pola i lasy. Kiedy nie ma Ciebie, Nie ma Twoich słów, Tylko są marzenia. Kiedy ujrzę Cię znów? Dzień za dniem się dłuży, Spokój mej duszy burzy. Tęsknota mnie wszędzie dopada, A me serce z sił opada. Jedna myśl mnie tylko pociesza, I w główce wszystko miesza. Niedługo się spotkamy i Szczęście w końcu sobie damy. a co tam wzruszyłam sie..czytając te bzdety:)a moze nie bzdety;)

Lubię, kiedy kobieta omdlewa w objęciu, kiedy w lubieżnym zwisa przez ramię przegięciu, gdy jej oczy zachodzą mgłą, twarz cała blednie i wargi się wilgotne rozchylą bezwiednie. Lubię, kiedy ją rozkosz i żądza oniemi, gdy wpija się w ramiona palcami drżącemi, gdy krótkim, urywanym oddycha oddechem i oddaje się cała z mdlejącym uśmiechem. I lubię ten wstyd, co się kobiecie zabrania przyznać, że czuje rozkosz, że moc pożądania zwalcza ją, a sycenie żądzy oszalenia, gdy szuka ust, a lęka się słów i spojrzenia. Lubię to - i tę chwilę lubię, gdy koło mnie wyczerpana, zmęczona leży nieprzytomnie, a myśl moja już od niej wybiega skrzydlata w nieskończone przestrzenie nieziemskiego świata.. powinien sie tego nauczyc kazdy facet na pamiec!!!:P:P:P i powinien umiec wywolac takie emocje u kobiety!!!

nauczyciel **** mialam na mysli dokładnie to co napisałam tracisz energię i potrzebujesz znowu kolejnej dawki narkotyku;)