Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivona_Demo-1.0 lub UniSpiker-2

Ale lenistwo jak mi się nie chce czytać długiego tekstu to korzystam z syntezato

Polecane posty

Gość Ivona_Demo-1.0 lub UniSpiker-2

ra

Gość nie lubię syntezatorów
takie czytanie bez intonacji mnie wkurza.

Gość JA TO JA
Spierdalaj - to chyba przeczytasz!!

Gość Ivona_Demo-1.0 lub UniSpiker-
znam przeróbke sąsiadów super jest ale krecika to nie , niektórych to trzeba ignorowac chyba in w dzieciństwie krzywdę zrobili a moze nają 14 lat i mają dostęp do internetu i w nocy rodzice nie mogą ich upilnować i albo mają cięzko w domu o maja sie gdzie wyzyć.

ale pomaga np w oglądaniu filmów przecież nie musi być na maksymalnym głosie tylko lekko był dzwięk

prócz braku intonacji, kosmicznego czytania słów obcojęzycznych, trzeba jeszcze zauważyć, że w czasie filmu nie zawsze wyrabiają się z przeczytaniem całej kwestii.

wszystko mozna ustawić , ale do czytania wystarczy np. tekst długi z niusa albo artykuł z portalu to może program czytać i mozna wzrokiem śledzić

nie wszystko da się ustawić. dubbing jest dobry tylko w bajkach. i to dobry dubbing a nie te szczekające syntezatory. te sztuczne dźwięki są nieznośne dla ucha. syntezatory są dobre dla osób z dysfunkcją wzroku. jestem zdrowa, więc po co mam sobie psuć przyjemność czytania książki czy artykułu dźwiękami syntezatora? po co jednocześnie czytać i słuchać? tylko opóźnia i utrudnia to proces czytania. no, chyba, że ktoś ma problemy z czytaniem, osiem lat i jest na etapie składania sylab.

Gość no ciekawe co im wyszło
A prubowałaś Ivona_Demo-1.0 lub UniSpiker-2 i czy takie denerwójące to nie wiem , przedchwilą w ten sposób czytałem długi artykuł szybkoś ustawłem na srodkową wartość i to chyba lenistwo albo pragmatyzm nie wiem ale pomysł zły nie jest ( moim zdaniem).

znam Unispikera. Ivony nie próbowałam używać.