Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bipiczowka

stacja BP, czy ktos z was tam pracuje?

Polecane posty

Gość gość
Pochwalę się naszą nową promocją które zarzuciło kierownictwo: kto obsłuży tajemniczego na 100%, będzie miał sylwester wolny! Alleluja!

Gość gość
Pracujcie w każdy weekend czy jak to jest bo na 3/4 etatu to powinno być jakieś 4 dni pracy a 3 wolne czy tak jest

Gość gość
Gościu pomyślunku trochę.. mogą Ci dać zmianę zawsze- możesz poprosić o wolny weekend, i dadzą Ci, lub nie. Przepisowo chyba (?) po każdej zmianie musisz mieć 11 godzin przerwy, a po 5 zmianach pod rząd 35 godzin przerwy, jakoś tak. ale nie licz na stały grafik, będziesz miał/a zmiany rozwalone w czysto chaotyczny sposób: Przykładowo: 1go:14.30-22.30, 2go 10-18, 3go 10-18, 4go 22:30-06:30, 5go wolne, 6go i 7go 6:00-:14:00, 8go wolne, 9go 6:30-14:40, 10go 22:30-.30 i tak dalej. Są też jakieś dodatkowe regulacje, nie znam wszelkich zasad, kierownictwo często też nie, wrzucają do programu który sprawdza wszystko

Gość gośćmarika
Wrogom nie polecam . obóz pracy brak szacunku płacenie manek które powstaja nie wiadomo skąd, w biurze rządzą dzieci Hitlera i wykanczaja każdego. Pracuje rok I jestem trzeci dzień na l4 i szukam coś innego, nie wrócę tam . wypłata tylko w grudniu dobrą bo świąteczne rzuca 300 zł a tak 3-4 etatu i zarobisz 1300 1400 a robota warta większych zarobków. Mają cię za nic . kierownicy złodzieje o oszuści . jedzą towar z półki piją energodriny palą fajki bp nie płacą a kto płaci ? My .

Gość gość
Przy drodze 94 jest dobra stacja BP w Krępicach. Warto tutaj zajechać. Można zatankować, zrobić zakupy, wypić kawkę, czy pójść za potrzebą. Akurat toalety to mają tutaj bardzo zadbane, i są przystosowane do potrzeb osób niepełnosprawnych, także nie ma problemu pod tym względem.

Gość gość
to pewnie zalezy od konkretnej lokalizacji. Naprawde moze byc w porzadku. jesli wlascicel w porzadku, dobre dystrybutory typu www.petronova.pl ma to raczej nic wiekszego sie nie dzieje, a jeszcze jak na wyzszym stanowisku to juz calkiem wporzadku.

Gość gość
jak bedziecie pracowac na stacji paliw to pamietajcie o dobrych serwisach dystrybutorow. Moge polecic jeden dobry serwis: www.mar-serwis.com/ przejrzyjcie sobie oferte.

Gość gość
Istny cyrk !!! Praca po 220/240 godz praktycznie kazdy weekend... dodatkowo nadgodziny nie wyplacane a obowiazkow tyle ze hej. Co chwile jakies pretensje ,zale ,chcieli by zeby wszystko bylo zrobione ale uczciwie zapkacic tak jak w kodeksie jest to nie ma pana. Dodatkowo wyplaty nawet z 2 tyg opoznieniem nigdy nie ma na czas. Moze na innych stacjach jest lepiej ale prywatne bP to cyrk !!!! Nie polecam . Uciekac jak najszybciej.

Gość grupi
Pracuje na etacie. pensja 2000-2400 Praca po 8h i wszystkie swiadczena . Duzo pracy ale da sie ogarnąć , wszystko zalezy od współpracowników

Gość gość
Zgadzam się, najwazniejszy na takiej stacji paliw jest sprawdzony i rzetelny serwis. Tutaj warto skorzystać z oferty i usług http://www.mar-serwis.com/ - znaja sie na tym najlepiej.

Gość Ona 2017
Zgadzam się ją pracowałam prawie półtora roku na stacji partnerskiej. Istna porażka. Zamiast jakoś motywować ludzi do pracy szefostwo jeszcze bardziej ich pogrążało. Mieli też swoich ulubieńców, albo po złości dawali same dniowki żeby dana osoba nie mogła dorobić. Manka płacilismy z własnej kieszeni. O wbc nie wspomnę. Przeciąganie terminów przydatności do spożycia, kręcenie parowek na rollerze nieraz i po 12 godzin. Pracownicy tez byli podzieleni. Byli tacy którzy się starali, ale byli też tacy którzy mieli wy..bane na wszystko. I kadra sprzatajaca faktycznie byliśmy

Gość gość
Chciałem się zapytać o stawki ile można zarobić i jak wyglądają zmiany czy jest tak samo jak na innych stacjach konkurencji system 12/24 czy są jakieś zmiany 8 godzinne.Pozdrawiam i dzięki

Gość Bpracownik
Pracowałam na Bp w zeszłe wakacje. Istny dramat. Obowiązków masa; sprzątanie co chwilę kibli( bo przecież jak autokar przyjechał to też trzeba posprzątać), dokładnie towaru, tankowanie paliwa , robienie hot dogow, śmieci nie śmieci... na nockach jeszcze większy koszmar.. pomimo tego że mieliśmy duży ruch było nas na nocy 2 osoby z czego chłopak pół nocy spędzał na polu sprzątając podjazdy, wymieniając worki ze śmieciami, czyścil dystrybutory, myjnie, spisywał stany proszków na myjni i wszystko inne.. w tym czasie ja sama na stacji musiałam obsługiwać klientów, robić zamowienia z WBC tj zapiekanki,hot dogi, kanapki grliowane itd.. Ale oprócz tego miałam umyć piec, roller, ekspres, drugi piec, toster.. zrobić na rano kanapki bagietki jogurty sałatki i wszystko inne.. rano dziewczyna która mnie zmieniała musiała mieć zrobione wszystko na błysk posprzątane wyszorowane i kanapki dobrze zrobione( nie daj Boże żeby sałata była krzywo ulozona) jeśli coś było nie tak to zostawalo się i robiło od nowa.. rekord? Zostanie 1.5 godziny po skończonej pracy tylko dlatego, żeby pokroić szczypiorek, którego nie zdążyłam pokroić gdyż był tak duży ****** na nocy byłam sama( chlopak na polu sprzątal )A miałam milion innych rzeczy do zrobienia.. chore ? Taka rzeczywistość. Nie wiem jak jest na innych stacjach Bp ale tu dramat.. mocno odchorowalam ta 4 miesięczna pracę.. anemia ( bo w nocy nie było kiedy zjeść) , ciągle puszczając się krew z nosa czy zrzucenie z wagi prawie 5 kg to tylko niektóre przyklady.

Gość gdgg
Aby działalność prężnie się rozwijała, warto zainwestować w promocję. Najlepszym pomysłem jest wykorzystanie działań z zakresu reklamy Lublin. Stanowi to sposób na poprawę pozycji firmy. https://reklama-lublin.pl/

Gość gość
Jest tutaj jakiś kierownik? Jakie warunki są na zastępcę? Godziny pracy i wynagrodzenie?