Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z problemem

Na co becikowe ?..........

Polecane posty

Gość
Co ma piernik do wiatraka? (holenderskiego) Zbulwersowana.......... Juz teraz mnie zbulwerowałas!!!!! Wiesz o czym tu mowa chociaz ?

Gość hoppan
Jak słysze badylara, prywaciarz,spekulant to juz wiem co za gnojek{a?}to pisze- socjalistyczna gnida której nic w życiu się nie udało { i miejmy nadzieje tak pozostanie} której zawiść osiągnęło poziom Czomolungmy

NETAR po pierniki do Torunia po wiatraki zapraszam do mnie !! Troche topic polazl w inny kierunku ale ja go wroce. JAK BYM DOSTALA BECIKOWE TO PRZEZNACZE JE NA AZYL !! przynajmniej.Przynajmniej psieskosc nie bedzie narzekac.Napelni sobie brzuszki i szczesliwa pojdzie spac :) HOPPAN jaki Ty masz talent do pisania.Ladnie to ujoles(as) ;)

kindzia nie wiem gdzie to nadkole dokładnie ;) a mąż ma rację z tym nowym samochodem, lepiej kupić roczny , bo wyjechac tak z salonu a potem jak mój mąż bach i dziura w zderzaku na 12 cm, jest do dziś! :) stwierdziliśmy, że może taki obity to nam nie ukradną, super _mama ale super pomysł, no imprezę trzeba zrobić za becikowe, a tak wogóle to ja też dostanę, bo jakoś mi zaświtało dopiero teraz, wszyscy dostają tego 1000, załąpie się pod koniec listopada?

Gość
No i sobie nabruzdziłac ZBULWERSOWANA do granic!!!!! ale w sumie tato taksówkarz, mama \"badylara\".... trzeba ci wiele wybaczyć.... w końcu jak się w środowisku drobnych cinkciarzy dorasta, to takie się ma później poglądy..... Waz słowa Zbulwersowana !!!!Obrazasz w ten sposób nie tylko kindzie i jej rodzine ale równiez moja i moje dzieci Zauwaz ze wiekszość polskich firm jest w prywatnych rekach. I to własnie ci \'Cinkciarze\"trzymaja te chora gospodarke ale socjalistyczna gnida nie zrozumie tego!BRAWO HOPPAN POZDRO! To becikowe jest mozliwe dzieki \"prywaciarzom\" bo to oni płaca najwiecej podatków w tym złodziejskim panstwie gdzie panuje bezPrawie i nieSprawiedliwosc Oni tworza miejsca pracy dla takch jak ty Mozesz tez byc prywaciarzem -prosze bardzo Zmienisz wtedy zdanie Bo jak widze nie masz pojecia o ludziach prowadzacych dziłalnosc gospodarczą Jestem \"cinkciarą\" jak to nazwałas!!!!pustoto ..\"prywaciarzem\" Sama sobie jestem sterem ,żaglem i okrętem!!!A tobie sie zółc ulewa!

ASIOL bo Cie lubie to poszukam tego nadkola.Holandia nie taka duza.300km po dlugosci.Mnie gowniarz na parkingu wjechal rowerem w zderzak i kropke zrobil.A ubezpieczyciel oddal mi 5 setek,ktore wydalismy w Polsce a kropka dalej jest :)

tak soebie czytam i czytam i widzę ze temat (becikowe) zszedł na zupełnie inny temat (motoryzacja :) ) nieźle! Ja rozumiem ze temat moze się chwilowo wyczerpać no ale faktycznie- jak niektóre dziewczyny tu zauważyły że tamat idzie w zupełnie innym kierunku...Kindzia sprowadź go na właściwą drogę ;)

Gość
temat juz prawie nieaktualny bo becikowe od stycznia byc moze pozostanie wspomnieniem EEEh to były czasy.........

.............byly czasy burzuazji i szalenstwa !!!! Ja swoje becikowe przekaze na kosciol :) GABONIK moze tak byc??

Gość EWCIA PL
Hejka Kindzia, zapraszałas na forum więc jestem!! Uśmiałam się do bólu, dawno nie miałam tyle ubawu hihihi. Wracając do becikowego, pierwsze dziecko urodziłam 9 lat temu. Nikomu nawet nie śniło się o becikowej kasie.Laski powinnyście się cieszyc,że dostaniecie tysiaka, przynajmniej wózek będziecie miec za darmoche, mi dali porodowe miałam na pampersy i się cieszyłam. W głowach się tym młodym mamusiom ( nie wszystkim ) poprzewracało. Teraz jakbym miała te becikowe pieniądze to też zrobiłabym dobrą imprezkę, przynajmniej znajomi popili by się do upadłego za zdrówko dzieciaczka.Pomysł Kindzi żeby na Azyl też super, w końcu nie tylko ludziom coś się od życia należy, a gdybym miała konto na full pełne to należące mi się becikowe oddałabym rodzinie, która na prawde tej kasy potrzebuje. Kindzia jesteś debeściara. Taką mamę " badylare" hihi i tatusia "taksiarza" jak twoi każdy chiałby miec, oni też są debeściarscy. Masz to po nich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
bo prywaciarze to \"debesciarze\" wszyscy ,bez wyjatków witaj Ewcia

Czesc laseczki czesc Ewcia !!! Fajnie ze jestes !!! Ty to mozesz ze wypowiedzec na moj temat ojjjjjj mozesz ;) A jak dam na kosciol to bede znow niewinna??

Gość
Zaprawde powiadam !.. Kindziu oddaj becikowe na potrzeby koscioła a nagroda w niebie bedzie wielka!!!!!!!!!!!!!

Wlasnie to przemyslalam.Nie bede miec z tego nic.Bo jesli nawet bede niewinna przez to becikowe.........ale jak wchodze na Kafee to scyzor mi sie w kieszeni otwiera i dupa blada z mojej swietosci.Tylko kasa zmarnowana.Lepiej popic z EWCIA PL ;)

Gość
z ewcią?tylko z ewcią? ale jestes wiesz......wiesz....chamica!

NETAR EWCIA stawia,to mialam na mysli.Lepiej popic z Ewcia tzn TY ja I EWCIA.A ona potrafi ojjjjjjjjjjjjjjjjjj potrafi. TYlko teraz gdzie bedziemy pic?? U mnie?? Wglada na to ze tak.Mam najwiecje miejsca i nie mam dzieci !! A i mezulek cosik upichci i pojdzie grac w \"misie\" zeby nie przeszkadzac.Wiec kiedy sie widzimy???

Gość
moze u mnie???jestem miedzy krakiem a nl a ewcia chyba z krakowa skoro zna twoich rodziców

kindzia daj spokój, to było tylko 2/3 nadkola, nie wiem czy da się dokręcić :)

możecie pić u mnie, zdążę już wykończyć dom a barek jest duży i zawsze pełen :) jest nawet sake , nikt nie chce tego gówna wypić, stoi już drugi rok, próbowałyście to świnstwo? bleeee

ASIOL oki odpuszczam nadkole bo to byl tylko kawalek :) Sakke jest blehhhhh .U mnie tez trunkow w cholere wisza pieknie wyeksponowane ,tak ze tylko szklaneczke przystawic ale ja tylko orozniam jeden trunek.Wodeczke z soczkiem pomaranczowym.Moj slubny tez sie odholendrzyl bo zamiast pic swinskiego dropa,wodeczkuje ze mna.W karzdy piatek mamy fricky friday.Siedzimy wtedy cala noc za komputerami pijemy wodeczke a nasza Swinia i Snicky Stinki(przerosnieta mysz) spaceruj free po domu :)

Gość EWCIA PL
Hejka laseczki!!! Rozbrykałyście się okrutnie :-) hihi. Kindzia jak tylko zawitasz z mężulkem w Smoczym grodzie to jak zwykle zagrilujemy i łykniemy po polsku parę głębszych.Goście mile widziani im większe towarzycho tym weselej. Kindzia miałyśmy przepic mój spadek :-) jak nam braknie dorzucisz becikowe :-) Pozdrowienia !!!

EWCIA \"przepijemy babci domek caly\" oki stawiam tez becikowe i moje mieszkanie an Azorach.Ciekawe co zastawi NETAR \":)

ja też się chetnie napiję, zastawię becikowe, mieszkanko w Sopocie i dom w Orłowie, działkę nad samym morzem sobie zostawię, w razie czego będzie gdzie rozbić namiot :) pozdrawiam serdecznie

ASIOL witaj w klubie !!!! dzialke nad mozem zostaw,dobry pomysl.Ja tez zostawie jedna w Krakow bedzie blisko na narty,jesli wczesniej ich nie przepijemy ;)