Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeprowadzam

strasznie pocą mi się ręce! już nie wiem co mam robić. pomóżcie

Polecane posty

Gość przeprowadzam

[15.09] 18:33 taka jedna jedyna strasznie pocą mi sie ręce i już nie wiem co mam robić.ale to nie tylko wtedy gdy sie denerwuje czy stresuje ale prawie cały czas bardzo sie krępuję kiedy muszę komuś podać ręke lub z kimś zatańczyć b tak sobie myśle ze to nic przyjemnego trzymac taka spoconą reke.jest jakis sposob zeby sie tego pozbyć?: [ 15.09] 19:39 kikaqq kup sobie drozszy odpowiednik antdralu cos na e...zapomnialam ale do rąk,bo jest do pach,stop,rąk-pomorze zapewniam

Witaj, mam dokladnie ten sam problem. Mi na dodatek poca sie stopy. Mam probelmy z doborem ciuchow, nie moge miec nic mechatego bo zaraz wszystko mi sie przykleja do dloni. mam 22 ata i od zawsze sie z tym mecze. W chwilach stresu jest najgorzej, na maturze, czy obronie pracy. Normalnie czasami kapie mi z dloni. Cale szczescie moje kochanie mnie caly czas pociesza. Lapie mnie za dlonie i powtarza ze taka ich uroda :). Przynajmniej tu mam pocieszenie.

Gość apteka
bardzo skuteczny jest etiaxil do rak,koszt ok 38zl w aptece,bez recepty,stosuje sie co 7 dni

Bardzo skuteczny w walce z problemem nadmiernego pocenia się jest zastrzyk z botoxu dający 95% skuteczności.Efekt utrzymuje się przez okres 6 - 9 miesięcy. Ważne jednak żeby zabieg wykonywany był przez lekarza i poprzedzony konsultacją lekarską.

Gość gość
ja polecam botox, 3 miesiące temu ostrzyknęłam nim dłonie w bytomskiej klinice Amaryllis, teraz mogę się cieszy suchymi dłoniami, nie muszę się wstydzić , chętniej podaje teraz rękę na przywitanie, rewelacja

Gość gość
to pocenie to takie koło ratunkowe dla organizmu, tak reaguje. ja mam biegunkę i to jest jeszcze gorsze. Nic nie pomoże dopóki w głowie się nie poukłada, ale jak to zrobić, sama nie wiem ;)

Gość gość
A ja mam sposób na to aby ręce przestały sie pocic :) Jeszcze miesiąc temu witanie się z kims było koszmarem.. a teraz problem z głowy. To jest coś tak prostego ! zostaw maila odpisze i powiem Ci jak się pozbyłam potliwości dłoni ( na stopy tez działa )

Gość gość
czy ma pan jakis sposób na pozbycie sie pocących dłoni?. prosze o odpowiedz